Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Barunecka-dr Právě, ty vycházky mě taky rozčilují :/ Ale zas to není nic, co bych nějak neustála
. Rozhodně lepší než chodit v nervech do práce ![]()
Já jdu taky ve čtvrtek, nevím jestli normální kontrolu, nebo bude dělat screening prvotrimestralni. Krev už mají.
@Barunecka-dr kdy mas screening? Ja 23.9., do te doby mimco neuvidim a doufam, ze bude vse ok 🤞🏻 ❤️️
@Timuraa Ja brecela, kdyz jsme jeli kolem hrbitova, sli tam lidi v cernem, absolutne jsem je neznala a stejne jsem hystericky v aute brecela asi 15 min 😂
@anonymka0307
Brecim casto a u uplne nevinnych veci. Koukali jsme na statecne srdce a to jsem prorvala cele
Ja jdu na screening ve ctvrtek. Uz se tesiiiim. Doufam ze mi bude dobre.
Nekde jsem videla video co jist 3 dny pred aby bylo mimco dobre videt. Dodrzujete nektera nejake zasady?
@anonymka0307 píše:
@Barunecka-dr Právě, ty vycházky mě taky rozčilují :/ Ale zas to není nic, co bych nějak neustála. Rozhodně lepší než chodit v nervech do práce
Ja jsem se toho taky desila, ale ono jak mas cely den vlastne cas, tak si to naplanujes. Zalezi jestli ti da normalne foktorka plne vychazky a v nejaky normalni cas. Mne dala 10-12 a 14-18 coz se da. I s kamarady odpoledne se stihnu videt.
@Timuraa píše:
Já mám screening teď ve čtvrtek, tak jsem natěšená a nervozní zároveň.
Chci to mít za sebou, abych věděla na čem jsem.
@anonymka0307 držím moc palce v pátek a děj pak vědět.
Tak se budem na dalku podporovat, jdu na 9.hod.
@H.Jita tak zalezi po kolikate ti tu krev odebirali. Kdybys sla na screening tak to musis vedet, protoze to neni povinne a tedy pokud ho chces, zaplatis za nej cca 1000Kc ( zalezi na miste), tedy by bylo fajn abys vedela. 1. Krev mi odebirali na zjisteni skupiny Rh faktoru a pohlavnich nemoci. Bylo mi receno ze 1. Screening se dela az do 13+6. Nevim jak u vas, ja se musela celkem dopredu objednat.
@LuLon přesně já se objednávala v 8+2 a dělali mi ho 13+2. U nás stál 1500,– Jo jinak holky jsem u MV (211) byla jsem minulou středu (2.9.) na screeningu, žádost + účtenku jsem donesla hned ten den na pojišťovnu a dnes mi přišly peníze. Mají na to 30 dní, nečekala jsem, že to bude taková rychlost ![]()
@LuLon eeehm, co se tedy má jíst 3 dny předem, aby šlo mimčo dobře videt? ![]()
Holky ja to nikde jinde nedohledala a ani mi to nikdo nerekl, ale v vtomto videu od 9.minuty o tom mluvi https://youtu.be/4Kdus8C0Lqk
Příspěvek upraven 07.09.20 v 15:02
@Janulita94 taky jsem u 211 a to jsi cerpala to 2× 500 pro maminku + 500Kc dite?
@LBL Ja jdu 21.9., ještě 14dni. Příští pondělí jdu na krev. Zda se mi to jako Věcnost 😄
@LuLon Ja myslím ze si můžeš dáma rozepsat jak chceš ne? Aspoň Ja jsem to tak měla když jsem byla na nemocenské se zády. Dala jsem si hodinu ráno a zbytek odpoledne 😌