Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@anonymka0307 ahojky, gratuluji. Mate Eliáše nebo Eliase? 🤗 ☺️️
Ahojky holky chtěla bych se poradit od noci mě bolí spodek jako při ms a teď do toho mě začaly bolet záda včera jsem byla na kontrole 37+5tt a vše v pořádku prý se nic nechystá co znamená v těhu průkazce zkratka CS 4? Jinak mám trochu i stahy bříška mimi už má 3700g odhad děkuji za odpověď ![]()
@Flek1234 CS = cervix score, stav delozniho cipku…na kolik je prostupny dle skaly 0-10 ![]()
Museli mě dost nastrihnout. Rano odhad 3000 a maly má 3,5. Což s mým nárůstem 4,5kg bylo prostě vzrůso🙈
@Flek1234 já byla na gynde v pondělí, prý se nic neděje. V úterý celý den kontrakce, ve středu do porodnice a maly je na světě:). Byla jsem ráno i v porodnici na prst ještě:)
@Lajdus a to znamená že jsem otevřená nebo že budu rodit dříve?
přijdu si jak blbka
@Flek1234 píše:
@Lajdus a to znamená že jsem otevřená nebo že budu rodit dříve?přijdu si jak blbka
Neznamená to vůbec nic
To jen lékaři rádi přidělují čísílka. Takže často řeknou, že se nic nechystá, a žena do pár hodin porodí. Nebo naopak tvrdí, že to přijde brzy, a žena pak přenáší. Může se to opravdu změnit z hodiny na hodinu, jak rozhodne miminko.
Ahojky, moc gratuluju k miminkum:))
Ja uz to mam taky za par a u každého píchnutí uz analyzuju co by to mohlo byt:) dneska poprve slaba menstruacni bolest v podbrisku, tak uvidime:) Kontrakce zatim zadne, krom trvrdnuti bricha:)
Doted jsem si prala, aby to bylo co nejpozdeji a radeji pozdeji nez drive, ale nejak uz prehodnocuji, spi se mi uz dost na prd a jsem utahana:)
Jinak me uz par dni boli zada (kriz, bedra) prochazky dam jen kratke a to se často musim zastavit a předklonit abych uvolnila zada.. asi u toho vypadam dost vtipne, ale je mi to sumak:)
Zitra jdu na posledni kontrolu na gyndu tak uvidim co mi reknou…
@achaja to s těmi zády jsem měla taky, a teď bych došla i na konec světa
(40 tt a 4 dny)
Ahojky holky měly jsme nechráněný sex jsem 38tt bolí mě spodek a nutí mě to pořád na malou a trošku to bolí v puse mám úplně divně a mám průjem může to být příprava na porod? Děkuji a omlouvám se za anonym
Ahoj
dneska mi Dr. doporučila ricinový koktejl, co myslíte, mám to zkusit?
Zkoušeli jste někdo?