Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podřišek cítím téměř každý den, pokaždé trochu jinak. Prý je to tím, jak se zvětšuje děloha. Beru cca 2 mesice kyselinu listovou a teď jsem začala i hořčík
@Sarlotak ano ale chlap mě tak vydeptal že jsem ty další 200 obětovala a jsem víc v klidu k doktorovi jdu až 3.8 ![]()
@Sarlotak ja zatim b6 a listovku
B6 aby mi nebylo spatne, tak doufam, zatim je mi nekdy trochu slabo, jim porad nastesti. Snad to vydrzi
@barus196
Aha. Já bastim teď třetí den Pregnafolin (obsahuje i listovku). Snad nebude vadit že jsem listovku nejedla dyl(i před pocetim). ![]()
@mzat
Mohla bys mi, prosím, schválit členství v té soukromé skupině? ![]()
Holky prosim aktualne je stav ve skupince uz plny. Pokud nekdo zrusi clenstvi tak ho zase doplnim, ale v tuto chvili zadosti neschvaluju.
@mzat
Proč je stav plný? Nějak to nechapu? Nejde přidat víc lidí? ![]()
Vytvořila jsem soukr. skupinku pro všechny které čeká porod 3/2021. Kdyby se někdo chtěl přidat: zde je odkaz: https://www.emimino.cz/…021/diskuse/#…
![]()
@Sarlotak jsem netusila ze muze byt ve skupine jen par lidi… Normalne jich je vsude plno… Jdu k tobe ![]()
@Sarlotak protoze nechci skupinu o 100lidech, to ji pak nemusim delat soukromou. Na to sou ty verejne, kde se zapoji vsichni