Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
27.8.20 13:41

Ahoj holky, Ja jsem dnes 9+2. Nemuzu se dočkat prvního screeningu 21.9.,nejradeji bYch posunula čas 😀 jinak u nás to zatím nikdo neví, chtěla bYch raději počkat až do toho screeningu.
Jak se jinak cítíte? Ja jsem pořad hrozne nafoukla a přijdu si jako balon śa sem tam mě picha v podbrisku a bolí hlava. A musím nosit volne oblečení 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.8.20 14:24

Takže po kontrole. Doktorka prohlásila:„To už je ale velký mimino.“ :) Takže se pořád držíme dneškem 11+0tt a termín stále 18.3.
Vystavila mi teda nakonec ode dneška neschopenku. Ale řikala, že důvod jako prevence coronaviru nemám říkat a mám si vymyslet, že mám nějaké problém :nevim: Tak teď jsem jak před divadelním výstupem až půjdu zítra za ředitelkou. Ta mě asi zabije :zed:
Vycházky mám super 10-12 a 14-18
Teď už jen co řeknu zítra :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
27.8.20 14:46

@LuLon třeba té překvapí a veme to dobře :) vyprdni se na ředitelku. :hug: hlavně, že jste ok :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
27.8.20 15:11

@LuLon Naprosto ti rozumim. Jsem uplne ve stejne situaci a taky nevim, co,,si vymyslet". Respektive mam praci, co se s těhotenstvím moc neslučuje, ale zároveň nechci být před našim skvělým kolektivem za ženskou, co se,,chce ulit".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.8.20 15:42

@LuLon taky mam vychazky jako ty 😊. No prostě ji rekni ze mas ryzikove a vic se snad vyptávat nebude :nevim: jen bude mit ficak sehnat jinou učitelku ale to uz neni tvuj problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.8.20 16:01
@anonymka0307 píše:
@LuLon Naprosto ti rozumim. Jsem uplne ve stejne situaci a taky nevim, co,,si vymyslet". Respektive mam praci, co se s těhotenstvím moc neslučuje, ale zároveň nechci být před našim skvělým kolektivem za ženskou, co se,,chce ulit".

Já mám taky pořád takový rozpoluplný pocit. Nejsem ulejvač, ale taky vím, že se dokážu v práci sedřít. Neumim to dělat na půl. Měla jsem letos dostat fakt super děti, ale… nikdo nezaručí jak se změní při přestupu do 4. třídy. Poslední 2 roky jsem zažívala s mojí třdou fakt peklíčko. A když už řek i partner ať se na to vprdnu, že na mě taky nikdo nebude brát ohled, tak jsem teda dneska řekla doktorce.
Ale mám špatný pocit, tak snad to přejde až to ve škole vše zařídim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.8.20 16:02

@Lussynda357 No to byl taky hlavní důvod proč jsem váhala. Ale trochu jsme to natukli už v pondělí, tak snad s tím trochu počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.8.20 17:57

@LuLon neboj se… :hug:
Holky ja jsem jeste porad hrozně unavena zase sem na 2 hodky usla… Doufam ze vecer nebudu moct usnout a strasit tu do pulnoci 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.8.20 18:01

Tak se to vyřešilo „samo“. Došla do školy neschopenka, takže ředitelka hned volala a úplně v pohodě. Ani mi nedovolila tam zítra jít, abych tam dodělala tu třídu. Jen chce vědět jak dlouho na neschopence budu aby věděla, jestli někoho sehnat na celou dobu a nebo jen na neomezenou. Takže to zítra dořešíme a bude:) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.8.20 18:04

@Lussynda357 Já mám zase pocit, že sem unavená a prostě ne a ne usnout.
Večer určo usneš jako nic :) Co nevolnosti? Nevracej se?
Mne se tenhle týden dost ulevilo i když se to občas odpoledne nebo navečer vrátí, ale celkově je to lepší. Možná taky že se ochladilo a ty antibiotika konečně zabraly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
27.8.20 21:08

Jsem taky zvědavá, jak to nakonec řeknu v práci. Pracuju v kanceláři u počítače, takže fyzicky to není náročné. Spíš časově, když toho mám hodně. Ale chtěla bych chodit do práce jak nejdéle to půjde.

Ale kolikrát když přijedu z práce, tak třeba na dvě hodiny usnu, pak jdeme něco dělat okolo baráku, nebo na procházku, uvařím, a večer u televize jsem schopná před 10 usnout 😀 Přijde mi, že mám pořád hlad a chce se mi spát 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
27.8.20 21:48

@K.Šumavanka já si připadám jako důchodce. V 8 večer zívu a padám únavou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
28.8.20 08:39

Holky, je těžké dostat tu neschopenku? Já bych to chtěla ještě tak 2-3mesice vydržet a pak jít také na rizikové. Nejsem úplně nejmladší a práce někdy dost stresová, tak bych raději byla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
28.8.20 08:41

Jinak k večeru už na mě také padá strašná únava. :? Ale brzy ráno se budim. Takže toho moc nenaspim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
28.8.20 08:43

@Sarlotak To záleží na gyndaři. Mě by můj gyndař napsal neshopenku hned, kdybych poprosila. Ale kamarádka, která žádala tehdy svého, tak ten jí to zamítl (a to pracovala jako sestřička na infekčním).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí