Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1560
12.8.20 16:34

@anonymka0307 ahoj, ja dle utz dnes tez 8+2 byla jsem na kontrole kvuli hematomu, ktery od min. Tydne skoro cely zmizel

Ty dasne mam taky, ted uz lepsi ale porad to trochu citim. Mela jsem to i u prvniho tehu.
Co jsi a tim delala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
12.8.20 16:54

Holky, bolí Vás některou v podbrisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
12.8.20 17:12

@barus196 přešlo to samo. Corsodyl ustni vodu jsem měla. Ale zmizelo to pak z zničehonic:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
13.8.20 08:32

@VercaHav. Me u prvniho bolelo hodne a i me desilo ze na strane taky casto. Nebyla to bolest, ze bych se kroutila, ale bolelo to. Asi se natahovala deloha, vazy, posouvala streva atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
13.8.20 11:33

Ahoj holky 🙂ja dnes podle posledni Ms 8+4tt zitra jdu na kontrolu…na minulé mi namerili miminko o dva dny větší tak uvidime zítra… Jinak od 6 tydne mam nevolnosti jako blazen…hruza… Uz se docela tesim az to přejde… Zatim si to tehu moc neuzivam :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.8.20 15:25

@barus196
Děkuji za odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.20 22:46

@Lussynda357 Ahojky tak to máme stejné já sem 7+6tt a je mi furt na :poblion: a nemůžu cítit ani vodu v bazénu a ani jídlo prostě nic takže se vůbec teď nekoupu v bazénu ten chlór mi prostě vadí a z vracela bych :roll:

• Citovat
  • Upravit
2276
14.8.20 07:43

Holky jakse máte a jak vám je. :hug: @Lussynda357 super tak to bude fotecka držím palečky ať je vše v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
14.8.20 11:18
@Anonymní píše:
@Lussynda357 Ahojky tak to máme stejné já sem 7+6tt a je mi furt na :poblion: a nemůžu cítit ani vodu v bazénu a ani jídlo prostě nic takže se vůbec teď nekoupu v bazénu ten chlór mi prostě vadí a z vracela bych :roll:

Ja nemuzu cítit ani sprchace a mydla… Vonavky, prostě nic humus… Koupila sem si mýdlo lactovit bez vůně jinak bych se ani pořádně neumyla 🙈pred 14 dny sem nemohla ani vodu po vsem sem zvracela a skončila na kapackach🤒 @katerina1006 jako je mi celkem dobře ale žádná sláva… Zasla sem po doktorce do obchodu pro zeleninu a myslela sem ze sebou svihnu… Navaly jak blazen a venku neskutecny dusno… Prisla jsem a rovnou pod vlaznou sprchu… Jinak kontrola v poradku dalsi 25.8.to bych mela bejt 10+2tt a to uz jdu i na ktev… :palec: jsem po ivf jednou neprosperujuci tehu a po druhe biochemicke těhu takže me hlídaji ted ze zacatku častěji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
14.8.20 11:21

@Lussynda357 no mě se motá strašně hlava. Chvilkama to je jak kdybych sebou měla svihnout. A trochu prsa ale vůbec nic jiného mi není. Mám jedno zt za sebou tak se bojím aby se to ne opakovalo. Taky jsem po ivf kontrolu mám 18.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
14.8.20 12:03

@katerina1006 v kolikatem jsi tydnu??? :) bud rada ze nemas nevolnosti je to otravny a unavuje me to… Snad to do toho 4 mesice prejde… me taky prsa moc neboli jen je mam taková těžší a plnější :) zavadis utrogestan? Ja mam 3× 2 do 12 tydne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
14.8.20 12:45

@Lussynda357 jsem 6+6. Prsa mám taky trochu plnější a tmavší ale není to velká bolest jen taková citlivé. Polikam 2-2-2 utrogestan. Vím že příznaky nic neznamenají ale asi mám větší strach s toho loňského roku když 11 tt přestalo bit srdíčko. Tak teď se bojím aby se to ne opakovalo. Snažím se to těhotenství užívat. Ale občas mi ta mysleka naskoci :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
14.8.20 13:51

@katerina1006 noo tak to chapu.. Ja se toho taky bojim… Pri kazde kontrole se modlim aby bylo vse v pořádku…uzili jsme si toho uz dost… Tak doufam ze tentokrat uz to bude vse jak ma :think: 8)… Taky uz bych rada mela za sebou ten ultrazvuk ve 12 tydnu… Bojim se aby bylo vse v pořádku a uz bych si to tehu mohla trochu uzivat… Zatim mam jen obavy a je mi blbe :mrgreen: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
14.8.20 13:56

@Lussynda357 přesně tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.8.20 12:49

Ahoj holky,
dnes bych měla být 9+3tt, přesněji to snad bude jasné na kontrole 27.8.
Některé dny jsou lepší a některé s nevolností horší. Pochopila jsem jak důležité je pro miminko si po pití/jídle odříhnout. Připadám si jak velké mimino :lol: Když si nekrknu, tak je mi zle. Nedělá mi dobře teplo, proto jsem ráda za klimatizaci, kterou jednou za čas obměnim vzduch. Řeším teď ale dilema s mou prací.
Chtěla bych Vás poprosit o Vás názor. Jsem učitelka v Praze a letos budu učit 4. třídu. :zed: Počítala jsem, že normálně nastoupim, ale lidi kolem mě mě začínají přesvědčovat, abych nenastupovala kvůli koronaviru a že už nejsem nejmladší (30let). A já prostě nevím. Víc než nákazy se děsím zase těch roušek. Už takhle se mi občas nedostává vzduchu natož s hadrem na obličeji. :roll:
Co myslíte? Nechci zbytečně vyšilovat a také mi to není příjemné s ohledem na ředitelku, která bude muset sehnat rychle náhradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí