Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak se pridavam do klubu novych maminek
nase Barborka prisla na svět dnes dopoledne po hodine strávené v porodnici, dojela jsem uz uplne otevřená
zatim i pres spatny screening, 1 pupecnikovou tepnu i mou tehu cukrovku vypada dobre
@urbaník super, moc gratuluju ![]()
tak doktorovo podráždění pomohlo, co? ![]()
@urbaník
Také gratuluji a držím palce ať se vám hezký daří. 🍀 🍀 🍀
Holky je tu někdo, kdo jde na plánovanou sekci? Mě jí nakonec naplánovali, tak jsem z toho trošku nervózní.. celou dobu jsem s ničím takovým nepočítala, nikdo nic takového nenaznačil a najednou mi to docela necitlivě oznámil pan doktor týden dopředu..
@Štístko0 aha,to me mrzi.. ja znam jenom holky, co mely akutni sekci, tak zas v tomhle mas velkou vyhodu, ze to vis dopredu, muzes si vse naplanovat a nebudes muset jakou dobu snaset bolesti nez rozhodnou o cisari.. Ber to z te pozitivni stranky
a kde rodis? Partner bude s tebou? Určitě je po cisari dulezity bonding, pokud ho nebudes moct delat ty, tak at partner svlékne triko a mimco si vezme na sebe ![]()
@Štístko0 ahojky kolik meříš? A kolik má mimi odhad? Já nastupuji v úterý na vyvolání zavedou mi tabletu taj snad bude vše v pořádku
jinak odhad u mého dr. Byl 3800g a odhad v porodce co mi dělaly tak 3500g jinak nám výšku 156cm
@Broubrou
Děkuji, vím že to mohlo dopadnout jak píšeš, jen já mám prostě takový divný pocit, že mi tím skončilo těhotenství, nevím jak to popsat, prostě každá na sobě takhle ke konci pozorujeme drobnosti, jestli třeba náhodou už to nebude a mě to tímhle úplně skončilo, naopak, jak mi doktor řekl, že bych stejně nezvládla porodit, tak se teď spíš bojím aby se to náhodou nerozjelo, protože na přirozený porod už si zkrátka nevěřím… Partner se mnou bude a v Jihlavské porodnici..
@Anonymní píše:
@Štístko0 ahojky kolik meříš? A kolik má mimi odhad? Já nastupuji v úterý na vyvolání zavedou mi tabletu taj snad bude vše v pořádkujinak odhad u mého dr. Byl 3800g a odhad v porodce co mi dělaly tak 3500g jinak nám výšku 156cm
Já měřím 164cm a malý má odhad 4253g +-600g
@Štístko0 tvl,ti doktori jsou fakt debilove
tohle by mela byt prace jenom pro zensky, ktery uz samy maji deti..
To je ze bys to nezvladla jsou kecy..zensky telo je neuvěřitelný a jsem si jista, ze bys to zvladla..i kdyz pujdes na cisare, neprestavej si verit
sice je to blby prirovnani, ale kolikrat normálně porodi i trinactilety holky.. jeste bych to jakztakz pochopila, kdybys uz predtim rodila a skoncilo to cisarem, ale takhle ti rict, ze bys to nezvladla, je pres caru..
Drz se, jsi skvela, at to porodis jakkoliv ![]()
@Anonymní píše:
@Štístko0 ahojky kolik meříš? A kolik má mimi odhad? Já nastupuji v úterý na vyvolání zavedou mi tabletu taj snad bude vše v pořádkujinak odhad u mého dr. Byl 3800g a odhad v porodce co mi dělaly tak 3500g jinak nám výšku 156cm
Taky jsem původně měla jít na vyvolání, z toho jsem taky byla trochu na nervy, ale to mi pan doktor říkal už někdy od 35.tt, protože to už byl malej podle odhadu na porodní váze… tak držím palce, ať ti to dobře dopadne a třeba se malý ještě rozhoupe sám 🍀