Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@katka-365 mě ještě ani nezačaly
Ale nesnesu, jak se mi podprsenka nebo manželovy ruce (
) zadřou o bradavky
![]()
@anonymka0307 @LBL mě boleli asi od 5-6tt, po stranach docela dost, bradavky mám citlivé, ale ještě dobírám Utrogestan, tak to asi z toho
@katka-365 Na mě zas padá ta stará známá nervozita, že já kromě 3denní bolesti dásní v 6tt neměla vubec zadne priznaky.. Pri snazeni o mimi jsem jich mela samozrejme silene moc, ale při samotném otěhotnení jsem totálně bez příznaků… Jsou dny, kdy si to užívám, že mi je vlastně super a pak jsou dny (hlavně ted pred screeningem), kdy se hrozně bojím, aby bylo vše v pořádku
. Nejsem masochista, ale to mi nemůže být aspon jeden den blbe?
![]()
Prsa mám citlivé, když je zmačknu. Ale jinak už je to trosku lepší. Kdy mi to ale vadí tak v noci, budi mě to když si leham na břicho, to mě teda bolí.
@anonymka0307 trochu strach má asi každý. Taky jsem te screeningu dost nervózní, mám hrozny strach ale zároveň se moc těším. Taky si většinu času nepripadam ze bych byla těhotná. Ze začátku jsem byla hodně nafoukla tak jsem si připadala už jako v 5 mesici 😁 teď už je to docela lepší, jsou lepší i horší dny. Ale třeba špatně mi nebylo ani jednou. Takže těhotná si připadám jen protoze nepiju a Beru těhotenské vitaminy 😁
@Barunecka-dr Tak s tim nafouknutim jsme na tom obdobne
. Ted uz tak nafuknuta nejsem a mozna se mi uz rysuje brisko
. Ale presne, jak pises. To, že jsem tehotná, vím díky potvrzení gynekologa a meškající MS. A taky teda beru vitaminy a nepiju alkohol. Snad mě nakopne ten screening
Neskutečně se už na něj třesu ![]()
Snad jo, vim, že příznaky nejsou a nemusi byt celou dobu, jsem 15tt, tak to už asi třeba ustává..špatně jako zvracení mi bylo naposledy v 13tt a nechybí mi to
ale jako když mi něco je, tak skučím, a když přestane, tak taky jančím PROČ mi nic není..
![]()
@katka-365 ahoj ja vyhodila utrogestan v nedeli rekli ve 12+0tt vysadit a prsa uz tolik neboli ani mi neni tak blivno… Kolik ho beres? A zavadis? Jsem rada ze uz ho nemusim zavadet ten výtok po nem byl otravnej
![]()
Dneska ještě 1-0-1 a zítra už jen 0-0-1..postupně z 2-2-2 vysazuju..bradavky ještě mam citlivé (předpokládám z utrouše) ale po stranách mě včera ještě fest bolely a dnes už ne
@K.Šumavanka v Písku jsem rodila pred 7 lety a malej ze me malem vypadl na chodbě 🤷♀️ 😃. Ale ne ze by za to uplne personal mohl.. Jen jsem se proste neotevirala a behem jedne hodiny jsem byla tak otevřená ze uz jsem mela Hlavicku v porodnich cestách a to byl pak takovy fofr ze byl malej za 10 minut venku
sestra ma to jak byla v klidu pak vypadala dost vyplasene
![]()
@Lussynda357 Jééé, taky bych chtěla mít odrozeno během 10 minut
![]()
@katka-365 jsem take po ivf taky jsem mela 3×2 tablety… Dochazeli jsme do Gestu tedy dnes uz je to Pro Crea. Tam řekli do 12 a vysadit… Ze v te dobe uz funguje placenta ze je zbytecne se tim pak uz cpat ![]()
@anonymka0307 no jo to pak slo rychle ale v bolestech jsem byla skoro 12 hodin nez jsem se otevřela a malej se uracil vylezt😃 ![]()
@Lussynda357 mě řekl postupně vysazovat, byla jsem naposledy na kontrole už 12+4, takže od té doby už snižuju a za 3dny už budu taky uplně bez
intimka byla teď moje nejlepší kámoška a málem ke mě přirostla ![]()