Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak my dneska screening a krev nevyšla moc dobře
riziko Dawn 1:70, UZ ale naprosto v pořádku tak mám smíšené pocity, každopádně žádná radost a úleva ale pořád jen brečím, rozhodli jsme se pro neinvazivní test z krve kde výsledky budou za 14dní, to bude nejdelších 14 dní v životě..Přeju všem ať screening vyjde jen a jen dobře ![]()
@Pajulka2 ahooj, věřím, že máš nervičky :/ Každopádně i kamarádce tehdy vyšly nějaké ty hodnoty pozitivně a pak šla na odběr z plodovky a bylo vyhráno
Tím chci říct, že rozumím, že se teď musíš šíleně trápit, ale že pořád je naděje, že všechno bude ok
Moc ti přeji, ať ti ty dva týdny co nejrychleji utečou a budete vědět, na čem jste ![]()
To je mi moc líto, že máš teď takový stres, to je noční můra snad každé těhotné.
Ale pokud to na UTZ vypadalo dobře, tak snad bude vše v pořádku. 1:70 znamená, že je šance 69 ku jedné, že to bude ok, ne? Tak dohromady s dobrým UTZ to snad bude v pořádku. Drž se a moc moc držím palce, ať máš za 2 týdny dobré zprávy ![]()
Ahoj holky, tak já se s dovolením přidávám. Termín mám teda konec brezna, ale myslim, ze mi to posunou na zacatek dubna 😀 za 14.dní jdeme na 1.screening ❤️️❤️️❤️️
Ahoj holky!
Tak já dneska po 1.screeningu, všechno v pořádku, tak se mi ulevilo.
Upravili mi ještě termín porodu z 20.března na 17.března, mimi je větší a prý má dlouhé nohy. Já mám 155cm, tak asi po manželovi (192cm
)
Máme 67mm a viděli jsme ručičky, nožičky, prstíčky, mozek, žaludek, močový měchýř.. A strkal si prcek ručičku do pusy pořád ![]()
@Callista píše:
@weu91GratulujiPodařilo se ti nevidět pohlaví?
Joo! Domluvily jsme se s pani doktorkou, ze ted to jeste neni potreba nijak extra resit, tak tam ani nezajizdela do tech mist😂
@weu91 gratuluji! ❤️️❤️️ A pohlaví si tedy nechcete nechat říct? Omlouvám se, nestihla jsem pročíst ještě vše 🙂 🙂
@weu91 Ahoj. To je skvělé, že je všechno v pořádku. A to jsme skoro stejně. Já mám termín 16.3. ![]()
@eleanor25 píše:
@weu91 gratuluji! ❤️️❤️️ A pohlaví si tedy nechcete nechat říct? Omlouvám se, nestihla jsem pročíst ještě vše 🙂 🙂
Moc dekuju!! Nene, nejak jsme se rozhodli, ze si to nechame jako prekvapeni, ale nevim, jestli to vydrzim😁
@K.Šumavanka píše:
@weu91 Ahoj. To je skvělé, že je všechno v pořádku. A to jsme skoro stejně. Já mám termín 16.3.
Jeee! A uz premyslis, kde budes rodit?
@weu91 Ještě máme čas. Ale nejblíž jsou Prachatice. Ještě do Strakonic by se dalo jet. Ale nechci Písek, a Budějovice také asi ne. Chci se zajet potom do porodnic podívat, zeptat se známých, jak byly spokojené s tak. A ty už přemýšlíš?
Edit: Jo a také se chceme nechat překvapit. Tedy pokud to vydržíme, nebo nám to někdo omylem neřekne při vyšetření ![]()
Holky, přestaly Vás už bolet prsa? mě dneska, včera ještě dost bolely
![]()