Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Timuraa tak to jsme na tom věkově stejně. Říkala že mám přijít 10.9. Teď nevím jestli myslela na tu krev nebo na utz. ![]()
@Sarlotak píše:
@Timuraa tak to jsme na tom věkově stejně. Říkala že mám přijít 10.9. Teď nevím jestli myslela na tu krev nebo na utz.
a v kolikatem jsi týdnu?
Mně to řekli ihned, že musím nejdřív na krev a pak na UZ, protože oni pak dávají ty výsledky dohromady a je to jako že jeden test (krev a UZ). A na genetiku ti také dali termín? Co na tvoje doktorka? ta mi ihned řekla, že musím na genetiku
@Timuraa píše:a v kolikatem jsi týdnu?
Mně to řekli ihned, že musím nejdřív na krev a pak na UZ, protože oni pak dávají ty výsledky dohromady a je to jako že jeden test (krev a UZ). A na genetiku ti také dali termín? Co na tvoje doktorka? ta mi ihned řekla, že musím na genetiku
//joo, nekde to delaji dohromady v jeden den, ale pak nevim, jak je to s vysledky, zda ti je reknou hned
Ja mam taky jeden tyden krev a pak druhy tyden utz s tim, ze dr nacvaka do pc už výsledky krve a prida se jen ten utz a hned rekne vysledky.
@anonymka0307 teď to zrovna taky řeším. Krev mi brala moje doktorka v 9 tt (ani mi neřekla na co to je) ale z průkazky to vypadá na HIV atd. tak si tam asi zavolám, co a jak. Jestli byl ten screening v tom nebo ne
@Janulita94 Tak v 9. týdnu mi taky brala krev a prene jak pises, na HIV atd
. Ale na ten hlavni utz se bere jeste krev zvlast prave ![]()
@Janulita94 taky mam z toho,,radost"
brala mi nejaké 4 zkumavky nebo 5. V zivote mi nikdo tolik krve nebral
Ted jim snad bude stacit jedna ![]()
@anonymka0307 já jsem teda jako zvyklá. Chodím darovat krev, ale vadí mk poslední dobou být na lačno. Ještě korun, když kontrolu máš v 9 a vstává v 5. To už bych sežrala cokoliv.
![]()
@Janulita94 Já vstávám taky v pet a mela jsem tehdy ty odbery na 7:40 a už to bylo pro mě šílené
. o hodinu pozdeji bych uz regulerne pošla hlady ![]()
@Janulita94 aha ja jdu na ten screening a to budu 12+3 tt kazdy doktor to dela opravdu jinak…to same jako ze mi ve ctvrtek odeberou krev pouze na tu genetiku a kdy mi budou brát Hiv a to ostatni fakt netuším… Zitra mam naklusat pouze s moci
![]()
@Janulita94 já jsem z toho hotová, já teď mám doktorku, která taký nic neřekne když se nezeptám. Když jsem byla na prvním UZ u ní aby mi potvrdila těhotenství, tak prý jo, jste těhotná, ale vidím tam hematom. A jen napsala prášky. Já jsem se ptala, co to znamená, jestlije riziko atd. Ale prostě sama to neřekne.
@Lussynda357 píše:
@Janulita94 aha ja jdu na ten screening a to budu 12+3 tt kazdy doktor to dela opravdu jinak…to same jako ze mi ve ctvrtek odeberou krev pouze na tu genetiku a kdy mi budou brát Hiv a to ostatni fakt netuším… Zitra mam naklusat pouze s moci![]()
taky jdeš na genetiku? a kam pujdeš?
@Timuraa tak už jsem si vyzvedla žádanku. Zítra tedy na krev a v 10.9. na utz. Genetiku v tom prý zahrnutou nemám. To až pak prý podle výsledků nebo dodatečně. Prý jedině kdybych to měla doporučené od své gyndarky. To já nemám..
@Timuraa Jinak ta moje gyndarka taky nic moc právě. Vždycky je se mnou tak 3min hotová i s UZ.