Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
870
3.1.21 09:55

30+6

@Lela23 mám to taky. Ještě před měsícem jsem byla +5 kg a najednou +9 taky mě to vyděsilo :oops:. Ale beru to tak, že teď jsem. Za dva týdny o Vánocích omezila úplně vycházky a dělala na domě ( dělali jsme sádrokartony, takže pořád uklízím a přebírám a pod) navíc jsem nebyla třeba dva až tři dny na záchodě. Uvidíme jak se váha bude hýbat až budu v normálním režimu. :) a na váhu mi nikdo nic neříkal, otoky nemám. :/

Jinak holky, jak jsem již psala já byla v úterý na kontrole :) malá má 1489g (odpovídá 29+4), a je hlavičkou dolů. Doufám, že už si to nerozmyslí :lol: už mám vybrané oblečení z porodnice pro malou. A od 11.1. (Nastupuji na mateřskou) začínám prát, žehlit a chystat ;) chci mít v únoru klid a jen chodit na procházky, odpočívat a tak:) navíc si říkám, že kdyby náhodou něco, tak ať to nemusí dělat přítel :lol: (má práce na baráku dost a dost) a navíc se na to strašně těším.
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
3.1.21 10:03

30+6 (31+1)

@Janulita94 ja nastoupim asi až 6t před, jsem na neschopence a stejně se nikam nesmí a vse je zavřeno..mám prebrane oblečení a dnes nebo zítra taky začínám, chci mít poslední měsíc klid 🙏 zítra taky začnu brát lichorerisnici..KO jsem měla taky v úterý a 1446g :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
3.1.21 10:21

31+4

@katka-365 @Janulita94
teda holky zavidim vam ty deti s nizsi vahou, doufam, ze mala ted bude nabirat min, jinak ji fakt neporodim, kdyz v 29+6 mela 1600g 🤦‍♀️ ale
uz omezuju sladky a jak mam strasne velky bricho, ktery me vsude tlaci, tak nastesti prestavam mit i hlad :mrgreen:
dnes si jdu taky dat praci den (na baraku, veci na mimi uz jsme tam prestehovali a mame tam novou pracku a susicku, tak aspon vyzkousim, jak jedou) miminkovskeho obleceni at uz to mam uplne nachystane :palec:
na materskou budu nastupovat 13.1., coz je 7 tydnu pred terminem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
3.1.21 10:25

@lalouch noo dr říkal, že velikostne odpovídá, ale zatím byl příčně a myslím, že je pořád :roll: :,( ještě má čas, tak snad se ztoci dolů 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
3.1.21 10:37

@katka-365 jo ja myslim, ze cas maji, taky ji mam pricne, ja mam jen trochu obavu, ze se
mi tam ve vertikalni poloze nevejde, ted ma nohy uplne v boku vlevo dole a hlavu diagonalne uplne vpravo nahore v boku, ale tak snad se nejak vejde a pretoci :lol:
mam kontrolu ted 6.1. u sve doktorky a pak dalsi tyden zase v Podoli, tak uz se asi i optam na ty predporodni poradny, zatim
chodim porad na ultrazvuky, kde nas hlidaji kvuli ledvinam, ale uz to asi pomalu bude chtit resit strategii porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
3.1.21 10:56

@lalouch jako ležím na levém boku co nejvíc, ale už mě to krapet (dost) sejri.. :roll: 2× sem I svítila, ale myslím, že bez efektu :lol: prostě ma důvod, proč tak je..taky to právě cítím úplně v boku..KO mám až 2.2. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
3.1.21 11:03

@katka-365 to lezeni na levem boku by melo pomoct na polohovani mimca? mela jsem za to, ze to je jen kvuli prutokum.. ja lezim na levym boku skoro od zacatku a asi to na polohu nema vliv.. pry jsou dobry kocici hrbety a nejake jogove pozice na otoceni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
3.1.21 11:24

@lalouch dr mi řekl, ať ležím víc na levém boku, má vlevo hlavičku a vpravo nohy :lol: tak asi proto :palec: kdyby ležel naopak, tak asi abych ležela na druhém..kočičí hřbet chci zkusit taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
3.1.21 11:45

@katka-365 @lalouch já nastupují 8 tt před porodem. Stejně budu jeden den v týdnu pracovat. :lol: akorát mě naštval teďka šéf. Mám zítra 15:30 kontrolu (diabet.+endokrin) a on mi posunul pracovní dobu, že budu končit 15:45 :roll: :nevim: navíc to je ještě práce navíc, kterou bych jako správně vůbec dělat neměla. Tak jsem mu to napsala. A hotovo. :mrgreen: někteří lidí si dělají, co chtějí. :nevim:

Už se na mateřskou těším. Jak jsem za noc třeba dvakrát vzhůru, tak jsem ráda, že nemusím vstávat v 6 ale že si ještě poležím. :srdce:
Naše papulinka zase ležela na tatínka. Ale na utz to vypadalo jako by něco jedla nebo jako kdyby mluvila, tak přítel říkal, že má alespoň něco po mě :mrgreen: :mrgreen: jsem hrozně ukecaná :oops: ještě když se na něco těším nebo mě něco zaujme. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
3.1.21 11:49

@Janulita94 já mám KO v úterý ráno v 7:45.. :palec: máme to podobné koukám :lol: náš zase ležel na supermana :lol: ruku nahoře nad hlavou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
3.1.21 11:54

@katka-365 tak budu držet pěstí. :) no u naší princezny to vypadá, že to bude celý tatínek :lol: :lol: tak už se strašně těším až vyleze, jak bude vypadat. Na Supermana to znám. Moje oblíbená poloha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 12:01

Ahojky všem.
Chci se zeptat zda je tu nějaká tehule co si prošla koronavirem. Proč se ptám?
Můj manžel měl 2 dny horečku a teď přestal cítit, já i syn jsme OK. Nic Nám není. Pořád si spíš říkám, že se manžel nachladil, protože lítal po venku jen kratasech v tomto počasí, ale jestli je tu někdo kdo si tím prošel, tak rosim zajímá mě průběh a jestli mimčo bylo ok. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
44
3.1.21 12:16

Čau holky, tak mě zajímá, termín porodu mám na konci března, teď přemýšlím, co do kočárku? Nějaký jarní fusak? Nebo třeba jen nějakou kombinézu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.21 12:18

@VercaHav. Pořídila jsem si oboje radši. Někdy se stane, že ještě v březnu je hnusně a třeba sněží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
3.1.21 12:19

@VercaHav. já mám začátek března a mám zimní fusak, u nás bývá sníh ještě v dubnu a mám tušení, že letos bude..pak chci určitě jarní/podzimní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí