Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
426
5.9.20 11:29

@Barunecka-dr už mi řekli na 100% kluka, prý mu neupadne :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
5.9.20 11:44

@miiiissssanek
Gratulace :srdce:
Taky mi řekli kluka, ale nějak se mi to nezdá, že to jde tak brzo vidět :oops:
Tak uvidíme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
5.9.20 11:47

@Arianna007 taky mi to je divný, s prvním čekali až do 20. týdne a to jsem čekala taky kluka :) ale pan doktor si byl hodně jistý, takže mu věřím, mám i fotku. Na utz jsem byla v týdnu 12+6 podle utz a podle poslední ms 12+4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
5.9.20 17:55

13+5

Tak mile dámy :D :D :D dnes u nás byl bazárek dětských věcí :lol: :jazyk: :hug: tak asi tak :lol: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.9.20 18:48

@Janulita94 Tak to jste pěkně pořídila. Já zrovna dneska celý den pospávám a projíždím věci pro mimi. Toho je. Všechno je v 1000 provedení. Kdo si má vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
5.9.20 18:52

@LuLon no to mi povídej :lol: :lol: jsem z toho jelen. No třeba body za 20,– a krásný jako nový :lol: vybrala jsem si ještě nádhernej červenec kabátek ( kdyby ho měli v mojí velikosti, beru všema deseti), ale to už mě mamka zarazila, že to je na dvouroční holčičku a to už je moc dopředu. Taky jsme dneska hajali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.9.20 20:45

@miiiissssanek mamce to řekli (a to už je 15 let Taky takhle brzo, u těch kluciku se to prý určuje lip, pokud jim jdou vidět varlata, takže bych tomu věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
5.9.20 20:46

@LBL o varlatech teda nic neříkal :D ale věříˇ mu, řekl jen, má ho tam :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
5.9.20 21:54

Taky vám to přijde jako docela podařený kanadský žertík nadělit těhotným nadměrnou žízeň a stlačit plodem močák na velikost golfového míčku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.9.20 00:50

6.3.2021

Ahoj maminky a budouci maminky ja uz vim ze termin mam v breznu jen si nejsem jista zda to tam doklepu…bojim se strasne moc ze se neco stane zase…toto je muj prvni prispevek vubec tady…ale pokud ma nejaka maminka z Kladna take termin jako ja muzem si napsat a rada budu i za kazdou dalsi podporu od vas vsech co mate podobné skusenosti a zle zazitky jako ja…28.4.2020 jsem musela prodelat potrat v 16tt pro nulovou srdecni akci bylo to silene a do dnes to boli a bude bolet porad a nejak jsme meli stesti a v cervnu uz jsem byla opet tehu a ted se bojim vseho uz jen proto ze me strasne boli bricho nema nekdo skusenost s otehotnenim takhle brzy po revizy? vsem moc dekuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
6.9.20 08:48

@Vajute kazda spatna zkusenost nam vytvari strach, casto neopodstatneny. Je dulezite s tim strachem pracovat. Me take suzuji obcas neskutecne strachy a snazim se s nimi mluvit. Jsem ted 11tt a obcas je to pro me strasne, vsechna ma predchozi tehotenstvi skoncila spatne, ale uz 5-6tt, Ted se snazim myslet na to, ze strachem miminu nepridam a Tak mu povidam a rikam, ze se tu na nej vsichni tesime a uz to spolecne dokopeme do zdarneho konce. Musime! A strach odhanim a rikam, ze Ted tady na nej neni prostor, protoze mi nedava zadny realny zaklad. Tohle je jine, nove tehotenstvi a to, ze predchozi nevysla neznamena, ze ma pravo mi nahanet hruza, ze nevyjde I tohle.
Je dulezite si uvedomovat, ze posrat se to muze vzdycky…bohuzel, ale verit, ze se to nestane. Drzim palce!
P. S.Bricho te bude (dle meho dr.) bolet az do porodu, nekdo je na to citlivejsi. Pokud to nejsou silene krece a nekrvacis, myslim, ze to bude ok. Pokud by to bylo zle, klidne zajed na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.9.20 11:35

@LBL Velice dekuji za reakci a ano strach je nejhorsi nepritel tehulek je to hrozny pocit kdyz si zena rika ze ve 12tt ma nejhorsi za sebou ze uz se skoro nic stat nemuze a jeden den vidi mimco na utz jak mu bije srdicko jde klidna domu a za tyden ji ceka sok ze mimi odeslo v 16tt…neoreju to nikomu a pritom je nas tolik komu se to stalo…je to hrozne…ja jsem ted uz 14+6 zatim to nikdo nevi mam strach ze by zase prislo pro vsechny sklamani…ale tobe drzim moc moc palečky at vse dobre dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
6.9.20 11:45

@Vajute moc mě mrzí, co se Ti stalo :,( tohle by se nemělo dít, já potratila sice „jen v 6tt“, ale byla jsem z toho po 3 letech snažení hrozně špatná dost dlouho a strach mám taky pořád, jsem přesně o týden za Tebou. Těma // všechen strach teprve začíná.. Můžu mít otázku, jestli jsi to nejak poznala, že se něco stalo nebo ti to doktor řekl až na další kontrole? :hug: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.9.20 13:14

@Callista no a do toho nevolnosti. Už toho mám fakt dost. Mám žízeň, ale při představě, že se napiju se mi zvedá žaludek. Chodim na záchod co chvíli a to toli nepiju. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.9.20 13:20

Holky mrzí mě, co se vám stalo. S dovolením tyto příspěvky čtu jen zběžně. Nechci nad tím moc uvažovat. Raději si řikám, že vše dopadne dobře.
Bolest přicha mám teď poslední týden. Ale není to podbřišek, ale tak nějak celé. Nevim jestli je to tim jak se to tam musí všechno porovnat. Mám pořád pocit, že jsem nacpaná a pak mě vždycky překvapí, když mi kručí v břiše. Je to fakt nepříjemný, už moc nevím kudy kam.
Kdy kupujete těhotenský polštář? Já jsem teda teprve ve 12+3 ale už teď nevím jak si lehnout. Snažim se ležet na tom levém boku, ale poloha na zádech mi teda chybí a občas ležím i tak. Vůbec nevim jestli ten polštář s vláknem nebo kuličkama. Máte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí