Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lussynda357 Noo… vic se mi libi ta okleštěná verze, že malej byl do 10 minut venku
Ja jsem celkove zvedava, jak to bude probíhat jednou
Kamarádka rodila taky ctvrt hodinky a predtim mela bolesti, ale rikala, ze to bylo jako silnejsi MS bolesti… Pravdepodobne ma prah bolesti nekde jinde
Ja vyjeknu i když se říznu o papír
![]()
@katka-365 já už měla vysadit Crinone (místo utrogestanu) a taky ta prsa trochu odeznela. Ale je to tím, ze hodně pracuju v posteli 😂 jinak je cítím dost…
@katka-365 ani mi nemluv… Jsem tedy bez utrose 3 den ale jak sem si zvykla tak si ji davam porad… Hlavne tedy když nekam jedeme…
ale reknu ti v tech vedrech to byl ocistec porad sem je menila jak blazen… Bala sem se abych se nezaparila a nemela mikozu… @anonymka0307 noo to by chtěl asi každý 😃. Ale neboj zvladla to každá tak ty taky
![]()
@LBL noo ja kdyz mam treba celej den podprdu a pak ji vecer sundam tak je taky jeste dost citim.
ale jinak uz to fakt neni takova hruza…
@Lussynda357 Tak to byl zážitek
Ale aspoň jsi to měla rychle za sebou ![]()
Ahoj holky
tak jsem dočetla vše od víkendu
My dneska kontrola a vše v pořádku, doktor říká ze ta fotka je perfektní, ale já nevím, už se těším na screening 21.9.
![]()
Jinak já jsem tento týden konečně použitelná a zase jedu jako dřív, dokonce jsme udělala dlouhodobě plánovaný úklid šatny.. tak Vám všem přeji, ať je Vám taky lépe
Jinak taky mate problém s oblečením? Mě tlačí všechny kalhoty, takže už litam po kramech a hledám větší velikosti, na tehu oblečení je ještě brzo ![]()
@Pandorka1994 parádní fotečka
Jsem přesně o týden před tebou, screening mám v pátek
.
Jinak jo, už mi prdl i zip u jedněch riflí ![]()
@anonymka0307 začínám nosit šaty
kalhoty už dopnu leda s funěním
už to na mě jde vidět
těhotenské gatě podědim po sestře ![]()
Ahoj holky, všem vám moc gratuluji k těhotenství. Já už miminko mám čerstvě u sebe ![]()
Pokud některá užíváte nebo budete od 13.tt užívat těhotenské vitamíny Femibion 2, zbylo mi jedno balení (chybí tři kapsle), které už nevyužiji. Nechám ho za 360,– včetně pošty (PC 500,–) ![]()
@Ewangelle Ahojky
Prosim te, chtela jsem se zeptat. Ja teda nepouzivam primo Femibion, ale Preganfolin, nicméně ono ty vitaminy jsou na jedno brdo
. Zajímá mě, do kdy jsi to brala?
kamaradka mi rekla, ze dr ji doporučil to brát jen do 20. týdne ( a ne do porodu nebo do konce kojeni, jak se nekde pise), že prý miminko pak jinak moc přibírá
Svého Dr jsme jeste nemela příležitost se zeptat, tak zkusím tebe ![]()
@K.Šumavanka píše:
@weu91 Ještě máme čas. Ale nejblíž jsou Prachatice. Ještě do Strakonic by se dalo jet. Ale nechci Písek, a Budějovice také asi ne. Chci se zajet potom do porodnic podívat, zeptat se známých, jak byly spokojené s tak. A ty už přemýšlíš?
Edit: Jo a také se chceme nechat překvapit. Tedy pokud to vydržíme, nebo nám to někdo omylem neřekne při vyšetření
Překvápko je super
Schválně, jestli to taky vydržím
Zas kamarádky mi chtějí dělaj baby shower a tohle se jim vůbec nelíbí ![]()
Já plánuji Příbram
To už asi máš moc daleko, co?
@anonymka0307 Ahoj, já brala prvně Femibion 1, od 13.tt až do 37+6 jsem brala Femibion 2 (přestala jsem dřív protože jsem skončila v nemocnici se selháním jater v těhotenství a podávali mi vše možné oni) a v 38+5 jsem porodila zdravého chlapečka s váhou 3.110 g ![]()
Teď beru Femibion 3, v nemocnici mi říkali ať si koupím Jodid kvůli jódu pro správný vývoj mozku, ale ve Femibionu je taky a navíc i další potřebné vitamíny.
@anonymka0307 me spíše všechno tak tlaci, ze mě bolí z toho břicho a mám strach o mimi, tak vždycky v autě nebo když sedím rozepínám, ale postupně teď hledám spíše kalhoty na gumu.. dneska jsem se oblékla dobre v Lidlu, takové podzimní šaty za 200 tak mám radost ![]()
@Pandorka1994 Lild vidim taky jasnou volbu
Diky za tip, hned pujdu na pruzkum ![]()
@weu91 Tak to mám stejné. Ani příbuzným, ani kamarádkám se to nelíbí ![]()
Příbram mám daleko. Prachatice mám 30 km a další nemocnice už jsou právě dál.
@Pandorka1994 Krásná fotečka. Jinak mě už začíná vadit těsné oblečení a pevný pásek u kalhot. Vždycky se těším až přijdu z práce a převleču se do tepláků 😀 Také už se budu muset poohlédnout po nějakých těhotenských kalhotách.