Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
6.9.20 14:05

@katka-365 Ahoj ne nepoznala jsem ze zacatku nic a tyden po tom jsem slabe zaspinila hmed jsem bezela k doktorce a uz mi jen rekla ze mimi je bez srdecni akce a ze mam jit do nemocnice…nejhorsi na tom bylo ze jsem vedela ze je po vsem ale musela jsem stim pocitem byt jeste cely den a noc nez me vzaly na sal k porodu…vubec nic me nebolelo vse bylo jako by v poradku…a ano nemelo by se to dit nikomu a nepreboli to nikdy ale aspon se to zmirni…ale strach je hroznej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.9.20 14:14

@LuLon Myslim ze se snazime vsechny rikat si ze je to v poradku ale ten cervik tam porad hloda…Ja polstar koupila taky ve 13tt ale to proto ze mw boli zada strasne moc a pomaha to ja m s vlaknem a vyhovuje mi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.9.20 14:44

@LuLon mas to stejne jak ja… Pomahaji mi bonbony cucaci s citronovou prichuti… Neda se nic delat pit musis ja sem si vcera nalila matonny hrozno a myslela sem ze poletim fuj… 🤢. Dnes je mi malicko lip ale porad cekam na den kdy uz to bude uplne ok a nebude se mi ze vseho zvedat zaludek… 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.9.20 14:59

@Lussynda357 Já už myslela že dbrý, když mi bylo 2 dny fajn a zase se to vrátila. Nejhorší je, že mi neni jako úplně špatně, že bych vypadala na umření, ale prostě takové stabilní „šoufl“ :) No už mě to dost s***, ale řikám si, že když mi je špatně, tak je aspon vše vpořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.9.20 15:40

@LuLon jojo mam to stejně… Ale dnes uz je mi Zase lepe…ale to uz bylo pred týdnem a taky se to vrátilo 8o :poblion: Hlavne me ted 2 dny bolela hlava takze to bylo taky něco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
6.9.20 16:18

@LuLon Ja se priznam, ze taky spis tyhle negativni prolitam. Nedela mi to dobre. Ja jsem 11tt a boli me vsechno, hodne kostrc a zadek, asi, jak se to tam vsechno rozestupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.9.20 17:01

Nasla jsem super animaci jak se posouvaji streva atd. podle toho jak se deloha zvetsuje. Doufam, ze i ten porod bude tak rychly jako v te animaci :)
 https://www.novinky.cz/…eny-40025531

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.9.20 17:19

@LuLon jako aby to mimco takhle vyskocilo jako na tr animaci?? :mrgreen: To by bylo fakt super to mas pravdu 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.9.20 07:05

Dobré ránko, děvčata :). Mě teda stále špatně není (a věřím, že už ani nebude), akorát mě poslední dny občas trápí jako by bolesti levé strany kyčle.. Taky si říkám, že je to tím, že se to asi rozšiřuje všechno… Akorát, proč jen levá strana? :D Ale uklidnuji se tím, že když mě na začátku těhu bolely dásně, taky to odnesla jen levá část čelisti. Malé má určitě původ v levém vaječníku :think: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.9.20 07:12

@anonymka0307 mě taky min týden bolela jen levá kyčel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.9.20 07:14

@katka-365 paráda, hned se cítím,,normální" :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
7.9.20 07:20

@anonymka0307 mne zase boli uz 2 tydny obe pulky hyzdi…ne najednou, strida se to. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.9.20 07:27

@LBL :lol: taky dobrý :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.9.20 08:22

Ahoj holky, ja jsem dnes 12+1 a už asi týden mi pobolívá hlava. Jinak pořad spím a čurám.
A jím. Krásně se mi to střídá :) včera jsem prospala skoro celý den. Mezí tím jsem stihla hádku s přítelem, ani nevím kvůli čemu. Prostě mozek chápe, že to nemá smysl, ale zkuste se zastavit.:) on chudák taky nevěděl co se děje a co udělal špatně.
Tak jsem mu za to udělala pizzu :D
no, bude to ještě zajímavé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.9.20 09:08

@Timuraa Ahoojky :) Hlava me taky obcas zlobi, jinak presne, tez hodne jim a spim :D S manželem jsem se tento víkend vyjimecne nepohadala :D Za to jsem se malem rozbrecela, kdyz mi spadl krém v koupelně na zem a rozprskl se po celé místnosti. manžel z toho měl srandu, protože krém na obličej jsme měla ve vlasech, na puse, na nohách, všude.. :D Ale mi se chtělo hrozně brečet (nevím jen, zda vzteky a nebo mi bylo líto toho krému :D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí