Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
6.4.21 20:51
@Broubrou píše:
@Lela23 ty kraso, tak to je peknej macek :lol:
Ja mela odhad 3800 g a mala mela 4140 g a 53 cm..

No to je pořádnej 😀 ❤️️ Taky se pronese v noci u kojení 😂 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
7.4.21 00:39

Četla jsem, že i nosítka pomáhají na prdíky. U nás naštěstí ty prdíky nejsou tak strašný (zatím teda) děsím se zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruuunecka
7.4.21 08:30

@Janulita94
Mám právě nositko až od 3 měsíců, ale je fakt pravda, že když si ji opru o sebe k ramenu nebo ji dám na brisko tak prdiky odchází pěkně jen tak dlouho nevydrží :roll: takže věřím, že když by byla v tom šátku nebo nositku tak to bude odcházet jedna dvě. :D

• Citovat
  • Upravit
870
7.4.21 09:16

@Veruuunecka já mám od 3,5 kg a stejně se jí tam moc nelíbí, tak raději ještě počkám. Přesně jak píšeš nevydrží tam, ale ventilek upouští pěkně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.4.21 09:17

Odhad váhy

Nám dohadovali 3500g a narodil se 3850g ale celou dobu sám doktor opakoval, že to je jen odhad a že kdo ví. Pak mě ale tak překvapuje, že podle něho kolikrát rozhodují a nejede přes to vlak (např porod koncem pánevní se dělá do 4kg, když maminka chce a přitom klidně může mít ideálních 3,5 ale nedovolí to - zkušenost kamarádky )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.4.21 21:15

Taky řešíme prdy. Maly má šílene kolíky a nepomáhá v podstatě nic. První dcera na to taky trpěla ale teď vidím, že to byl slabý odvar. Malý. je schopen řvát dvě hodiny v kuse. Zkouším vse možné i nemožné - bio gayu, masírovat bříško, cvičit, klubickovat, nosit, dávat na bříško, kapky, kmín, fenykl já mám dietu, nejím žádné mléčné výrobky a stejně houby :roll: a to jsem si říkala že mám konečně to hodné správě miminko - no první dva týdny pak se to zlomilo. Na nic zabere jen pevné zavinuti a šum (podle Karpa, kdo by chtěl zkusit). Mám druhé dítě ale občas jsem bezradna jako by bylo první :roll:
Tak přeji pevné nervy s těmi mrnousky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
7.4.21 22:44

@VilikMaja to mi vubec nerikej..prvni na to taky trpela a ted u druhy si libuju, jak krasne spinka (je ji tyden) :think: ted akorát resim „hnisavy“ ocicko, coz mela i prvni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
8.4.21 03:08

@Broubrou No bohužel, nechci tě strašit :mrgreen: první dva týdny byl malý úplné zlatíčko až jsme si říkali, že není možné mít tak hodne mimčo :lol:
No a po těch dvou týdnech bum a z hodného je malý urvanek, který pokud nespí tak opravdu jen pláče. Ale třeba ty budeš mít to štěstí a malá bude hodná :palec:
Oči děckam hnisali taky - oběma. Dostali jsme kapičky a za dva dny pohoda. Hlavně pozor at ji nemusí čistit kanálky tak radši řešit hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.4.21 07:51

@VilikMaja U nás na prdy zabírá skákání na gymnastickém míči s malým v náručí, samozřejmě v kombinaci s tím vším co jsi už napsala. Ale když ho to bere opravdu hodně, ten pohyb na míči ho kupodivu uklidní :) A zjistila jsem, že na něho místo espumisanu lépe působí baby Calm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
8.4.21 08:02

@VilikMaja hmm,tak budu doufat, ze nas to mine..starsi je trochu hyperaktivní, tak nevim, jestli bych tohle jeste zvladla :P
A co jsi kapala do ocicka? Ja mam kapat klasicky ocuflash a masirovat kanalky.. prvni se to vracelo, ale vzdycky jsme to nejak zazehnali.. čištění kanalku jsme se naštěstí vyhnuli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruuunecka
8.4.21 09:44

@Broubrou u nás prvních 14 dní taky ukázkové hodnoucka miminko a od 3tydne to jede ty prdy (nemůžu už ani napsat že prdiky protože to jsou vyloženě prdy :D) každý den a to děláme vše jak už bylo výše napsáno a je to marný, jsou lepší a horsi dny :roll:

• Citovat
  • Upravit
1028
8.4.21 12:42

prdy

Holky a kdyz maji vase miminka prdiky, upravujete svou stravu?
nase ma taky prdiky a ja uz teda i z jinych duvodu nejim skoro nic a rozhodne nic nadymavyho a stejne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
8.4.21 14:26

U nás nepomáhá ani skákání na míči a baby calm používám taky ale žádná sláva. Od včerejška dávám malému normálně trochu odvaru z kmínu a uvidím jestli to pomůže - dceři to pomáhalo tak se trochu stébla chytám :roll: já sama ho piji taky ale asi bez efektu.
A stravu jsem samozřejmě upravila - nejím nic nadymaveho, pečivo z druhého dne a nejím ani mléčné výrobky. Každopádně efekt nula tak nevím.
Na ta očička si bohužel nemůžu vzpomenout co měla tehdy malá al eto bylo super - fakt za dva dny měla pokoj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruuunecka
8.4.21 20:28

@lalouch
Stravu jsem upravila i jsem úplně vyřadila mléčné výrobky a stejně mi přijde, že kdybych byla o suchým chlebu a vodě stejně je má, takze už vážně nevim jestli to má na to vliv :nevim:

• Citovat
  • Upravit
332
8.4.21 20:34

Naše Barunka měla odhad 3020g a narodila se s 2920g a 49cm. Ted ve 3 týdnech ma 3500g. Na to ze jsem v porodnici myslela ze se ani nerozkojim, tak pribira nakonec krasne, mozna az moc.

U nás taky první 2 týdny totalne spave miminko, jsem si rikala, ze to mam za odměnu, protoze syn trpěl na silene koliky. A ejhle, se 3. tydnem prislo peklo. Histericke záchvaty revu několik hodin, jen spi a breci. Hruza! Zkousela jsem uz vsechno. Takze to bude jak u syna, chce to jen cas, snad to do toho 3. mesice prejde :roll:
A ocicka ji taky silene tece, mam prokapavat Ophtalmo Septonexem, ale zatim účinek teda nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí