Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.9.20 13:31

@anonymka0307 jsou fakt bozi, nakonec koukám na cenu 250,–, ale to proste stejně nikde neseženeš :lol: barvy mají: šedá, černá a modrá, na těle jsou bozi a bříško se do nich schová ještě nějaký měsíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
9.9.20 13:34

@Ewangelle Oki, moc děkuji za odpoved :-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
9.9.20 13:35

@Pandorka1994 jéé, boží, boží, boží :dance: Hned se po nich půjdu podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
9.9.20 13:49
@anonymka0307 píše:
@Ewangelle Ahojky :) Prosim te, chtela jsem se zeptat. Ja teda nepouzivam primo Femibion, ale Preganfolin, nicméně ono ty vitaminy jsou na jedno brdo :). Zajímá mě, do kdy jsi to brala? :) kamaradka mi rekla, ze dr ji doporučil to brát jen do 20. týdne ( a ne do porodu nebo do konce kojeni, jak se nekde pise), že prý miminko pak jinak moc přibírá :D Svého Dr jsme jeste nemela příležitost se zeptat, tak zkusím tebe :))))

Odpovím i když je to někoho jiného, ale já jsem to také teď řešila. Do12 tt jsem brala Preganfolin také, a doktorka mi řekla, že pokud jím dobře, tak nemusím brát vitamíny. že se berou během 1. trimestru a pak už není potřeba. Jak říkáš, pak mimino moc přibírá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
9.9.20 13:54

@Timuraa Aha, ja teda ted dva dny jim ten druhy Pregnafolin.. Ale v pondělí jdu ke svému gyndari, tak se ho na to zeptám :). Moc děkuji za odpověd, ono to sedí s tou výpovdi kamosky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.9.20 14:16

Tak my mame po screenigu a vse je v pořádku. Byli jsme tam tedy skoro hodinu ptotoze se miminko vrtelo jak blazen 😃. Na pohlavi sem se neptala doktorka mela co dělat aby prohlídla co je důležité 😊. Ale nam je jedno co to bude takze do 20 tt vydržime v klidu…

Příspěvek upraven 09.09.20 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.9.20 14:21

11+0

@Pandorka1994 to je krásná fotecka :srdce:
Taky se těším na 21.9. :lol: Ale zároveň mám i strach.
Ja zatím volim volne šaty co mám, už jsem koupila i volnější trička a jako kalhoty zatím volim leginy se širší gumou. Ty mi jsou příjemnější. Zatím to pořad nikdo neví, tak se schovavam, jelikož jsem dost nafoukla pořad, tak mám bříško 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
9.9.20 14:55

Já jsem dnes byla na kontrole. Všechno v pořádku, akorát mám vyšší tlak. A zjistili mi skupinu krve a je to 0-, teď prý aby dorazil partner na odběr krve. Ale štve mě doktorka, nic nevystvetli. Předala mi prukazku a nerekla nic, že musim jeste k obvodakovi atd. proste nic nevysvetlila. k cemu je ta prukazka, co se tam dava atd. A kdyz mi delala utz tak bublinka si strkala ruce do pusy a ja jsem se zasmala jak je to roztomile a ona me okrikla, ze mam byt zticha, aby se ona mohla soustredit. No, na me je to trosku pres caru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
9.9.20 15:13

@Timuraa a teď čekáš druhé mimi nebo teprve první? Já mám taky rh faktor negativní a u prvního to ničemu nevadilo a v porodnici jsem pak jen dostala 3× za sebou nějakou injekci. Tím pádem i teď u druhého by to mělo být v cajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
9.9.20 15:15
@miiiissssanek píše:
@Timuraa a teď čekáš druhé mimi nebo teprve první? Já mám taky rh faktor negativní a u prvního to ničemu nevadilo a v porodnici jsem pak jen dostala 3× za sebou nějakou injekci. Tím pádem i teď u druhého by to mělo být v cajku.

čekám prvního.
A partner / manžel měl jaký RH u tebe?
Děkuji za uklidnění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
9.9.20 19:37

@Timuraa právě že u partnera rh faktor nevím, protože ho nikdo vědět nechtěl :) co jsem tak četla, tak u prvního mimi by to mělo být v pohodě a druhého pak taky když v porodnici dostaneš tu injekci. Jooo a myslím, že v těhu s prvním jsem taky dostala nějakou injekci. A čekáte chlapečka? Já myslela, podle fotky z utz že to bude holčička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
9.9.20 19:38

@Timuraa ale teď když jsem si to přiblížila tak tam asi vidím spíš pinďu, taky čekáme druhého kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.9.20 19:53

@miiiissssanek Prosím vás a podle čeho to tipujete?😃 Ja nic nevidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
9.9.20 19:57

@Barunecka-dr no podle té prostřední fotky vidím dvě nožičky a uprostřed se mi to zdá jako pindík. Ale těžko říct, doktor samozřejmě nejsem :D My máme taky fotku, co vypadá jako pinďour, ale já pořád věřím, že se třeba doktor spletl :lol: :lol: Ale jsem spíše smířená s dalším chlapákem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.9.20 20:06

Rh faktor

@Timuraa Ta hele, neměla jsi jít na screening ve čtvrtek? Nebo mně už se to plete holky :D
Jinak já mám taky Rh faktor negativní. Je o tom spostu článku na netu, které ti to vysvětlí. Dřív to byl průšvih, ted už stačí jen injekce a je to. Problém je, když má miminko jiný Rh faktor než ty. U 1. těhotenství se to sleduje. 2. těhotenství už je to problém, proto se dává injece po porodu injekce, aby 2. těhotenství se tomu předházelo. Tady je to hezky vysvětlené:
 https://www.maminka.cz/…ite-jej-znat

Nechápu proč chce znát Rh faktor partnera. Máte to tam nějaké divoké.
Já jsem s timhle počítala, protože mamka řešila to samé.
Jinak super, že je vše v pořádku :hug:

Jinak průkazku mi taky nikdo nevysvětlil, o fotku z ultrazvuku kdybych se nepřihlásila, tak ji nemám. Ale nevadí mi to. Průkazka je jasná a línou hubu nemám, takže fotku vlastím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí