Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1311
3.9.20 15:02

@Pandorka1994 no hezkyy :) ja porad cekam, kdy prijde ta dojemna nalada… co jsem na sobe zatim postrehla, je ale dost velka podrzadenost. Naposledy jsem partnera servala, ze nechal uterku na susaku :) :D ale jo, zpetne si reknu, ze jsme vyvadela zbytecne :):D (zachranilo to, ze mi koupil kysele jojo žížalky). No a vcera? mela jsem znicehonic chut neco rozbit, pak po poskladat, rozbit a pak to jeste servat, proc se to jako rozbilo. Asi v takove nalade jsme byla :) :D:D a pak zas nic a milující manželka forever :) :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.20 15:07

@anonymka0307 Jo nálady a velkou spavost mám asi 3 týdny, ale včera poprvé emoce :lol: Na přítele jsem taky často protivna, kolikrát mám den kdy je lepší když na mě nesahá ani nemluví :lol: Tyjo kyselé žížaly taky miluji teď, celkové jim pořad vše kysele a pořad mám chuť na Mekac.. ale je to takový, ze jsem v tom jídle vybírava a zatím jsem za první trimestr -1,5 kg dolu.. mate to taky někdo tak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
3.9.20 15:15

@Pandorka1994 hehe,s mekáčem to mám naprosto stejně :D jinak kyselé jojo žížaky a ještě ty kysele rybičky <3 ty u mě jedou ve velkém :D V jídle extra vybírava nejsem, spise jim, co se mi dostane pod ruce a i v noci se budím, že mám asi hlad :D. Mám 0,5 kg nahoře za ten první trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
3.9.20 16:16

Holky malé lásky jsem objevila asi poslední 3 díly minulé serie a řvala jsem u toho jak tur ještě netěhtná. Minulý týden jsem „donutila“ koukat manžela. Včera mi to neprošlo. Prej: „Jo jasně chápu, mám být u porodu, viděl jsem to, že je to hezký a že mě tam potřebuješ, ale další díl už nechci.“ :mrgreen: On původně u porodu být nechtěl, že to jako nepotřebuje všechno tam dole vidět. Až když viděl, že může vlastně stát jenom u mé hlavy, tak teda jakože jo :D Jen se mu nelíbí jak vždycky chytnou to novorozeně za nohy a zacházejí s ním „drsně“ :lol: No je to roztomilouš. Takže až to dneska tady všechno „pototo“ tak si je pustím na netu.

Dnes jsem byla na odběru krvě před screeningem a všechno super. Já myslela kolik těch ampulí nebudou brát a ona jen jedna :D
No ale chtěli po mně žádanku od gynekoložky a já jí nemám. Tak jsem se šla zeptat ještě na ultrazvuk, jestli jí příští týden opravdu potřebuju a oni jakože jo. Tak volám své doktorca a ona jakože ne. Že žádnou žádanku nikdy nevypisovala a že když si to platím sama, tak ani žádnou nepotřebují. Tak jsem zase naklusala zpět na ultrazvu se sklopenou hlavoz - potížistka - :roll: že jako nebudu mít žádanku. Asi jsem vypadala fakt zoufale, když mě začali uklidnovat, že to teda nevadí a ať se hlavně nestresuju :)
Takže doufám, že do příštího týdne nezapomenou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
3.9.20 18:13

@LuLon taky nemám žádanku a jdu zítra na krev :D. Tak jsem zvědavá no. Mi dr vypisval žádanku, ale k doktorovi, co má dovolenou, takže jsem se musela objednat jinam. :mrgreen: můj gyndar o tom ví, a o žádné zadancr mi nic neříkal.
Holky, co už to máte za sebou, chtěli po vás žádanku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
3.9.20 18:24

@LuLon @anonymka0307 @Pandorka1994 jo tady ty nálady znám :hug: doufám, že za ně mohlo opravdu jen těhotenství :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
3.9.20 18:31

Ahoj holky, tak se k Vám přidám jestli mohu. Čekáme druhé mimi, první kluk narozen 11.7.2018. Teď máme termín 11.3. podle utz a 13.3 podle ms. Mám za sebou už krev a dokonce už i první screening a už nám dokonce pan doktor řekl, že to bude zase kluk. :srdce: Doufala jsem sice v holku, ale hlavně že je mimi zdravé. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.9.20 18:39

@anonymka0307 ahojky, na screening sice jdu až za 14dni ale u gynekologa jsem pracovala, takze zadanku někdy chcou ať mají něco v ruce, jméno a rodné číslo nebo tak, ale první screening je dobrovolný a platí si ho sama rodička, takže opravdu žádanka,, nutná" není :) sama mám v ruce jen papír s názvem genetiky a mapou a mým jménem příjmením, číslem a o jaké vyšetření je zájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
3.9.20 19:59

@aaamartisek dekuji za info:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
3.9.20 20:08

Ahojky přidávám se k vám a přeji všem prosperující těhotenství :kytka: :andel:

Já tp: 2.3.2021, první miminko (po loňském, v 9tt ukončeném těhotenství dvojčátek, kvůli špatné genetice).

Na utz 1. screeningu vypadalo vše v pořádku, ještě čekám na výsledky krve. Šílené celodenní nevolnosti pomalu ustupují. :dance:

Tady je můj drobek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
4.9.20 06:55

Ahoj holky,
Tak jsem docetla celou diskuzi a jestli muzu, budu obcas nahlizet a neco malo prispivat. Je mi 31 a s manzelem take cekame prvni miminko po IVF. Nemam vejcovody po 2 mimodeloznich. Tak uz to Jinak neslo 😊TP mam 4.4., posledni MS 28.6. Srdicko potvrzene v 7+2, to jsem videla mimco poprve, Ted na prohlidce 9+1 v pondeli mimi 2,43cm a pry odpovida 9+1, dnes 9+5.
Nevolnosti mam celodenni, vetsinou rano, pak po 10-11 se to lepsi a odpoledne kolem 5 mi je znova blbe. Vcera jsem sotva vysedla z tramvaje. Ale zda se mi to lepsi nez treba pred tydnem, to jsem uz do sebe nemohla nic dostat.
Dalsi termin prohlidky mam za screening v Gennetu 23.9., Tak snad bude do te doby vse ok…je to neskutecne, ze mimco neuvidim 3 tydny. Potrebovala bych, aby ten cas utikal rychleji. Pak mam 1.poradnu 29.9.a tam mi pry daji TP, v mem gyn. centru se dava az po 1.trimestru. Tady pridavam fotku toho naseho prcka. Maval tam ruckama a nozkama jako splaseny a vrtel na vsechny strany, asi se nechce merit.

Příspěvek upraven 04.09.20 v 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.20 08:17

Tolik novych maminek, to mám radost :srdce: :mavam:
Včera jsem měla blbý nápad jít s pritelem do kina až ve 20:20, takže jsem tam ke konci trpěla a usinala :lol: :lol:

Jinak holky jak to mate s okolím? Už většina vi o miminku? Já jsem pořad hrozně paní tajná a vi to jen jedna moje kamarádka, vlastně jsem to chtěla utajit do naši svatby 26.9., ale nevím jak tam budu kryt alkohol :lol: čím víc se to blíží, tím víc si říkám, ze to bude zajímavý :lol: ale zase jsem chtěla, aby ta svatba byla ještě fakt veselá a nechodil za mnou pořad někdo s otázkou jak se cítím atd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
4.9.20 08:39

@Pandorka1994 tim, ze jsem po IVF, tak to spousta lidi vi, navic me nevolnosti neslo jen tak skryt, Takze tak…nesirim to, ale kdyz se nekdo zepta, nezapiram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
4.9.20 08:45

@Pandorka1994 u nás už to ví všichni, nešlo to skrýt, pupík byl rychle venku :) a pak se to postupně rozšířilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.9.20 09:02

Holky! já mám radost, že nás je tolik! to je super! :srdce:
@Pandorka1994 taky jsme byli v kině takhle pozdě, konec už jsem zaspala. a včera v 8 už jsem spala :))))
U mě pravě nešlo zakecat ten alkohol, chodíme s holkami každý týden na drbárnu a okecala jsem to týden - dva, ale pak to poznaly :)
U nás už to většina kamarádů ví, a měli obrovskou radost :)
tak to oznamte třeba na svatbě, jako půlnoční překvapení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky