Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Barunecka-dr Ja jdu v patek. Mam Presne napsane, v jakych dnech dojit, aby nebylo zkreslene vysledky. Kolik budes toho 21.9.?
@Barunecka-dr
No mne to takhle napsala doktorka a co vim tak vzdy to rozepisuje.
Ahoj holky
Tak dneska 12+6 na ultrazvuku vše v pořádku. Prcek měří 66,2 mm, datum porodu přesně vychází podle velikosti i menstruace na 16.3. A tady je fotečka ![]()
Holky, už Vám rostou bříška? Jednou si řeknu, že už vylejza (večer) a ráno zase ani stopa, jako každý ma rano menší i netehu.. Pak se zas leknu, aby uvnitř rostlo jak má.. Máte fotku? 😊
@katka-365 jsem 10+1 a Vcera jsme s tchyni sedely a koukaly, ze pupicek mam, mela jsem vzdycky ploche bricho…ale rano skoro zadny 😂
@LBL tobě je to dela asi tvůj doktor ne?
Ja se musela objednat do fakultní nemocnice v Porubě. Téměř měsíc dopředu. Objednavala jsem se 8+5 a objednala mě ze budu 13+5. Ty budeš kolik?
@Barunecka-dr Nn, jdu do Centra asistovane reprodukce, kde jsem mela IVF. Maji lepsi ultrazvuk a podrobnejsi vysetreni, vcetne NT+, budu 12+4.
Já jsem se objednávala na screening 9+4 minulý týden a objednali mě když budu12+4 a to 23.9
lo
@Barunecka-dr Asi
Já těm vyšetřením taky moc nerozumím. To víš, první těhotenství
Ale minule mi dělali odběry krve, dnes říkali velký ultrazvuk, kde miminko podrobně měřil a měřil také hodnotu NT. Příště mám přinést moč a zase mi budou brát krev…
@Barunecka-dr tak to je o jeden den to nic není já zatím dle utz jsem byla o dva dny dříve. 26.9 jdu na kontrolu. A pak za týden 23. 9 scr3 tak snad bude drobeček v pořádku. Zatím minulý týden měl 3,31 mm
Zdravim holky, tak screening uz mame za sebou sice..vse je pry v poradku ale stejne ten strach mam…Ma nektera radu jak mit pozitivni pohled a ne se deptat ze se zase neco semele?