Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
130
24.8.20 17:36

@LuLon tak to je dobře… No nevim jak to ma moje dr. Ale tak snad vi co dělá uz neni nejmladsi tak snad si to propocetla aby ji to vyslo :)… Taky se na kontrolu těším ale zároveň i bojim aby bylo vse v pořádku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.8.20 18:08

@Lussynda357 jako já se taky bojim, ale řekla jsem si, že budu myslet pozitivně. Co se má stát, to se stane. Nebudu se trápit něčím, co nemůžu nějk extra ovlivnit. Dělám, co můžu a jestli to nestačí, tak holt to bude jindy a jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.8.20 20:33

@Sarlotak určitě dám! Ohledně placení. Když jsem tam volala ohledně termínu tak jsem se ptala kolík budu platit a prý že nic. Kámoška říkala, že Apolinář snad dostal nějaký grant na to a proto je to zdarma. Ale určitě napíšu až to budu mít za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
25.8.20 06:34

@Timuraa aha, a tam se může objednat kdokoliv? Nebo jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.8.20 08:53

@Sarlotak Ano, kdokoliv. Nejdřív tě pošlou na krev (já jsem tam byla 18.8.) a pak na screening a genetiku (teda tam jdu já, kvůli věku). Všichni byli neskutečně příjemní a já jsem nadšená z jejích přístupu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
25.8.20 09:12
@Timuraa píše:
@Sarlotak Ano, kdokoliv. Nejdřív tě pošlou na krev (já jsem tam byla 18.8.) a pak na screening a genetiku (teda tam jdu já, kvůli věku). Všichni byli neskutečně příjemní a já jsem nadšená z jejích přístupu :)

Je tak to je pecka, že jsou tam tak milí. Já jsem se tam také dnes objednala. Moc děkuji za tip :srdce: Od kolika let posílají na genetiku? Myslím, že mě také pošlou.
Na tu krev se jde někam na Karlák? Já si tam dnes půjdu vyzvednout žádanku.
Na tu krev se prý nemusí na lačno, je to tak? A moč nechtějí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.8.20 11:56
@Sarlotak píše:
Je tak to je pecka, že jsou tam tak milí. Já jsem se tam také dnes objednala. Moc děkuji za tip :srdce: Od kolika let posílají na genetiku? Myslím, že mě také pošlou.
Na tu krev se jde někam na Karlák? Já si tam dnes půjdu vyzvednout žádanku.
Na tu krev se prý nemusí na lačno, je to tak? A moč nechtějí?

jsem ráda, že jsem pomohla :srdce: je mi 35 plných, v listopadu bude 36, tak asi od 35. Krev mi brali na Karláku v poliklinice. Paní byla užasna a já jsem nic necítila. Nemusíš byt na lačno. Je tam fronta, ale velmi rychle mizí.
a kdy tam jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.8.20 12:18

Tak ja po dnešní kontrole… Mimco v pohode 38mm… Ale zase vcestná placenta jako u prvniho těhotenství 😒. Takze mi zakazala sex… Coz mi teda vůbec nevadi😆ale doufam ze se vytahne a nebudu muset na císaře 😐…zitra si jdu pro prukazku a ve ctvrtek ráno na krev a říkala ze se muzu normalne nasnidat😊screening 9.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
25.8.20 12:21

@Lussynda357 :srdce: :srdce: tak je bezva, že je mimčo v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.8.20 12:32

@Janulita94 to ano jen nevim zda neni moc malicke myslela jsem ze v 10 tydnu uz by melo bejt vetsi 😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
25.8.20 12:34

@Lussynda357 Zkopírováno: V 10. týdnu těhotenství měří plod zhruba 3,1 cm a je tedy velký např. jako jahoda. Při zjišťování délky plodu se měří vzdálenost od temene ke kostrči. Váha plodu je nyní zhruba 4 gramy.
Nééé je akorát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
25.8.20 12:37

My měli v 9 tt tuším 1,7 cm (8+1) a píší, že by mě mít až 2,3 cm. Ale myslím, že to bylo tak optimum, když si vemeš, že jsem byla na začátku 9 :) U tebe je taky všechno, tak jak má být. Já se těším, jak naše bejby bude velké příští týden. Na kontrolu jdu 13+0 tak uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.8.20 12:39

@Janulita94 ted to tu čtu tak snad dobry 😊… Ted jsi ve 12 tydnu??? Uz mas odebranou krev a prukazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
25.8.20 12:50

Teď jsem 12+2, takže 13 tt :) vše mi dělali ten 9 tt takže jsem mimčo čtyři týdny neviděla a ještě si týden počkám, ale už to je za chvilku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
25.8.20 12:54
@Lussynda357 Teď jsem 12+2, takže 13 tt :) vše mi dělali ten 9 tt takže jsem mimčo čtyři týdny neviděla a ještě si týden počkám, ale už to je za chvilku :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí