Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak kamaradka, co byla taky těhotná, byla vcera na 2. screeningu a zjisitli jim vrozenou vadu mozecku…
ceka ji vyvolavany porod.
Absolutne si tuto situaci neumím a nechci ani představovat… ![]()
@anonymka0307 píše:
@Timuraa kontrola co 14 dni? Ty se máš.. Ja byla naposledy 12.8., bobiša uvidim az 11.9. na utz. Tak verim, ze povyrostl.
Bobanci teď rostou strašně rychlé! je to změna! já bych tam chodila každý den
![]()
@Timuraa Ja bych taky chodila denne, kdyby to šlo a nebylo to škodlivé
Ja se dívám i na tu poslední fotku jak na svaty obrazek, i kdyz tam absolutne nepoznas, co je co ![]()
@anonymka0307 píše:
@Timuraa Ja bych taky chodila denne, kdyby to šlo a nebylo to škodlivéJa se dívám i na tu poslední fotku jak na svaty obrazek, i kdyz tam absolutne nepoznas, co je co
máme to stejny
pockej na tu fotku ted se screeningu. Už se na to taky tesim! ![]()
@Timuraa odpočítávám každý den
Pry neni moc prijemny, jak ti tlaci na bricho ten doktor, ale co bychom pro ten snímek a pocit, že je vše ok, neudělaly, že? ![]()
@anonymka0307 píše:
@Timuraa odpočítávám každý denPry neni moc prijemny, jak ti tlaci na bricho ten doktor, ale co bychom pro ten snímek a pocit, že je vše ok, neudělaly, že?
Přesně tak!
ono to asi jeste neni moc dobre videt, proto musi tlacit
@Pandorka1994 tak to teprve asi uvidim jak to bude. Zatím jsem byla u dr 2× a pokažený mi ultz dělala. Tak uvidim na příští kontrole.
@anonymka0307 tak to ti závidím, Ja jdu na krev 14.9. a na ult až 21.9. 🙂
Jinak u dr taky nic neplatim, jen 50kc za fotku 🙂
Dej pak vědět jaké to bylo 🙂
@Barunecka-dr Urcite ti pak dám vedet
! Taky jsem hrozne zvedava, obecne na ten pristup tam. mela jsem jit do Opavay, ale kvuli dovolene dr jsem zkusila fakultku.
@Pandorka1994 já jsem u své staré doktorky měla platit 2000,– a fotku za 100. Přešla jsem. Včera jsem byla na prvním větším ultrazvuku u nové paní doktorky. Viděla jak jsem vyplašená. První, co byly její slova:,, dobré ráno sluníčko " A miminko nám vesele mávalo
pustila nám i srdíčko
pani doktorka už nám i pověděla, co se nám nejspíše klube.
@Janulita94 jééé, me ty fotky tak dojímají
. Fakt uz vam rekla, co se i klube? O:-) A jestli to neni tajny, povíš nám to?
Ja slysela, ze tak brzo si dovoli predpokladat jen chalpečky, tak chci vedet, co je na tom pravdy
Jinak krásný přístup nové dr.
Ten tlukot srdička poustejí vždy na tom hlavním utz? ![]()
@anonymka0307 vůbec nevím, jak to s tím srdíčkem je, ale nám teda pustila a byla to nádhera
příteli tekly slzy
kdyby náhodou ne, tak je popros ať ti to pustí. Je to nádhernej zvuk. Já si to taky myslela, že takhle brzo budou potvrzení pouze chlapečci. No nicméně nám paní doktorka řekla, že to bude nejspíš holčička.
uvidime zda nám to zítra na screeningu potvrdí
jo mimochodem přítel mě už musel táhnout z Pepca, kde jsme byli jen pro pantofle. Já už tam teda mám vybranou krásnou mimi cestičku jako z ovečky
to bude… ![]()
@Janulita94 Jo počkej, tohle jeste nebyl ten hlavni screening? Ja myslela, ze ano
. Tak pak dej urcite vedet, zda vam to pohlavi pak potvrdili
. Jako já taky čekám na toho 11.9. na nas hlavni UTZ a mam v planu pak koupit první věcičku
možná věcičky…
Takze naprosto ti rozumím
Ten zvuk srdika bych urcite chtela slyset
. Ach jo a zatim to je tak daleko
![]()
@anonymka0307 já jsem taky myslela, že se nedočkáme, ale to čekání stalo za to. Ještě když víš, že už si mimo to největší riziko. Nene na screening jdeme zítra. Tohle byla prohlídka u nové paní doktorky v tom 13-14 týdnu. A teď zase budu 5 týdnů čekat ( ale vlastní chybou
) chtěla mi dát termín na 30. A já jsem mimo tak jdu až 7.10. Achjoo ale to už prdelka na bude snad i kopat
ja jsem od včerejška tak šťastná až to ani možný není
neboj se. Dočká se ![]()