Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak, které z nás čeká tento týden 1. screening? ![]()
Já jdu v pátek ![]()
@Timuraa buď v klidu
u mě přítel taky nechápal, proč mě štval.. já vlastně taky ne. Teď mám zase mazlící období
Včera byl asi blbej tlak, já jsem toho měla naplánováno a taky jsem skončila v posteli.
Taky jenom čůrám, jím a spím
A až na to lítání na záchod mi to až tak nevadí. Váhově jsem na tom pořád stejně jako před těhu ![]()
Jinak bolesti v kyčlích mám taky a občas v podbříšku, ale není to nic strašného a je to cca 10 sekund a bolest je pryč
Holky mě bolela i kostrč, tak blbá bolest a člověk neví, co s tím
![]()
@Janulita94 Ja doufam, už jsem měla noční můru, že to v pohodě nebylo.. Tak o to víc jsme nervozni… Ale ta natesenost je vetsi ![]()
Jinak, už máte nekterá sny o porodu?
ja měla asi týden zpet a jediné, co jsem v porodnici v den porodu řešila bylo… že nechci klistýr
Samotný porod mi asi v ten moment nepřišel tak děsivy ![]()
@anonymka0307 sny neřeš, já poslední 1,5měsíce mám každou noc fakt praštěný, ošklivý sny, že se fakt vzbudím, usnu na chvíli a zas jiný hnusný sen..ale četla jsem, že je to „normální“ ![]()
@katka-365
taky jsem nekde zahledla, ze hlavně živé sny jsou u těhotných normální.. O to hůř, když ty živé sny jsou ještě ošklivé :/. Je to zvláštní, co ta těhu psychika dokáže ![]()
@anonymka0307 mě jediný, co se zdálo bylo, že jsem pekla vánoční cukroví a už jsem měla bříško. Já jsem se i dívala na Čtyři v tom a z porodu zatím strach nemám. Přežily to i větší bábovky než jsem já, tak to musím dát taky.
Spíš se bojím, abych nenadala příteli ![]()
@Janulita94
no, kamarádka měla u porodu přítele a prý z ní v návalu emocí vypadlo:,,Cos mi to ku*va udělal?" ![]()
Ale pak se mu omluvila, i nemocničnímu personálu.
pry byla u porodu hodně sprostá ![]()
![]()
@anonymka0307 přímo porod se mi nezdál, ale že jsem měla asi den po porodu a měla vysněnou holčičku a pořád sem ji nosila na rameni „jako na odříhnutí“ ![]()
@anonymka0307 tak to jsem doma říkala chlapovi taky, že mi to udělal on, že za to může jak mi bylo zle, když už sem celá unavená po
ale pak jsem si uvědomila, že za to prakticky nemůže, protože IVF
![]()
@Barunecka-dr to už uteče
Doufám, že se tu pak taky pochlubíš s výsledkem
@katka-365 Jéé, tak to je jeden z tech moc hezkých snů ![]()