Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bilavila posli si zadost do soukrome skupinky, tady je to jen aby tu byl odkaz ![]()
Ahoj holky, tak já včera zjistila že jsem tehu ☺️️ test vyfocený nemám, dnes takovýhle… Přijde mi dost slabý, stejný jako vcera. mám zpoždění 3dny a jsem 20dpo
doufám že se udrží ![]()
Držim vám palce ať máte tehu v pořádku ![]()
@Katie111 myslim, ze na prvni strane je tu odkaz, tak si posli zadost
@mzat S největší pravděpodobností také čekáme - kolem března. Bude to docela peklicko - mám holčičku, které je ted devět měsíců, takže až se mimi narodí bude malé rok a půl
*ale miminko je tedy plánované, chtěli jsme hned po sobě.
@VilikMaja ty jo to mate uplne stejne mylymu je ted taky 9m. No u nas to je planovane neplanovany, nepocitali sme ze se tak brzo podari
@mzat ano my to samé, taky jsem teda nečekala, že se to podaří na první dobrou 😂
A jak budete řešit spaní? Já teď spavam s malou v pokojíku - někdy je v postýlce někdy u mě. Ale právě nevím, jak potom s miminkem aby starší nebudilo ![]()
@VilikMaja jeste to porad resime. Maly spi sam v pokojicku, ale budeme se ted docasne stehovat z domu do maleho bytu nez postavime novy. Tak tam to bude srumec no
Ahoj, pozitivni tt, k dr na potvrzeni jdu 5.8.
Dnes myslim 4+2
Bude to druhe mimi, uz mam kluka je mu rok a pul
Ahoj, taky mi vychází březen. Přikládám testy 12.,15.,16., DPO.. Je to moje první tehotenstvi ![]()
Příspěvek upraven 17.07.20 v 09:35
Ahoj ráda se k vám přidám dnes jsem teprve 4+5 po týdnu jsem zkoušela znovu digitální tehu test…Poslední ms byla 14.6 ![]()
@werajs píše:
Ahoj ráda se k vám přidám dnes jsem teprve 4+5 po týdnu jsem zkoušela znovu digitální tehu test…Poslední ms byla 14.6
Ten digi test je asi jen jednorázovej, že?
@barus196 @Sarlotak @werajs Moc gratuluju k //
Já jsem dnes 6+2 a doktorka má dovolenou, takže snad příští týden kontrola ![]()
Měl jste někdo už špinění nebo bolest v podbřišku? Berete nějaké doplňky?