Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak se hlásím dneska jsem dostala tehu průkazku a jsem dle Mudr přesně 9+0
a 15.9 jsem objednaná na genetiku ![]()
Tak já se taky dočkala a budu mít první mimi 😊 jsem aktuálně 10tt začínám 11tt. TP bude březen. Nevolnosti trošku ustáli ale vytrpěla jsem si taky svoje a o bolestech v podbříšku ani nemluvím. Jinak břicho mam nafouklé tak nevím jestli už začíná růst nebo je to jen nafouknuté 😂 ale bojím se že to už dlouho v práci neutajím zatím to tutlám a 31.8 mám kontrolu a screening 😊 jinak prukazku jsem dostala už v 7tt ![]()
@VercaHav. ahojky
Teď už jsou bolesti slabší ale okolo 6tt do 9tt intenzivní křeče v podbříšku. Jako při bolestivé menstruaci. Měla jsem strach ale mám výborného doktora a ten mě uklidnil, že je to běžné ☺️ted už je skoro nemám.
@Anonymní píše:
@VercaHav. ahojkyTeď už jsou bolesti slabší ale okolo 6tt do 9tt intenzivní křeče v podbříšku. Jako při bolestivé menstruaci. Měla jsem strach ale mám výborného doktora a ten mě uklidnil, že je to běžné ☺️ted už je skoro nemám.
Děkuji moc.
@LuLon Ahoj jsi na den stejně jako já. TP 21.3.2021😂Jinak teda ja bych asi nastoupila ale řekla bych to te ředitelce a cim driv nekoho najde tim lip… Pak bych mazala na nemocenskou… Me už ten koronač pěkně štve a o rouškach ani nemluvím… Včera sem byla v nemocnici a akorad mi s toho bylo zase blbě
na ko jdu 25.8.to uz snad dostanu i průkazu 🙂
Ahoj
já mám termín 21.3.2020, 10.9. jdu na Screening, krev už mám za sebou. Začátek byl takový těžší, měla jsem hematom a 14 dní jsem musela jen ležet. Teď už je to lepší. Mám 9+4 tt.
Jak to tak čtu, tak nás je spousty s TP okolo 21.3.
Já mám 22.3., dneska jsem 9+3tt ![]()
@anonymka0307 koukam na to ze jsme tu 3 s TP 21.3.😂 a ty o den dyl tak to je pěkné ![]()
@Lussynda357 Hezky se nám to tu sešlo, že
Prý ale hlavní termín zazní na tom prvním screeningu. Na ten hlavní utz jdu 11.9.
Nejdeš třeba tež někdy v té době? ![]()
@Timuraa
ja jdu na kontrolu a na krev v úterý. Kdy pujdu na screening netuším protože mi to ještě nerekli snad v to úterý mi da termin.. Ale počítám ze to bude take kolem 10.9 🙂uz bych ho chtěla mit zasebou…
@Lussynda357 taky mám z toho screenignu obavy.. Tesim se, ale zaroven uplne silena nervozita, zda bude vše v pořádku.. ![]()
@anonymka0307 ja právě ještě nevim kdy jdu snad v utery mi to doktorka řekne…ona si dělá screening v prvnim trimestru sama ma na to specializaci tak snad bude vedet kdy si na nas udela cas ![]()
@anonymka0307 píše:
@Lussynda357 taky mám z toho screenignu obavy.. Tesim se, ale zaroven uplne silena nervozita, zda bude vše v pořádku..
Vubec mi nemluv do ted mi bylo zle jako blazen jeste ted to neni ono a jeste to čekaní… Po tom utz ve 13 tydnu už si snad začneme to tehotenstvi vic uzivat 🙂 🙂 🙂
@Lussynda357 Mi neni vubec nic (jakoze VUBEC nic). Takze i z toho duvodu jsem chvileni nervonzi, takze i kdyz jsem bezpriznakova, tak nemuzu rict, ze mam uplne dokonale tehotentstvi, protoze me znervoznuje to, ze je,,tak dokonale:D". Jestli mi rozumis
. Jako joo, dneska jsem mozna mela rano takovy stav, podobny kocovine, ze mi bylo zvláštně, ale nic šíleného..
Človek se těší, až konečně otěhotní a to neví, jak dlouho se mu pak budou táhnout ty jednotlivé týdny.. ![]()
to fakt rychleji utíkalo čekání na další ovulaci než tohle
![]()
@anonymka0307 ty kraso tak to ti zavidim…ja jeste před 4 dny myslela zs se zblaznim… Ted uz se to da
… Ale fakt se tesim na druhy trimestr ![]()