Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
19.7.20 11:55
@Sarlotak píše:
Vytvořila jsem soukr. skupinku pro všechny které čeká porod 3/2021. Kdyby se někdo chtěl přidat: zde je odkaz: https://www.emimino.cz/…021/diskuse/#… :pankac: :pankac:

Mohu poprosit take o prijeti? Jsem tady nova a nasla jsem //. Rada bych byla v uzavreny skupine. Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.7.20 16:18

@KmotrickaUL
Přidáno 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
19.7.20 23:15

Ahoj holky! Muzu se pridat? Pozitivni test poprve 9.7 Vecer, 2 dny meskani, 13DPO - na kontrolu jdu 31.7

Mam dlouhy cyklus, takze podle ovulace dnes 5+5 a TP 16.3.2021 :srdce: snad bude vse ok!

Jak se vsechny mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.20 09:39

Ahojky :mavam: jsem v tom s vámi první ultrazvuk za námi jsme na úplném začátku tak snad bude vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
21.7.20 16:07

Ahojky novopečené těhulky :kytka:
Tak já jsme včera oficiálně zjistila že čekáme miminko :dance: :srdce:. Na kontrolu jdu v 6 tt první podělí v srpnu. Sand bude vidět i srdicko :srdce:. Bude to mě 2 dítě po 10 letech. Termín podle posledni MS mi vychází na 2.4 ale je to zase jen orientační. Poslední menstruace byla 26.6 a ovulace vím přesně že byla 8.7.
No jinak, já jsme si dělala testy už několik dní po ovulace a doušci na testu Facelle se mi dělali už od 8 DPO, tak abych e nemusela lovit. Je to zvláštní, protože v neděli jsem měla dost silné MS bolesti a spinila jsme, čili já se už smirovala s mrchou a obrecela jsem to. Další den jsme odpoledne zkusila test Facelle a Mamatest a vyšli krásně v limitu. Pak jsem si udělala navecer ještě digitální Clearblue a potvrdil mi to +1-2. Jsme šťastná prestastna, je to mě vytoužené miminko ❤️️. Modlím se, ať je zdravé a ať krásně roste.
Bricho mě bolelo po neděli ještě včera o trošku min, ale bolelo a dnes taky. Máte s tím některá čerstvou zkušenost? Taky mám od té neděle večer a do dnes kocovinu, nemám chuť na nic k jídlu a bolí mě hlava. Vím, že je to vlivem hormonů.
Holky, nemůžu tomu stále uvěřit :srdce:

Příteli jsme včera v noci když dojel z práce přichystala překvápko a z chodby až do koupelny ho vedli šipky a pověsil mu test na věšák kde má pyžamo. Byl moc rád, hned za mnou běžel a Objal mě. :hug:.
Moc si přeju holčičku a aby se jí chtělo v březnu :lol:. My totiž máme v rodině hodně lidí narozených v dubnu :mrgreen:
A co vy jak jste na tom byli a jste atd? :):mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
21.7.20 17:21

Taky mě bolel podbříšek 8. Den po ovulaci, myslím, že to bylo zahnizďování embrya. Nešpinila jsem, ale i to může být příznak zahnizďování. Mě v pronatalu říkali, že kdybych špinila, tak mám volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.7.20 16:32

Stěhuju se ! :)

Ahoj holky,

tak se sem stěhují z února. Dnes po druhé kontrole jsme po měření tedy přesně 7+6tt a už máme i srdíčko! :oops: Ovulka byla později, takže je to mladší, ale krásně roste. :srdce: Tak krásně, až je mi pěkně zle každý den. :D Snad budu mít brzy klid a budu si to moct začít pořádně užívat. Termín tedy zatím vypadá 4.3.21. Je to moje druhé těhu, bohužel první skončilo před pár měsíci hned v 6tt. Tentokrát tomu ale věřím! :srdce:

Všem přeji krásné a vydařené těhotenství. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
22.7.20 20:03

@MiaSaley gratuluju. Je to uzasny pocit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.7.20 12:49

Ahoj holky, v pondeli jsem zjistila tehotenstvi a mame velikou radost :srdce: Ted jsem 4+5tt a prvni kontrolu mam 5.8. Tak doufam, ze bude vse v poradku :srdce: termin porodu vychazi na 27.3.2021, syna jsme pred tremi lety pocali skoro ve stejnem terminu a rodila jsem 7.4. 2018. Z prvnich priznaku pocituji prsa, caste curani, unavu a simrani v podbrisku. Vsem ostatnim gratuluji a drzim palce at mame na jare zdrava a krasna miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.7.20 15:15

Ahojte :)
Tak já včera pozitivní test a podle kalkulačky na netu jsem dnes 4+5tt s termínem 31.3.2021. Bude to moje první dítě na které se s manželem už moc těšíme a snažili jsme se víc jak rok… k doktorovi jdu příští pondělí, tak snad bude vše OK a potvrdí mi to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
27.7.20 15:26

Ahoj holky. Opouštím vaší skupinu. Dnes bych byla 4+5tt s termínem porodu 31.3.2021,ale v neděli jsem začala krvácet. Ráno ještě jednou těhotenský test pozitivní a ve 13h přišla krev. Akorát jsme byli na rodinné oslavě. Dnes už test zeslabnuo jen na ducha. Krvacim hodně. Včera na pohotovosti nic neviděli, ani bublinku. Jsme z toho špatní a pro příště ponaučení, neradovat se do konce prvního trimestru. Lituji překvapení pro mého muže, kdy našel dudlík s botičkama a testem Clearblue +1-2.
Tento cyklus ovulka vychází úplně stejně jako předchozí cyklus, tak aspoň budu vědět kdy se snažit stejně… Držím pěsti aby jste aspoň vy byly úspěšně, ale raduje se vážně až budete mít jistotu. Do té doby mě nikdo ve skupince neuvidí.
Ahoj všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.7.20 19:15

Ahoj holky, prosím vás, jak počítáte ty dny od oplození? Jestli to je teda ono. :oops: Dpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
30.7.20 09:08

@Nana12 je mi to lito. Ale s tim radovanim to ted vidis urcite jinak. Ano radovat se ve smyslu halekat to do sveta to asi ne, ale kazde otehotneni i kdyz to nedopadne je aspon znamka toho, ze to jde a ze ste plodny par, i kdyz je mi jasne, ze to ted vnimas jinak. Drzim palce at si brzy najde mimi cestu k vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
31.7.20 08:06

Ahoj holky mohu se kvam přidat dnes jsem 4+6 ale po ivf ket na kontrolu jdu až 4.8. Termín porodu 3.4. 2021. tady Jsou moje testiky. Potvrzeno z krve. 9 den 133,9, 14den 605 a včera 16 den 1515. Je to snažení 6 létě mám toho hodně zasebou.
2015 ivf s vlastními vajíčky jen et
2017 ivf s vlastními vajíčky ani nedošlo k et
2018 ivf s darovanymi vajíčky et ani ket nevyšel
2019 přirozeně otěhotnění ale 11 tt zamkly teh.
2020 červen ivf s vlastními vajíčku v nativu
2020 červenec ivf s darovanymi embryem
A tak doufám že to je to prave snad už to bude dobré je my bohužel 41 a ještě žádné dite :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
31.7.20 08:27

@katerina1006 ahoj. Moc gratuluju a držím pěsti. Já jsem 9+3 podle kalkulačky. 11.8. Jdu na druhý ultrazvuk tak snad bude vše ok, na prvním bylo už vidět srdíčko. Je mi taky 41, bude to naše 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí