Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1311
9.9.20 09:20

@Lussynda357 Noo… vic se mi libi ta okleštěná verze, že malej byl do 10 minut venku :think: :mrgreen: :mrgreen: Ja jsem celkove zvedava, jak to bude probíhat jednou :D Kamarádka rodila taky ctvrt hodinky a predtim mela bolesti, ale rikala, ze to bylo jako silnejsi MS bolesti… Pravdepodobne ma prah bolesti nekde jinde :D Ja vyjeknu i když se říznu o papír :oops: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
9.9.20 09:20

@katka-365 já už měla vysadit Crinone (místo utrogestanu) a taky ta prsa trochu odeznela. Ale je to tím, ze hodně pracuju v posteli 😂 jinak je cítím dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.9.20 09:29

@katka-365 ani mi nemluv… Jsem tedy bez utrose 3 den ale jak sem si zvykla tak si ji davam porad… Hlavne tedy když nekam jedeme… :lol: ale reknu ti v tech vedrech to byl ocistec porad sem je menila jak blazen… Bala sem se abych se nezaparila a nemela mikozu… @anonymka0307 noo to by chtěl asi každý 😃. Ale neboj zvladla to každá tak ty taky :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.9.20 09:30

@LBL noo ja kdyz mam treba celej den podprdu a pak ji vecer sundam tak je taky jeste dost citim. :D ale jinak uz to fakt neni takova hruza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.9.20 10:51

@Lussynda357 Tak to byl zážitek :lol: Ale aspoň jsi to měla rychle za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.20 12:23

11+2

Ahoj holky :mavam: tak jsem dočetla vše od víkendu :) My dneska kontrola a vše v pořádku, doktor říká ze ta fotka je perfektní, ale já nevím, už se těším na screening 21.9. :dance: :srdce:
Jinak já jsem tento týden konečně použitelná a zase jedu jako dřív, dokonce jsme udělala dlouhodobě plánovaný úklid šatny.. tak Vám všem přeji, ať je Vám taky lépe :srdce: :hug: Jinak taky mate problém s oblečením? Mě tlačí všechny kalhoty, takže už litam po kramech a hledám větší velikosti, na tehu oblečení je ještě brzo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
9.9.20 12:27

@Pandorka1994 parádní fotečka :srdce: :dance: Jsem přesně o týden před tebou, screening mám v pátek :).
Jinak jo, už mi prdl i zip u jedněch riflí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
9.9.20 12:45

14+2

@anonymka0307 začínám nosit šaty :) kalhoty už dopnu leda s funěním :D už to na mě jde vidět :) těhotenské gatě podědim po sestře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.9.20 12:50

Ahoj holky, všem vám moc gratuluji k těhotenství. Já už miminko mám čerstvě u sebe :srdce:
Pokud některá užíváte nebo budete od 13.tt užívat těhotenské vitamíny Femibion 2, zbylo mi jedno balení (chybí tři kapsle), které už nevyužiji. Nechám ho za 360,– včetně pošty (PC 500,–) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
9.9.20 12:58

@Ewangelle Ahojky :) Prosim te, chtela jsem se zeptat. Ja teda nepouzivam primo Femibion, ale Preganfolin, nicméně ono ty vitaminy jsou na jedno brdo :). Zajímá mě, do kdy jsi to brala? :) kamaradka mi rekla, ze dr ji doporučil to brát jen do 20. týdne ( a ne do porodu nebo do konce kojeni, jak se nekde pise), že prý miminko pak jinak moc přibírá :D Svého Dr jsme jeste nemela příležitost se zeptat, tak zkusím tebe :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
9.9.20 13:05
@K.Šumavanka píše:
@weu91 Ještě máme čas. Ale nejblíž jsou Prachatice. Ještě do Strakonic by se dalo jet. Ale nechci Písek, a Budějovice také asi ne. Chci se zajet potom do porodnic podívat, zeptat se známých, jak byly spokojené s tak. A ty už přemýšlíš?
Edit: Jo a také se chceme nechat překvapit. Tedy pokud to vydržíme, nebo nám to někdo omylem neřekne při vyšetření :D

Překvápko je super :) Schválně, jestli to taky vydržím :lol: Zas kamarádky mi chtějí dělaj baby shower a tohle se jim vůbec nelíbí :lol:
Já plánuji Příbram :) To už asi máš moc daleko, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.9.20 13:06

@anonymka0307 Ahoj, já brala prvně Femibion 1, od 13.tt až do 37+6 jsem brala Femibion 2 (přestala jsem dřív protože jsem skončila v nemocnici se selháním jater v těhotenství a podávali mi vše možné oni) a v 38+5 jsem porodila zdravého chlapečka s váhou 3.110 g :)

Teď beru Femibion 3, v nemocnici mi říkali ať si koupím Jodid kvůli jódu pro správný vývoj mozku, ale ve Femibionu je taky a navíc i další potřebné vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.20 13:19

@anonymka0307 me spíše všechno tak tlaci, ze mě bolí z toho břicho a mám strach o mimi, tak vždycky v autě nebo když sedím rozepínám, ale postupně teď hledám spíše kalhoty na gumu.. dneska jsem se oblékla dobre v Lidlu, takové podzimní šaty za 200 tak mám radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
9.9.20 13:20

@Pandorka1994 Lild vidim taky jasnou volbu :)) Diky za tip, hned pujdu na pruzkum :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.9.20 13:29

@weu91 Tak to mám stejné. Ani příbuzným, ani kamarádkám se to nelíbí :lol:
Příbram mám daleko. Prachatice mám 30 km a další nemocnice už jsou právě dál.

@Pandorka1994 Krásná fotečka. Jinak mě už začíná vadit těsné oblečení a pevný pásek u kalhot. Vždycky se těším až přijdu z práce a převleču se do tepláků 😀 Také už se budu muset poohlédnout po nějakých těhotenských kalhotách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí