Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sarlotak píše:
Koukám, že máme stejný termín toho screeningu. Jsem na to zvědavá. V kolik tam jdeš? Ty výsledky z Karlaku jim tam pošlou sami, že?
Jj, mame
já to mám od 9:15 a pak genetiku od 11. Výsledky budou mít u sebe.mi to říkala paní v té poliklinice.
Jak se cítíš?
@Sarlotak Ahojky, taky 11.9.?
Ted v pátek jdu na krev a příští pátek velký UTZ v 8:40.
Ja vubec nevím, jak to chodí v Praze, ja jdu do Ostravy
V kolik to máš ty? Jinak jsem taky nervozní azároveň hrozně natěšená. Prcka jsem naposledy viděla 12.8. a to byl jeste takový,,váleček"
. Takže jsem zvdavá, kam jsme se posunuli
. Dneska jsem přesně 11+0tt. ![]()
@anonymka0307 píše:
@Sarlotak Ahojky, taky 11.9.?Ted v pátek jdu na krev a příští pátek velký UTZ v 8:40.
Ja vubec nevím, jak to chodí v Praze, ja jdu do OstravyV kolik to máš ty? Jinak jsem taky nervozní azároveň hrozně natěšená. Prcka jsem naposledy viděla 12.8. a to byl jeste takový,,váleček"
. Takže jsem zvdavá, kam jsme se posunuli
. Dneska jsem přesně 11+0tt.
//aa, ted se dívám, že to bylo mířeno na Timuru
. A příspěvek nejde smazat, takže to ber jako omyl
. Ta pondělní rána jsem zpomalena ![]()
@anonymka0307 píše:
//aa, ted se dívám, že to bylo mířeno na Timuru. A příspěvek nejde smazat, takže to ber jako omyl
. Ta pondělní rána jsem zpomalena
to vůbec nevadí
máme to teď všichni tak nějak nastejno
termíny máme podobně a všichni se těšíme ![]()
Tak holky dneska na vyšetření vše na jedničku
a ve středu screening ![]()
@Pandorka1994 Juu j Ja jsem dneska 9+5 a Screening mám taky 21.9. ![]()
Holky a byli jste už u svého obvodáka? Jak se divam na ta ruzna povinna vysetreni behem těhu… ja byla u zubarky uz, protoze me bolely fest dásně na zacatku tehu. Ale u obvodaka jsem teda jeste nebyla, dr mi nic nerikal..Ale nekde na netu pisou, ze uz je potreba v tom prvnim trimestru jit i tam.. tak nevim
byly jste?
@anonymka0307 nebyla, prukazku mam od pátku..takže se teprve chystám, jak k zubaři, tak obvodaka - ale tam až tak za 14dni, zacinam vysazovat leky a bolela me do ted dost hlava, tak mam mít „rezervu“ abychom poznali jestli to bylo z prašku a kdyztak aby me nekam poslal
@katka-365 Děkuji za odpověd
. No, ja mam zubare za sebou uz nazacatku tehu, ale v et dobe jsem jeste nemela prukazku, tak zkusim, zda mi to tma napise dodatecne zubarka.. Zubare moc nemusim, takze se mi tam klusat dvakrat nechce
i kdyz myslim, ze zrovna k nemu by se melo dvakrat, ne? ![]()
Já tam byla ve čtvrtek kvůli té střevní chřipce a neříkala nic. A ještě se musím objednat k zubařce ![]()
Já jsem u zubařky cca 5 min a jdu pryč,
tak snad se nic nezmění ani v těhotenství ![]()
@anonymka0307 já byla u zubaře asi 8tt, na preventivce, ale tam dava jen razitko nebo ne?