Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pandorka1994
to je nadhera, si moc sikovna
určitě to i vyjde za zlomek ceny než na internetu. Ja žádný stroj ani nemám a nikdy jsem nešila.
@Janulita94 moc blahopřeji! A koukám teda ze už to víte tak brzy ![]()
@Barunecka-dr děkuji také nás to překvapilo. Dámička se fotit nechce, ale alespoň ukázala, co tam má
![]()
Zdravím dlouho jsem tu nebyla tak sem vas musela dočíst
Koukam ze uz jsou tu jak fota z utz. Tak fota hnizdecek… Super, ja bych to neusila ani nahodou
Jinak 9.9 uz se konečně blíží mam hotove vsechny odbery tak uz chybi jen ten screening…tesim se ale i bojim
Doufam ze bude vse v pořádku
… Jinak moč se nosi jen do poradny ta je jednou za mesic
A taky si pamatuji na rok 2013 kdy se mi narodil syn a jeste jsme meli zimni fusak a obleceni proroze se narodil 17.3 a druhy den jsem se probudila a venku snazilo jako blazen 😂.
@Janulita94 krásná fotka a gratuluji k holčičce
taky si ji moc přejeme, takže to bude kluk
Ale důležitý je, ať všechna naše miminka jsou zdravá
![]()
@Pandorka1994 děkujeme…přesně tak. Přítel je šťastnej jak blecha i když chtěl kluka
a to ji ještě nemá na rukou. Až si ji pochová, tam si ho obmotá kolem prstů holčička naše
![]()
@Janulita94 Tak ten pindík se tam ještě muže ukázat
taky znam takové příběhy ![]()
Jinak dneska malé lásky
kdo se těší? Přítel na mě minule “A fakt chceš na to koukat? Nebudeš se pak bát?”
![]()
@Pandorka1994 Já bych koukala, ale nevím jestli vydržím. Většinou usínám už před 10 ![]()
To Ja na malé lasky koukám další dny přes cervene tlačítko 😀 už se těším, dneska budu koukat 🙂
Mě kamarádka říkala (a ne jedna), že se na Malé lásky mam zacit koukat, že jako těhotna to budu vnímat úplně jinak. No, porad jsem k tomu nenasla odvahu. Na zacatku roku to v praci poustela tehotna kolegyne a ta maminka neskutečně ječela a mě bolelo všechno za ní…
V ten moment jsme si rikala, ze skoda, ze u svého porodu musim byt taky :/ ![]()
![]()
Myslím, že, jak pujdu na sál já, tak mě uslyší celý Moravskoslezsky kraj
![]()
@Pandorka1994 já se nekoukám. Asi si to pustím, taky zpětně.
Ono je jedno jestli se bojíš
stejně mimino musí ven, ať se bojíš nebo:jazyk: já jsem si řekla, že udělám maximum, abych se na to připravila. Procházky, cvičení a hlavně dostatek informací. Co kdy a jak probíhá a tak. A ideálně budu chtít být co nejdéle doma. Porodnici máme cca 10-15 min jízdy ![]()
@anonymka0307 píše:
V ten moment jsme si rikala, ze skoda, ze u svého porodu musim byt taky :/![]()
![]()
jsi mě rozesmála
![]()
@anonymka0307 Já jsem včera poprvé brecela, vždycky když vypadlo ven to dítě
a to jsem pořad říkala, jak vůbec nejsem precitlivela, tak už je to tady
Jako boji se asi každá, ale taky si myslím, ze každá udelame maximum, aby jsme to měly co nejdříve za sebou
A už ten první pohled na mimi, bude vše ruzovejsi
![]()