Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No schvalne koukneteje to od 11 po 17den bohuzel uz nemeli mama testy a tak nejaky novy dr max, ktery mi prijde ze ma teda min barviva
@mzat ahojky, já jsem dnes 23 DPO a testovala jsem taky těmi modrými testy dr. Max a stejně silné čárky vyskočily až 20 DPO ![]()
(omlouvám se za Anonym, ale je to zatím čerstvé)
@Anonymní píše:
@mzat ahojky, já jsem dnes 23 DPO a testovala jsem taky těmi modrými testy dr. Max a stejně silné čárky vyskočily až 20 DPO
(omlouvám se za Anonym, ale je to zatím čerstvé)
Ja prave koukala po netu na ruzny testy a snad to bude dobry no. Sem nedockava, nejradsi bych mela dalnice hned po ovu ![]()
@mzat já Ti rozumím, já jsem minulý týden z toho byla taky vyjukaná, dokonce jsem volala i doktorce, protože se mi zdálo, že od 16 do 18 DPO test vůbec nezesílil. Dle doktorky je to normální, prý může být dálnice klidně i 2 týdny po vynechání, tak hlavně klid, testíky hezky sílí ![]()
@Anonymní píše:
@mzat já Ti rozumím, já jsem minulý týden z toho byla taky vyjukaná, dokonce jsem volala i doktorce, protože se mi zdálo, že od 16 do 18 DPO test vůbec nezesílil. Dle doktorky je to normální, prý může být dálnice klidně i 2 týdny po vynechání, tak hlavně klid, testíky hezky sílí
Dekuju za podporu. Ja jdu na ko az 28.7. se do te doby zblaznim
Tu jsou od 11dpo po 15 DPO, je to 11, 12, 13,14 ráno, 14 večer, 15
Za sebou mám jen jedno ok těhu ![]()
@Anonymní píše:
Tu jsou od 11dpo po 15 DPO, je to 11, 12, 13,14 ráno, 14 večer, 15Za sebou mám jen jedno ok těhu
Tak to mas podobne jako ja. ![]()
Holky neudelame uzavrenou skupinu, ja se pak v tech anonymech ztracim?
Holky tak kdo by se chtěl přidat https://www.emimino.cz/…vsem-397976/
Pro ukázku, toto jsou mé testy z předchozího vydařeného těhotenství. Dělané jsou 10,12,14,16 DPO.
@mzat řekla bych, že ty Dr. max mají určité míň barviva a mamatesty zase hodně. Já jsem první 2 testovala Mamatestem, pak jsem měla nějaké z MojeLekarna a ty se mi zdály, že moc nesili. Pak jsem koupila zase Mamatesty a dálnice. A to bys mamatest od toho z MojeLekarna nepoznala, papírky byly úplně stejné, fialové s nápisy HCG.
Ahoj holky, chci se přidat
zatím jsem u dr nebyla, ale testy pozitivní, dělala jsem si doma krevní test hcg a ten je taky pozitivní
Tak se k vám hlásím, mám skluz 1den MS a je to tam ![]()
Všem přeji krásný průběh a ať je vše v pořádku.
Podle všeho jsem 4+0, Mudr vyhledam tak za cca tři týdny.
Opatrujte se a zobejte vitamíny ![]()
nám se zadařilo rok a půl po operaci varikokely. Je to naše vymodlene.
horní test je 4.7. odpoledne sila 20mUI značka life light a spodní je baby něco ten má sílu 10uMI a dělaný 5.7. dopoledne
podle poslední MS bych měla být 4+5tt a kontrolu mám na 17.7.
už se tesiiime
Přeju vám všem ať je všechno v pořádku. ![]()