Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pandorka1994
jsi hrozně šikovná
Ja celkově obdivuji holky, co si tak nějak vše šijí samy
Já kolikrát bojuji i se zašitím knoflíku ![]()
![]()
![]()
@Pandorka1994 píše:
Jinak holky na střih hnizdecka doporučuji Ababu.cz má krasne návody a zvládla jsem to i jákdyž byla korona a už jsem plánovala miminko tak jsem si koupila stroj a neutrální látky a řekla ze začnu sit vybavu, ze ji bud prodám a nebo schovam, no už ji asi prodávat nebudu
![]()
Ježiš to máte tak krásné
Jste šikovná! ![]()
Tak holky dneska máme po screeningu
vše je v pořádku na 1* ještě teda čekáme na krev
jinak holčičku nám paní doktorka potvrdila
a potvora se nám nechtěla fotit
![]()
@Janulita94 Gratulace! Tak hlavně že je holka jednička s hvězdičkou
Já jdu zítra na krev a příští čtvrtek na screening, tak snad to dopadne stejně jak u vás.
@Janulita94 jééé, gratuluji k princezničce
Už se těším, až toho našeho broučka taky uvidíme <3
@LuLon určitě bude
@anonymka0307 je to nádhera aji to srdíčko všechno.
ten screening je fakt krásnej. jinak podle UTZ mám termín 8.3. 2021 takže přesně podle měsíčku
![]()
@Janulita94 hehe, MDŽ
Ja jsem taky zvedava, jak mi nakonec termin vyčíslí. Stále mi to vychazi na 22.3., ale to se pak stejne nakonec urcuje podle velikosti mimiska a tak, ze?
Jinak ja to mam kuvli pozdejsi ovulaci posunute o tyden
podle MS bych mela byt 12+2tt, ale podle utz jsem 11+2tt ![]()
@Janulita94 píše:
Tak holky dneska máme po screeninguvše je v pořádku na 1* ještě teda čekáme na krev
jinak holčičku nám paní doktorka potvrdila
a potvora se nám nechtěla fotit
![]()
![]()
Juuu
![]()
tak to je skvělá zpráva!!! ![]()
@LuLon píše:
@Janulita94 Gratulace! Tak hlavně že je holka jednička s hvězdičkouJá jdu zítra na krev a příští čtvrtek na screening, tak snad to dopadne stejně jak u vás.
Já jdu také přístí týden na screening
kam jdeš ty?
@Timuraa V Praze do Krče. Sice chci rodit v Benešově, ale tam jsou všichni na dovolené, takže a screening do Krče. A ted vůbec nevim, jestli mám mít s sebou i moč
Hlavně, že jsem se ptala jestli musim být na lačno a na moč se nezeptám.
@LuLon píše:
@Timuraa V Praze do Krče. Sice chci rodit v Benešově, ale tam jsou všichni na dovolené, takže a screening do Krče. A ted vůbec nevim, jestli mám mít s sebou i močHlavně, že jsem se ptala jestli musim být na lačno a na moč se nezeptám.
O Benešovské porodnici jsem slyšela samou chválu!
O moči vůbec nevím. Moč mám přinést o den dřív ke své doktorce až půjdu pro průkazku. Ani jestli mám byt nalačno
A mám tedy? ![]()
@LuLon pokud myslíš na screening, tak nemusíš být ani na lačno ani nemusíš mít moč. ![]()
@anonymka0307 ja mam i presny den, kdy jsme to delali
jako mazec že to tak vycházi. Ano dělá se to podle velikosti miminka. My měli 7 cm @Timuraa děkuju
![]()
@Janulita94 Den, kdy jsme to delali, vim taky presne
prptpze ten mesic toho moc nebylo, respektive kvuli uceni na statnice sex probehl parkrat a v dobe ovulace jen 2×
Taze aspon toto bezpecne vim ![]()
@Timuraa na lacno nemusis byt a vypada to, ze ani tu moc netreba
No doufam, ze jsem vybrala dobre. Registruje se tam az nekdy v 34. tydnu, coz mw trochu znervoznuje, ale tak to je.