Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@anonymka0307 ahoj, ja dle utz dnes tez 8+2 byla jsem na kontrole kvuli hematomu, ktery od min. Tydne skoro cely zmizel
Ty dasne mam taky, ted uz lepsi ale porad to trochu citim. Mela jsem to i u prvniho tehu.
Co jsi a tim delala?
@barus196 přešlo to samo. Corsodyl ustni vodu jsem měla. Ale zmizelo to pak z zničehonic:).
@VercaHav. Me u prvniho bolelo hodne a i me desilo ze na strane taky casto. Nebyla to bolest, ze bych se kroutila, ale bolelo to. Asi se natahovala deloha, vazy, posouvala streva atd…
Ahoj holky 🙂ja dnes podle posledni Ms 8+4tt zitra jdu na kontrolu…na minulé mi namerili miminko o dva dny větší tak uvidime zítra… Jinak od 6 tydne mam nevolnosti jako blazen…hruza… Uz se docela tesim az to přejde… Zatim si to tehu moc neuzivam ![]()
@Lussynda357 Ahojky tak to máme stejné já sem 7+6tt a je mi furt na
a nemůžu cítit ani vodu v bazénu a ani jídlo prostě nic takže se vůbec teď nekoupu v bazénu ten chlór mi prostě vadí a z vracela bych ![]()
Holky jakse máte a jak vám je.
@Lussynda357 super tak to bude fotecka držím palečky ať je vše v poradku ![]()
@Anonymní píše:
@Lussynda357 Ahojky tak to máme stejné já sem 7+6tt a je mi furt naa nemůžu cítit ani vodu v bazénu a ani jídlo prostě nic takže se vůbec teď nekoupu v bazénu ten chlór mi prostě vadí a z vracela bych
Ja nemuzu cítit ani sprchace a mydla… Vonavky, prostě nic humus… Koupila sem si mýdlo lactovit bez vůně jinak bych se ani pořádně neumyla 🙈pred 14 dny sem nemohla ani vodu po vsem sem zvracela a skončila na kapackach🤒 @katerina1006 jako je mi celkem dobře ale žádná sláva… Zasla sem po doktorce do obchodu pro zeleninu a myslela sem ze sebou svihnu… Navaly jak blazen a venku neskutecny dusno… Prisla jsem a rovnou pod vlaznou sprchu… Jinak kontrola v poradku dalsi 25.8.to bych mela bejt 10+2tt a to uz jdu i na ktev…
jsem po ivf jednou neprosperujuci tehu a po druhe biochemicke těhu takže me hlídaji ted ze zacatku častěji…
@Lussynda357 no mě se motá strašně hlava. Chvilkama to je jak kdybych sebou měla svihnout. A trochu prsa ale vůbec nic jiného mi není. Mám jedno zt za sebou tak se bojím aby se to ne opakovalo. Taky jsem po ivf kontrolu mám 18.8.
@katerina1006 v kolikatem jsi tydnu???
bud rada ze nemas nevolnosti je to otravny a unavuje me to… Snad to do toho 4 mesice prejde… me taky prsa moc neboli jen je mam taková těžší a plnější
zavadis utrogestan? Ja mam 3× 2 do 12 tydne…
@Lussynda357 jsem 6+6. Prsa mám taky trochu plnější a tmavší ale není to velká bolest jen taková citlivé. Polikam 2-2-2 utrogestan. Vím že příznaky nic neznamenají ale asi mám větší strach s toho loňského roku když 11 tt přestalo bit srdíčko. Tak teď se bojím aby se to ne opakovalo. Snažím se to těhotenství užívat. Ale občas mi ta mysleka naskoci ![]()
@katerina1006 noo tak to chapu.. Ja se toho taky bojim… Pri kazde kontrole se modlim aby bylo vse v pořádku…uzili jsme si toho uz dost… Tak doufam ze tentokrat uz to bude vse jak ma
… Taky uz bych rada mela za sebou ten ultrazvuk ve 12 tydnu… Bojim se aby bylo vse v pořádku a uz bych si to tehu mohla trochu uzivat… Zatim mam jen obavy a je mi blbe
![]()
Ahoj holky,
dnes bych měla být 9+3tt, přesněji to snad bude jasné na kontrole 27.8.
Některé dny jsou lepší a některé s nevolností horší. Pochopila jsem jak důležité je pro miminko si po pití/jídle odříhnout. Připadám si jak velké mimino
Když si nekrknu, tak je mi zle. Nedělá mi dobře teplo, proto jsem ráda za klimatizaci, kterou jednou za čas obměnim vzduch. Řeším teď ale dilema s mou prací.
Chtěla bych Vás poprosit o Vás názor. Jsem učitelka v Praze a letos budu učit 4. třídu.
Počítala jsem, že normálně nastoupim, ale lidi kolem mě mě začínají přesvědčovat, abych nenastupovala kvůli koronaviru a že už nejsem nejmladší (30let). A já prostě nevím. Víc než nákazy se děsím zase těch roušek. Už takhle se mi občas nedostává vzduchu natož s hadrem na obličeji. ![]()
Co myslíte? Nechci zbytečně vyšilovat a také mi to není příjemné s ohledem na ředitelku, která bude muset sehnat rychle náhradu.