Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
870
7.9.20 09:58

@anonymka0307 mamka, když rodila mě taky prej nadávala, že říkala taťkovi, že už na ní nesáhne :lol: Každopádně bych nerada byla hnusná na přítele nebo na personál :mrgreen: Uvidíš, jak se ti po tom screeningu uleví. Mě paní doktorka, jak řekla, že to je pořádku a že by to mělo dopadnout. Tak se mi tak ulevilo a vůbec už strach nepociťuju. Jako vím, že se něco stát může, jak psali holky, ale já si to nechci připouštět :hug: prostě v BŘEZNU bude miminko a hotovo!!! Navíc už se tak šíleně těším na mateřskou :hug: vychází mi to, že budu v lednu týden v práci a pak doma. Nevíte kolik si můžu přivydělat na MATEŘSKÉ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.9.20 09:59

@anonymka0307 ten byl hezký, ale jinak mám ted každou noc samé bláznoviny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
7.9.20 10:00

@katka-365 to já říkám zase miminku: Co se ti nelíbí, že maminku takhle trápíš :mrgreen: a hladím s břicho… PŘEKVAPIVĚ nepomůže to :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.9.20 10:00

@Janulita94 :mrgreen: :mrgreen: Já už bych dávno mohla/měla být na nemocenské, ale nedokážu odejít dřív než když budu vědět, že je miminko zdravé… Takže pro mě je ten pátek fakt zlomový :srdce: Pevne doufam, ze vše dopadne dobře… Je to šílené, protože v práci se na nic teď nedokážu soustředit, odpočítávám dny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.9.20 10:01

@Janulita94 ted už to není omezené ;) jinak si myslím, že personál je zvyklý a nebere si to osobně, ale s rezervou a chlapa doma připravíme, at si to taky nebere, co jim řeknem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.9.20 10:02

@Janulita94 no když jsem zvracela a bylo mi fakt zle a slzy v očích, pořád jsem si opakovala, jak jsem vděčná a šťastná, že tohle konečně můžu zažívat :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
7.9.20 10:06

@anonymka0307 no nejradši bych taky šla, ale penízky potřebujeme :D navíc já mám v plánu chodit i při mateřské i rodičovské (1 den v týdnu do práce, 1 den homeoffice),jelikož mě v práci nikdo nezastoupí a závisí na mě prachy :lol: :lol: že bych z toho byla nadšená, ale zase nějaká kapka navíc se bude hodit. Na výlety a tak :) Vše bude naprosto v pořádku :)
jinak všem DOPORUČUJU si zjistit víc o vybrání dovolené po mateřské.
@katka-365 už jsem mu to tak jemně naznačovala a připravovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
7.9.20 10:09

@katka-365 já jsem z toho pořád unešená, že se může takový zázrak stát. Teď jak jsem si koupila první oblečky pro mimi, tak je pořád přehrabuju a koukám na ně :) Absolutně nechápu a jsem moc vděčná, že to bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.9.20 10:22

@anonymka0307 mas nějakou těžkou práci, ze už chce na nemocenskou? Ja bych chtěla vydržet co nejdéle. Ale pracuji u PC. Jenže mě už teď tak bolí zada ze se cely den kroutim na židli a nevím jak sedet. A s přibývajícím břichem to bude čím dal horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.9.20 10:29

@Barunecka-dr Pracuji v krizovém centru. Prichazim do kontatku s násilníky, velmi často pak s feťáky… Je tu na denním pořádku hádat se s romským etnikem, stejně tak jako vydávat jídlo a ošacení pro bezdomovce. Jsem zvykla i na agresivní klienty, akorát teď mám strach být autoritativní… Minulý týden na mě vystartoval chlap a vyhrožoval, že po mně hodí židlí… Takže asi tak.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.9.20 10:44
@anonymka0307 píše:
@Timuraa Ahoojky :) Hlava me taky obcas zlobi, jinak presne, tez hodne jim a spim :D S manželem jsem se tento víkend vyjimecne nepohadala :D Za to jsem se malem rozbrecela, kdyz mi spadl krém v koupelně na zem a rozprskl se po celé místnosti. manžel z toho měl srandu, protože krém na obličej jsme měla ve vlasech, na puse, na nohách, všude.. :D Ale mi se chtělo hrozně brečet (nevím jen, zda vzteky a nebo mi bylo líto toho krému :D).

Já to moc dobře znám. Nedávno jsem se rozbrečela u seriálu. Nebyl to ani nějak zvlášť citlivý moment. Vyhazovali tam nějaké věci a mě napadlo, že s tím nškdo udělal práci a věci vyrobil a teď jeho práce vyhazují. no, co ti budu vyprávět :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.9.20 10:45

Já mám screening teď ve čtvrtek, tak jsem natěšená a nervozní zároveň.
Chci to mít za sebou, abych věděla na čem jsem.
@anonymka0307 držím moc palce v pátek a děj pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.9.20 10:45
@Timuraa píše:
Já to moc dobře znám. Nedávno jsem se rozbrečela u seriálu. Nebyl to ani nějak zvlášť citlivý moment. Vyhazovali tam nějaké věci a mě napadlo, že s tím nškdo udělal práci a věci vyrobil a teď jeho práce vyhazují. no, co ti budu vyprávět :D :D
:D:D rozumím, naprosto rozumim :D:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.9.20 10:47

@Timuraa Určitě, ja se budu tesit na tve dobré zprávy ve čtvrtek, at jsem na pátek nakopnutá ještě víc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.9.20 11:26

@anonymka0307 no tak to není na co čekat. Určitě hned na nemocenskou. Je to nebezpečné :zed:
Jen by mě stvaly ty vycházky omezené. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky