Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lussynda357 Ono se rika, že ten druhy je už v pohodě, že? Chudino, sis asi prozila sve, ze? Kolem me kamosky taky zvracely a furt me varovaly, ze si to jednou uziju.. Ale zatim pohoda… Jako ani náladovost na sobe necítím, nejsme nedojímám se zvlášt.. ale jsem teď trošku nervák, že možná časteji vybuchuji
Jo a nemám absolutně, ale ABSOLUTNE chut na sex. Což mi připomíná, že na tohle téma jsme se tu tež chtěla zeptat ![]()
Holky a jak to máte teď s chutěma na sex?
manžel je ze mně nešťastný. Zatímco kámošky mi říkaly, jak ty chutě se znásobí a je vše citlivější a kdesi cosi, že zažily během těhu nejlepší sex, tak já si přijdu docela chladná
. Nějak mi to,,nic neříká", jako bych měla momentálně své libido někde hooodně hluboko pohřbené..
Máte to teď taky některá?
@anonymka0307 uzila sem si dost skoncila jsem v 7 tydnu dokonce na kapackach😐… Ale uz je to lepsi a brzy bude uplne ok 🙂doufam…mam kamaradku a ta taky říkala že ji nebylo vubec nic… Ma ted ročního chlapečka 🙂Hele sex vůbec… Ja ho ted v prvnim trimestru ani nechci… Za prve se bojim a za druhe nemam taky vubec chut…
@Lussynda357
téda, božátko, teď už bude jen a jen lépe
!To asi ani do práce nechodíš nebo jsi minimálně nechodila v té době, vid? Jééé, to jsi mě uklidnila s tím sexem
My se taky domluvili, že první trimestr nic, to i manžel se bojí, aby se něco nepřihodilo. Ale já třeba nemám chutě ani na ty věci kolem, ne vyloženě sex. Prostě jsem taková otupená
![]()
@anonymka0307 nechodím jsem na neschpence ja otěhotněla po IVF takze jsem na rizikovem…bud v klidu ja nemam naladu ani na přítele natoz na jine veci a jeste na sex ![]()
@Lussynda357 děkuju za názor. Plánuju se zeptat i doktorky, ale od pondělí ačíná přípravný týden, kdy to řeknu ředitelce a ve čtvrtek jdu teprve na kontrolu. Brala bych to opačně. Nerada mlžím.
Takhle mi řekla doktorka jinak podle menstruace bych měla mít termín 18.3. Koukala na ten ultrazvuk nějak dlouho, tak nevim. Očekávám, že se to časem nějak ustálí na nějakém konrétním datumu ![]()
Zase změna…roušky se nosit ve škole nebudou. Ale já jezdím vlakem, takže si jí užiju až až.
@anonymka0307 píše:
Holky a jak to máte teď s chutěma na sex?manžel je ze mně nešťastný. Zatímco kámošky mi říkaly, jak ty chutě se znásobí a je vše citlivější a kdesi cosi, že zažily během těhu nejlepší sex, tak já si přijdu docela chladná
. Nějak mi to,,nic neříká", jako bych měla momentálně své libido někde hooodně hluboko pohřbené..
Máte to teď taky některá?
Jsem na tom stejně. Nemám zájem vůbec o nic. Pořád cítím nějaké pachy, které ani nevim jestli jsou skutečné. Ani líbat se občas nejde. Ani doteky občas ne
Většinou chci svůj prostor, aby se mě nedotýkal a nic po mně nechtěl. Každý den minimálně půlhodinová debata o tom.
Já chápu jeho a on mě, ale pomoct si nemůžeme.
@LuLon Hej presne
s libanim to mam nejak obdobne
jakmile uz se chce libat dele a smeruje to k necemu jinemu, utnu to.. Ráda bych možná i pokračovala, ale moje tělo se blokne a prostě ne
. Doteky dovolim max pohlazeni po vasech a prituleni se, NEDEJBUH mu zajede rukam jinam
![]()
@anonymka0307 Dřív jsme usínali v objetí na boku, ale na boku se mi teď hůř spí. Nejsem ani na konci 3. měsíce a připadám si jak velryba. Takže t teď nejde, mimo to mě hrozně zahřívá když se chce tulit a to on je hodně tulivej
Je mi to líto a někdy jsme z toho zoufalí oba, ale nemůžu si pomoct. Sex jsme měli asi 3× a bylo to divný. Měla jsem pocit, že potřebuju pořad na malou. A bylo to prostě jiný, nebavilo mě to. ![]()
@LuLon Ja taky jeste nejsem ani ve tretim jeste a uz me znacne omezuji prsa, ze se mi blbe v urcitych polohach lezi. Tulivi jsme oba, ale s tim vedrem ted je to tezke. To mas pravdu. My sex od doby zjisteni tehu nemeli, oba mame strach ten prvni trimestr. Ale stve me, ze mi fakt zmizely chute uplne na vse
Ale to se podda… verim tomu… uz kvuli manžela ![]()
Ahoj, jdu se sem nejak zapojit. Uz ani nevim kdy a co jsem sem psala, do zitra doctu prispevky.
Jsem 9+4 myslim, mam uz kluka rok a pul
Oproti prvnimu tehu se citim skvele
@LuLon ahaa no tak ji to řekni až po te kontrole? Ja osobne jsem na neschopence ale zamestnavateli to ze sem tehotna a uz nenastoupim reknu az po screenignu… Zatim to ješte skoro nikdo nevi jen nejbližší rodina…no s tema rouškama nevim, nevim treba ted ne ale ja pocitam ze jak se ochladi tak nam je narvou stejně
![]()
@barus196 myslim ze jsi tu psala neco s hematomem ze se ti behem par dnu vztřebal a ze te zlobí dásně 🙂… Kdy jdes na dalsi kontrolu?? Ja jsem dnes 9+6tt ale tes mi naměřili o tri dny vic dle utz tak uvidime co mi daji nakonec za termin 😊
@Lussynda357
Kdyz to je blby, po prazdninach nastoupit deoat ze nic a na konci pripravneho tydne to teprve oznamit. Proste je to divny. A kdbychom se dohodli, ze teda na neschopenku pujdu, tak bude mit cas k dobru nekoho hledat.