Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LBL
3542
8.4.21 22:34

@lalouch neupravuji nijak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
8.4.21 23:55

Jediné co, tak jejím jídla typu čočka, fazole a pod. No a na sycené nápoje si dávám pozor. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
10.4.21 21:08

Myslím, že už jsme porodily všechny, tak vkládám konečný výsledek - 46 porodů, z toho 35 vaginálně ( 76%) a 11 CS (24%).
Samozřejmě je to takové hodně zestručnělé, jak jsem si uvědomila při zaklikávání vlastního porodu - který byl sice v zásadě spontánní a vaginální, ale s tak extrémní medicínskou podporou, že je to fakt hodně vzdálené tomu, co si člověk představí pod „spontánní vaginální porod“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.4.21 11:46

Zdravím maminky :*. Jak se všechny máte? Už jste se dostatečně vzily do nových rolí? :-)
Chci se zeptat, kdy jste se po porodu už rochnily ve vaně:-)? Vím, že se doporučuje po 6neděli, hlavně teda kvůli ocistkam (které už nemám), Ale je tu někdo, kdo neodolal dříve?:-) mi sestinedeli konci ve čtvrtek, což je za pár… Ale dnešní počasí mě vyloženě láká se naložit :ok_hand: 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
17.4.21 12:26

@anonymka0307 pokud nemáš ocistky, klidně bych do toho sla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
18.4.21 18:18

Já jsem se rochnila v pondělí a v pátek končilo šestinedělí. Ve čtvrtek jsem měla jít na kontrolu na gyndu, ale dostala jsem první menses :zed: to jsem doufala, že si ještě nějakou dobu užiju klid. :zed: :zed:

Příspěvek upraven 18.04.21 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
18.4.21 18:54

@Janulita94 cozee uz? A neni to jeste nejaky cisteni? Jsem cetla, ze to muze trvat i 8 nedel.. ja teda menses dostala po porodu az po dvou letech, tak doufam, ze si to zase uziju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
18.4.21 19:56

@Broubrou no nevím. Já četla, že to může být už 6 týdnů po porodu. Očistky cca 3 týdny, pak pauza a teď 7 dní krvácím. :zed: :zed: :zed: a jelikož toho mlíka mám málo (sice se držím zuby nehty a kojim po třech hodinách a pak přikrm, když má hlad), ale možné to asi je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
19.4.21 10:50

Ahojky, holky, chci se zeptat na trosku osobni otazku… Od porodu mam zlutou stolici… :/ myslela jsem si, ze to je nejak zpusobeno právě tím porodem a celkově adaptací organismu nebo tak neco, ale porad to pretrvava.. K dr se samozrejme chystam, ale rekla jsem si, ze se zeptam na vase zkusenosti. Podotykam, ze jidlem to urcite neni.. :/ JInak zadne problemy nemam.. Jen vecery byvam hrozne nafuknuta… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
19.4.21 11:41

@anonymka0307 ahoj, já beru železo, takže mám černou, ale o víkendu jsem zapomněla a taky mě dnes překvapila žlutá barva. Nevím, jestli je to normální. Ale nejsi v tom sama 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
19.4.21 11:55

@H.Jita železo jsem brala v tehotenstvi. Mozna, kdyz ho zacnu zas brat, tak opet zmeni barvu… Cerna je porad prijatelnejsi nez ta zluta :/ :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
19.4.21 14:13

@anonymka0307

To mi trošku zavání játry, žlučníkem nebo slinivkou, určitě ti Dr. musí udělat testy z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
19.4.21 14:21

@anonymka0307 to radsi prober s doktorem..me napada jenom, ze bys jedla hodne kurkumy nebo kari, ale pises, ze jídlem to neni..zlutou srajdu ma mimino, rikam tomu mango :P ja mám normalni barvu, ale zase strasne tvrdy a velky bobky, tak budu muset jist svestky nebo neco na zmekceni, protoze velka se pro me stava utrpenim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
19.4.21 14:28

@anonymka0307 to jsem mela pri problemech se zlucnikem-zluty prujem.
Ted jedu v zelezne cerne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
19.4.21 15:16

@Callista to me taky napadlo, ale nemam zadne doprovodne problemy :/

@Broubrou Ne, jidlem to fakt neni, bastim vse, teda kurkumu a kari ne.. :D

@aprilma ja prave prujmem netrpim :/

Tak uvidime, proberu s dr, dekuji i tak za odpoved, holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí