Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janulita94 ahoj, my máme Štěpána 11.3.21, na zapise jsme nebyli, nemělo to ani cenu, když je březnový..půjde na 3,5 ![]()
A teď jsem hodně na začátku (7+4), kdy čekám sourozence, zatím ve strachu, aby bylo vše ok..byla jsem u dr 6+6 na KO, ale pozdější ovulace a nidace, takže nebylo ještě srdíčko, tak mám nervy, aby bylo vše v pořádku…
@katka-365 ahojky, my máme Eliáška, taktéž 11.3.
. Zápis do školky jsem zatím neřešila, půjde příští rok (a to doufám, že ho vezmou, protože bydlím na vesnici a jsme fakt silný ročník
).
Co se tlukotu srdíčka týče, úplně Ti rozumím. Eli si dal taky na čas a srdíčko nám v plné parádě ukázal v 9tt.
A ovulaci jsem taktéž měla pozdějši, vždy snad ke konci cyklu, takže vím, o čem mluvíš ![]()
@anonymka0307 ja jsem měla ovulaci 17DC, a k uhnizdeni na 99% došlo až 10DPO…opravdu hodně slabého ducha jsem měla 13DPO, na fotce nebyl vidět, hezkou sytou čárku jsem měla asi po víc jak týdnu zpoždění.. no jako moc si preju, ať to vyjde, co Ti budu povídat.. na utz bylo plodovy a zloutkovy vejce..trochu jsem ten den spinila a dr mi dělal i po roce stěr, a pak bylo dost krve, rikal, že jsem dost prokrvena na čípku
takže raději užívam utrogestan a ascorutin
@katka-365
moc Ti přeji, aby vše bylo v pořádku a Štěpánek získal nového sourozence a parťáka 🍀! Věřím, že vše dobře dopadne
.
Klidně pak hod echo ![]()
@katka-365 @anonymka0307 nám ji snad vezmou ve dvou a půl. Přiznám se, že jsem kráva měla velké plány, že to nějak napojíme a zatím to neklaplo
ale moc jsme se s přítelem nepotkali v ty právě dny. ![]()
@katka-365 jinak moc budu držet pěstí a určitě vše dobře dopadne
děj vědět až budeš mít po kontrole. Budu na tebe myslet ![]()
@Janulita94 dekuju, měla jsem mít kontrolu dnes, ale díky tomu špinění jsem byla už min čtvrtek…takže další mě čeká příští úterý a snad i se ![]()
Ahoj. My máme Šimona narozeného v dubnu 2021. Na zapíse jsme taky byli. Jsme na vesnici, tak snad ho vezmou. Na podzim jsem byla těhotná, ale odešlo to brzy, bylo podezření na mimoděložní těhotenství. Po zdravotních komplikacích teď také zkoušíme sourozence. U nás to bohužel půjde jen přes IVF.
Holky, držím palce. Nad Theo (konec března 2021) je jedna velká jizda, je skvelej. Klasickou školku jsme zkoušeli, ale neberou ani nějaké 2020, natož 2021, talze opět dětská skupina, jako loni. S Beatrice jsou od sebe o 21 měsíců a je ti skvělý. Theodor i Beatrice jsou oba z IVF, nečekali jsme ale, ze vyjde každý transfer, který jsme udělali, tak máme děti blízko sebe. Ale jsou úžasni. Já u nich už pracuju (u Thea jsě začala v necelých 6 m na půl úvazek a u Beunky oresne po 6N, tak je to jizda 🤗)
@LBL tak to je super. Moc gratuluju k takové krásné rodince
![]()
Taky pracuju a někdy je to mazec
u nás teda hlídá babička.
já pevně doufám, že nám ji vezmou. Teď čekám akorát až to vyvěsí, tak každých 5 min aktualizuji ![]()
Držím palce s druhátkem.
My jsme si říkali, že už raději tak pozvolna začneme pracovat na druhém, ale že se spíš jen nebudeme chránit, než nějak cíleně snažit. A vyšlo to v podstatě hned první měsíc, Za 2 týdny mám první ultrazvuk, to budu 7+0, tak snad bude vše ok ![]()
Co se školky týče, měli jsme nějaké komplikace po očkování, takže jsme nedoočkovali a tím pádem ho do školky nevezmou. Tak jsem zvědavá, jak finančně zvládneme soukromou školku/dětskou skupinu
Přitom dle doporučení logopedky by měl jít do školky co nejdříve, aby mu to pomohlo se rozmluvit.
Ahoj holky, já dopadla bohužel 8+5 ZT, jsem 14dni po revizi, včera na kontrole deloha čistá.. ted doufat, že přijde porevizni ms a pak budou brzo zas // a uz vše v pořádku 🙏🏼 🥺
@katka-365 to me moc mrzi. Snad to brzo dopadne znova 🙏🏼.
@Callista Drzim palce, at je vse ok. Nase mala uz ma 5 mesicu a spolecne se synem je to dobra jizda, ale naprosto skvela. Zrovna se vracime z dovci a i kdyz syna ted primarne zajimalo more a malou max. cucani kaminku na plazi, bylo to skvely.
Díky, docela se bojím, jaké to bude, malý je fakt drak a hodně žárlivý, vadí mu jen aby na mě někdo sáhnul a reaguje plácáním, tak to bude asi husté, až se malý/malá narodí ![]()