Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
2.9.20 13:34

@Janulita94 Gratuluji, to je krásná zpráva :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
2.9.20 13:55

@K.Šumavanka děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.9.20 14:02

@Pandorka1994 :srdce: to je nadhera, si moc sikovna :potlesk: určitě to i vyjde za zlomek ceny než na internetu. Ja žádný stroj ani nemám a nikdy jsem nešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.9.20 14:04

@Janulita94 moc blahopřeji! A koukám teda ze už to víte tak brzy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
2.9.20 15:05

@Barunecka-dr děkuji také nás to překvapilo. Dámička se fotit nechce, ale alespoň ukázala, co tam má :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.9.20 16:05

Zdravím dlouho jsem tu nebyla tak sem vas musela dočíst :D Koukam ze uz jsou tu jak fota z utz. Tak fota hnizdecek… Super, ja bych to neusila ani nahodou :D Jinak 9.9 uz se konečně blíží mam hotove vsechny odbery tak uz chybi jen ten screening…tesim se ale i bojim :roll: Doufam ze bude vse v pořádku :)… Jinak moč se nosi jen do poradny ta je jednou za mesic :) :palec: A taky si pamatuji na rok 2013 kdy se mi narodil syn a jeste jsme meli zimni fusak a obleceni proroze se narodil 17.3 a druhy den jsem se probudila a venku snazilo jako blazen 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.20 19:47

@Janulita94 krásná fotka a gratuluji k holčičce :* taky si ji moc přejeme, takže to bude kluk :lol: Ale důležitý je, ať všechna naše miminka jsou zdravá :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
2.9.20 19:58

@Pandorka1994 děkujeme…přesně tak. Přítel je šťastnej jak blecha i když chtěl kluka :D a to ji ještě nemá na rukou. Až si ji pochová, tam si ho obmotá kolem prstů holčička naše :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.20 20:10

@Janulita94 Tak ten pindík se tam ještě muže ukázat :lol: taky znam takové příběhy :lol:

Jinak dneska malé lásky :srdce: kdo se těší? Přítel na mě minule “A fakt chceš na to koukat? Nebudeš se pak bát?” :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
2.9.20 20:39

@Pandorka1994 Já bych koukala, ale nevím jestli vydržím. Většinou usínám už před 10 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.9.20 07:25

To Ja na malé lasky koukám další dny přes cervene tlačítko 😀 už se těším, dneska budu koukat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
3.9.20 07:31

Mě kamarádka říkala (a ne jedna), že se na Malé lásky mam zacit koukat, že jako těhotna to budu vnímat úplně jinak. No, porad jsem k tomu nenasla odvahu. Na zacatku roku to v praci poustela tehotna kolegyne a ta maminka neskutečně ječela a mě bolelo všechno za ní… :D V ten moment jsme si rikala, ze skoda, ze u svého porodu musim byt taky :/ :D:D:D Myslím, že, jak pujdu na sál já, tak mě uslyší celý Moravskoslezsky kraj :? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
3.9.20 08:14

@Pandorka1994 já se nekoukám. Asi si to pustím, taky zpětně.
Ono je jedno jestli se bojíš :lol: stejně mimino musí ven, ať se bojíš nebo:jazyk: já jsem si řekla, že udělám maximum, abych se na to připravila. Procházky, cvičení a hlavně dostatek informací. Co kdy a jak probíhá a tak. A ideálně budu chtít být co nejdéle doma. Porodnici máme cca 10-15 min jízdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.9.20 09:39
@anonymka0307 píše:
V ten moment jsme si rikala, ze skoda, ze u svého porodu musim byt taky :/ :D:D:D :mrgreen: :mrgreen:

jsi mě rozesmála :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.20 14:59

@anonymka0307 Já jsem včera poprvé brecela, vždycky když vypadlo ven to dítě :lol: :srdce: a to jsem pořad říkala, jak vůbec nejsem precitlivela, tak už je to tady :lol: Jako boji se asi každá, ale taky si myslím, ze každá udelame maximum, aby jsme to měly co nejdříve za sebou :palec: :hug: :srdce: A už ten první pohled na mimi, bude vše ruzovejsi :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí