Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1028
3.3.21 10:16

@Janulita94 to zvladnete, my taky bojovaly s kojenim, na 6n nikdo nepomohl, odchazela jsem domu s ragadama na bradavkach, ale zvladame to.. taky mi hodne zhubla a nabirala pomalu a byly jsme tam o den dyl a dost jsem brecela.. ale zvladnete to! hlavne bud silna a klidna kvuli miminku, jinak bude taky nestastne… a to mimco to opravdu okamzite zrcadli..
no a zloutenku mame taky a ani nam o ni nerekli v porodnici, byla jsem z toho na prasky, v patek nas pustili a v sobotu total zezloutla, ale da se to zvladnout.. jen proste budit na kojenicko, at pekne papa a kaka…

a jidlo si nech prinest, manzel mi pak donesl ovoce, nekolik pribinaku, smetanu :mrgreen:, cokoladicky a ja vsechno sezrala (hlavne behem noci) a myslim, ze mi to zachranilo kojeni, ze i kdyz papala min, tak mlicko bylo asi vydatne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
3.3.21 13:01

@lalouch no tady se moc netvářili, když mi kámoška donesla jídlo (dělá tady ve zdravotnictví). Říkala, že měli kecy.

Pevně věřím v zítřek. Na odsavačce už byla pěna a v jedné i nějaká ta kapka. Malá je zlatíčko, tak hodný miminko jsem ani nečekala. Dneska dostala ve 2 ráno příkrm a do 7 spala. :) i při kojení mi usne :mrgreen: :lol: ne to jsou prostě i ty hormony. Jako člověk ví, že ty lidi tady když by mohli tak ho pustí, ale je to pro jeho dobro :)

Jinak mám problém od malé odtrhnout oči. :D ona je tak slaďoučká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
3.3.21 13:03

@Janulita94 :srdce: ach jooo, ja uz chci taky koukat na naseho chlapečka <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.3.21 13:21
@anonymka0307 píše:
@Janulita94 :srdce: ach jooo, ja uz chci taky koukat na naseho chlapečka <3

Přesně už se úplně nemuzu dočkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
3.3.21 13:38

@Janulita94 no ona je nejspis spava kvuli te zloutence, nase je taky takhle hodna, ale uz v porodnici jsem ji budila max co 2 hodiny a prikladala, aby se mi fakt rozjela laktace a bylo to dobre, protoze se rozjela a nastesti jsme nakojily vahovy prirustek pres 100g za den a tak nas nakonec pustili… jinak by se mi tam uz rozjela laktacni psychoza

no takze ja bych doporucovala kojit a
kojit, i kdyz jeste neni moc cim.. mimco na kojeni vysvelknout, pripadne i otirat vlhkou plenou, aby lip spolupracovala a neusinala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.3.21 13:44

@Janulita94 miminka co mají žloutenku bývají více spavá. Chce to kojit a kojit. Mě se po prvním porodu CS rozjelo to prave mleko snad až doma. Ze začátku jsem kojila a dávala ještě 5ml příkrm přes strikacku. Tohle jsme doma posléze po par týdnech odbourala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
3.3.21 14:31

Mě pomohli v porodnici s kojením hodně. Taky jsem měla modřiny na bradavkách a malá se nedokázala správně přisát. Jedna sestřička mi donesla kloboučky a s těma pije krásně. Mlíko už jí teče skoro samo, stačí, když na začátku párkrát potáhne, tak vypije o dost víc. Pediatr mi teď taky řekl, že má špatnej nos, proto se odpojovala od prsa a znovu pricucávala asi… Takže teď si může odpočinout, nadechnout se a mlíčko v kloboučku počká. Je jistota, že se nezakousne vedle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
3.3.21 14:35

@Barunecka-dr

Potvrzuji, já měla žloutenku a spala bych prý stále, kdyby mě máma nebudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
3.3.21 14:56

37+4
Moc gratuluju vsem novym maminkam. Nebojte, mlicko bude a zloutenka je casta. Prvni dcera ji taky mela, rekla mi to az sestricka od pediatra, kdyz prijela k nam domu na prvni kontrolu. Musela jsem pres den budit kazde 2 hodiny na kojeni, jinak by spala. Dobry je na to i slunicko. Davat spat treba pred okno. Casem to zmizi. Drzte se holky a uzivejte si mimi. Taky jsem se na malou nemohla vynadivat a uz se tesim na brasku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
3.3.21 15:07

@Veruu11 jen to slunicko teda posledni dny moc nespolupracuje! 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
3.3.21 15:30

Holky a v jakém termínu jste teda rodili? a porod vše ok? jsem zvědavá-prvorodička, nevím, co mě čeká :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.3.21 15:51

Jsem 38+6, dnes naposledy u své lékařky příští kontrola už v porodnici. Byla bych už ráda za porod, e nějak tomu po předchozí zkušenosti nevěřím :lol: malou jsem přenášela devět dní. Takže můžu miz klidně ještě pomalu tři týdny čas.
Bolí mě celý člověk, večer se těším až malá usne - má 18 měsíců a já si můžu konečně taky jít lehnout :(
Jinak gratuluji všem novým maminkám a přeji vám i detickam hlavně zdraví. Všechno se časem upraví - kojení je téměř vždycky že začátku boj. Mohu doporučit homeopatika riccinuss Communis. Jsou na podporu laktace, me u první pomohli opravdu hodně. A jinka to chce často přikládat abyste se rozkojili. Malá měla taky žloutenku, takže byla taky velmi správě miminko - i to brzy pominulo :mrgreen: no tak hodně štěstí všem - vám co jste porodili a nám, které to teprve čeká. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
3.3.21 16:17

Holky tak to se mi ulevilo. To jsem nevěděla, ze to je tak časté. No mi dáváme příkrm :lol: přes tu stříkačku to je děs běs 😅 😂

Taky se těch svých miminek dočkáte :srdce: :srdce: :* já začala rodit 38+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
4.3.21 14:22

Juu moc gratuluji maminkám k miminkum :andel:
Uz to chci mit na jednu stranu taky za sebou. Hrozne se bojim od toho spatneho screeningu..
Jsem 37+1, doktor v pondeli resil ze uz mam na monitoru dost kontrakci. Je pravda, ze kazdy vecer pravidelne bolesti, tvrdnuti..ale zatim se drzim, tak uvidim do kdy vydrzim :)
Podle doktora se zacal trochu zbrzdovat růst, odhad je ted sice 2900g, ale stehenní kost a bricho odpovídalo o tyden mensi, jen hlava vetsi. No tak snad ji v klidu vytlacim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruuunecka
6.3.21 05:16

Konečně jsme tři! Ella 6.3. na tatínkuv svátek se přišla podívat na svět v 00:04h, s 3070g a 48cm, uff máme to vsichni zadarne za sebou 😃

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky