Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LuLon ja to mela taky tak ale vcera jsem vytuhla jak mimino
v 10 uz sem zase spala
nevonosti lepsi jen po ránu nez se najim a obcas jak rikas ty vecer… Ale to se moc nedivim kdyz si pak vzpomenu co vse jsem za tan den splaskala 😂 😂 😂jak tu někdo psal mam taky porad hlad
![]()
Holky, já už v 8 spím jako mimino
vstávám ve 4 na záchod a pak už nemůžu usnout. A pak jsem celý den zase unavená! ![]()
Mám to podobně, začal mě v noci budit močák a pak už mi jde blbě a nebo vůbec usnout.
Dnes jsem byla jak s kocovnou ráno, z nevyspání.
Ještě že jsem měla nějakou práci na PC, tak jsem si to mohla vzít do postele, jinak nevím jak bych se dokopala něco dělat.
@Timuraa to Ja chodím na záchod 2-4 za noc
- a taky pak po tom někdy už nemuzu usnout. ![]()
Já třeba chodím curat fakt jen nad ránem. Jinak přes den na wc pořád nelitam:)
Ahoj holky, přidám se k Vám, můžu? ![]()
Dnes jsem měla screeneng, jsem 12+4, termín 8.3.21
máme 6cm přesně, na utz vše v pořádku, krev mi brali dnes
@Barunecka-dr píše:
@Timuraa to Ja chodím na záchod 2-4 za noc- a taky pak po tom někdy už nemuzu usnout.
Vím přesně o čem mluvíš
já pak taky čučím do stropu
ale prý po 12. týdnu by se to mělo zlepšovat ![]()
@katka-365 píše:
Ahoj holky, přidám se k Vám, můžu?
Dnes jsem měla screeneng, jsem 12+4, termín 8.3.21máme 6cm přesně, na utz vše v pořádku, krev mi brali dnes
Ahoj, no jasně ![]()
Paráda! a už jsi byla i na tom screeningu v 1. trimestru?
@Timuraa dnes jsem mela screening nebo nevím, jaký jiný myslíš? ![]()
@katka-365 já bych měla mít termín taky 8.3. (Mám to jen podle MS kalkulačky) z UTZ mi řekne až v pondělí
moc gratuluju k pěkným výsledkem. Nás to ještě čeká
zatím se toho děsím
no snad to bude stejně pozitivní ![]()
@Janulita94 určitě ano, pořád jsem si říkala - všechno je v pořádku, všechno je v pořádku! ![]()
@katka-365
já si to taky říkám. No koukala jsem se na porod. A učinila jsem rozhodnutí. Já miminko odnosim a budu se o něj starat, ale rodí ho přítel
ne sranda.
prostě vše musí být v pohodě. ![]()
@Janulita94 tak porodu se taky bojím a vlastně i toho všeho potom, ale zase zvládli to jiný, zvládneme to taky..ve středu jsem koukala na malé lásky a fakt nechápu, že tam někdo vleze, ani za milion bych se nešla ukázat před celý národ, člověk se bude cítít blbě před tolika cizíma lidma (doktor, sestry,..) natož celá republika,.. ale tak každého věc ![]()
@katka-365 mně se spíš líbil dokumentární seriál čtyři v tom
z ČT 1
ale upřímně taky bych do toho nešla. Stačilo mě když mě viděl přítel. Při střevní chřipce.
přesně zvládnout stejně musíme.
zatím mi ani nepřijde, že jsem těhotná.
no bude to ještě sranda ![]()