Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@anonymka0307 mamka, když rodila mě taky prej nadávala, že říkala taťkovi, že už na ní nesáhne
Každopádně bych nerada byla hnusná na přítele nebo na personál
Uvidíš, jak se ti po tom screeningu uleví. Mě paní doktorka, jak řekla, že to je pořádku a že by to mělo dopadnout. Tak se mi tak ulevilo a vůbec už strach nepociťuju. Jako vím, že se něco stát může, jak psali holky, ale já si to nechci připouštět
prostě v BŘEZNU bude miminko a hotovo!!! Navíc už se tak šíleně těším na mateřskou
vychází mi to, že budu v lednu týden v práci a pak doma. Nevíte kolik si můžu přivydělat na MATEŘSKÉ?
@anonymka0307 ten byl hezký, ale jinak mám ted každou noc samé bláznoviny ![]()
@katka-365 to já říkám zase miminku: Co se ti nelíbí, že maminku takhle trápíš
a hladím s břicho… PŘEKVAPIVĚ nepomůže to
![]()
@Janulita94
Já už bych dávno mohla/měla být na nemocenské, ale nedokážu odejít dřív než když budu vědět, že je miminko zdravé… Takže pro mě je ten pátek fakt zlomový
Pevne doufam, ze vše dopadne dobře… Je to šílené, protože v práci se na nic teď nedokážu soustředit, odpočítávám dny ![]()
@Janulita94 ted už to není omezené
jinak si myslím, že personál je zvyklý a nebere si to osobně, ale s rezervou a chlapa doma připravíme, at si to taky nebere, co jim řeknem ![]()
@Janulita94 no když jsem zvracela a bylo mi fakt zle a slzy v očích, pořád jsem si opakovala, jak jsem vděčná a šťastná, že tohle konečně můžu zažívat
![]()
@anonymka0307 no nejradši bych taky šla, ale penízky potřebujeme
navíc já mám v plánu chodit i při mateřské i rodičovské (1 den v týdnu do práce, 1 den homeoffice),jelikož mě v práci nikdo nezastoupí a závisí na mě prachy
že bych z toho byla nadšená, ale zase nějaká kapka navíc se bude hodit. Na výlety a tak
Vše bude naprosto v pořádku ![]()
jinak všem DOPORUČUJU si zjistit víc o vybrání dovolené po mateřské.
@katka-365 už jsem mu to tak jemně naznačovala a připravovala ![]()
@katka-365 já jsem z toho pořád unešená, že se může takový zázrak stát. Teď jak jsem si koupila první oblečky pro mimi, tak je pořád přehrabuju a koukám na ně
Absolutně nechápu a jsem moc vděčná, že to bude ![]()
@anonymka0307 mas nějakou těžkou práci, ze už chce na nemocenskou? Ja bych chtěla vydržet co nejdéle. Ale pracuji u PC. Jenže mě už teď tak bolí zada ze se cely den kroutim na židli a nevím jak sedet. A s přibývajícím břichem to bude čím dal horší.
@Barunecka-dr Pracuji v krizovém centru. Prichazim do kontatku s násilníky, velmi často pak s feťáky… Je tu na denním pořádku hádat se s romským etnikem, stejně tak jako vydávat jídlo a ošacení pro bezdomovce. Jsem zvykla i na agresivní klienty, akorát teď mám strach být autoritativní… Minulý týden na mě vystartoval chlap a vyhrožoval, že po mně hodí židlí… Takže asi tak.. :/
@anonymka0307 píše:
@Timuraa AhoojkyHlava me taky obcas zlobi, jinak presne, tez hodne jim a spim
S manželem jsem se tento víkend vyjimecne nepohadala
Za to jsem se malem rozbrecela, kdyz mi spadl krém v koupelně na zem a rozprskl se po celé místnosti. manžel z toho měl srandu, protože krém na obličej jsme měla ve vlasech, na puse, na nohách, všude..
Ale mi se chtělo hrozně brečet (nevím jen, zda vzteky a nebo mi bylo líto toho krému
).
Já to moc dobře znám. Nedávno jsem se rozbrečela u seriálu. Nebyl to ani nějak zvlášť citlivý moment. Vyhazovali tam nějaké věci a mě napadlo, že s tím nškdo udělal práci a věci vyrobil a teď jeho práce vyhazují. no, co ti budu vyprávět
![]()
Já mám screening teď ve čtvrtek, tak jsem natěšená a nervozní zároveň.
Chci to mít za sebou, abych věděla na čem jsem.
@anonymka0307 držím moc palce v pátek a děj pak vědět.
@Timuraa píše:
Já to moc dobře znám. Nedávno jsem se rozbrečela u seriálu. Nebyl to ani nějak zvlášť citlivý moment. Vyhazovali tam nějaké věci a mě napadlo, že s tím nškdo udělal práci a věci vyrobil a teď jeho práce vyhazují. no, co ti budu vyprávět![]()
@Timuraa Určitě, ja se budu tesit na tve dobré zprávy ve čtvrtek, at jsem na pátek nakopnutá ještě víc ![]()
@anonymka0307 no tak to není na co čekat. Určitě hned na nemocenskou. Je to nebezpečné ![]()
Jen by mě stvaly ty vycházky omezené. ![]()