Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1311
2.9.20 08:15

@Pandorka1994 :kytka: jsi hrozně šikovná :) Ja celkově obdivuji holky, co si tak nějak vše šijí samy :) Já kolikrát bojuji i se zašitím knoflíku :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.9.20 08:53
@Pandorka1994 píše:
Jinak holky na střih hnizdecka doporučuji Ababu.cz má krasne návody a zvládla jsem to i já :lol: když byla korona a už jsem plánovala miminko tak jsem si koupila stroj a neutrální látky a řekla ze začnu sit vybavu, ze ji bud prodám a nebo schovam, no už ji asi prodávat nebudu :lol: :srdce:

Ježiš to máte tak krásné :) Jste šikovná! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
2.9.20 08:53

Tak holky dneska máme po screeningu :) vše je v pořádku na 1* ještě teda čekáme na krev :) jinak holčičku nám paní doktorka potvrdila :) a potvora se nám nechtěla fotit :D :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.9.20 08:57

@Janulita94 Gratulace! Tak hlavně že je holka jednička s hvězdičkou :) Já jdu zítra na krev a příští čtvrtek na screening, tak snad to dopadne stejně jak u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
2.9.20 08:59

@Janulita94 jééé, gratuluji k princezničce :srdce: Už se těším, až toho našeho broučka taky uvidíme <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
2.9.20 09:04

@LuLon určitě bude :hug: :srdce: @anonymka0307 je to nádhera aji to srdíčko všechno. :srdce: ten screening je fakt krásnej. jinak podle UTZ mám termín 8.3. 2021 takže přesně podle měsíčku :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
2.9.20 09:08

@Janulita94 hehe, MDŽ :kytka: Ja jsem taky zvedava, jak mi nakonec termin vyčíslí. Stále mi to vychazi na 22.3., ale to se pak stejne nakonec urcuje podle velikosti mimiska a tak, ze? :) Jinak ja to mam kuvli pozdejsi ovulaci posunute o tyden :D podle MS bych mela byt 12+2tt, ale podle utz jsem 11+2tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.9.20 09:48
@Janulita94 píše:
Tak holky dneska máme po screeningu :) vše je v pořádku na 1* ještě teda čekáme na krev :) jinak holčičku nám paní doktorka potvrdila :) a potvora se nám nechtěla fotit :D :hug: :hug:

Juuu :srdce: :potlesk:
tak to je skvělá zpráva!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.9.20 09:51
@LuLon píše:
@Janulita94 Gratulace! Tak hlavně že je holka jednička s hvězdičkou :) Já jdu zítra na krev a příští čtvrtek na screening, tak snad to dopadne stejně jak u vás.

Já jdu také přístí týden na screening :D kam jdeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.9.20 10:12

@Timuraa V Praze do Krče. Sice chci rodit v Benešově, ale tam jsou všichni na dovolené, takže a screening do Krče. A ted vůbec nevim, jestli mám mít s sebou i moč :roll: Hlavně, že jsem se ptala jestli musim být na lačno a na moč se nezeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.9.20 11:02
@LuLon píše:
@Timuraa V Praze do Krče. Sice chci rodit v Benešově, ale tam jsou všichni na dovolené, takže a screening do Krče. A ted vůbec nevim, jestli mám mít s sebou i moč :roll: Hlavně, že jsem se ptala jestli musim být na lačno a na moč se nezeptám.

O Benešovské porodnici jsem slyšela samou chválu!
O moči vůbec nevím. Moč mám přinést o den dřív ke své doktorce až půjdu pro průkazku. Ani jestli mám byt nalačno :roll: A mám tedy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
2.9.20 11:40

@LuLon pokud myslíš na screening, tak nemusíš být ani na lačno ani nemusíš mít moč. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
2.9.20 11:43

13+2

@anonymka0307 ja mam i presny den, kdy jsme to delali :lol: :D jako mazec že to tak vycházi. Ano dělá se to podle velikosti miminka. My měli 7 cm @Timuraa děkuju :srdce: :srdce: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
2.9.20 12:03

@Janulita94 Den, kdy jsme to delali, vim taky presne :D prptpze ten mesic toho moc nebylo, respektive kvuli uceni na statnice sex probehl parkrat a v dobe ovulace jen 2× :D Taze aspon toto bezpecne vim :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.9.20 12:21

@Timuraa na lacno nemusis byt a vypada to, ze ani tu moc netreba :) No doufam, ze jsem vybrala dobre. Registruje se tam az nekdy v 34. tydnu, coz mw trochu znervoznuje, ale tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí