TP červen 2010

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
29.5.10 06:14

Ahojky mniško :mavam:
no rodit budu v Motole protože jsem ze Zličína takže to mám za rohem..Jsem zdrav.sestra takže vím že hodně bude záležet na personálu, ale to si asi nevybereš..
No hlavně ať je to už brzo za náma že ? :-)
Taky nevíme co to bude tak o to víc se nemůžu dočkat..
Tak zatím papa a děkuju za podporu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
30.5.10 22:28

Holčinky zdravím vás :mavam: taky se mi to už blíží a asi mám už i poslíčky, ale s jistotou to nevím :mrgreen:
Jinak já se taky chzstám do Motola, chvíli jsem tam už ležela na rizikovém a personál byl vcelku fajn i když asi hodně záleží, na koho člověk narazí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
31.5.10 12:36

Hesinko , na kolikátou jdeš do Motola? jdu taky :mrgreen:
Se mi tam vůbec nechce, zase ty fronty, ach jo :cry:
Ale do čtvrtka daleko, třeba už tam ani nepůjdu, třeba se Maxík rozmyslí, že by mohl jít na svět už teď.. Jéé, kéž by, už to chci mít za sebou, ale na druhou stranu mám pořád takový pochybnosti, nevím jestli se na porod těším, možná se začínám trošku i bát :cry:
Jinak já mám poslíčky pořád, včera jsem se bála, že začínají kontrakce (měla jsem tři po 20 min), takže jsem začala šílet, ale i radovat se :-D Řeknu vám, mě někdo pozorovat, tak se celkem baví, pač jak přece jen přesně nevím, co to kontrakce je, tak jsem vyšoupnutá ze všeho :lol:
Hlavně se mě stahuje pipina celkem často, břicho tvrdne, takže.. No, prvorodička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
31.5.10 16:50

Renčo, jsem objednaná na 9hod. ráno a jsem taky zvědavá, jak dlouho tam budu, ale co jsem tak slušela, je to všude úplně stejné, jedno jeslti v Podolí nebo u Apolináře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
31.5.10 17:43

Teda holky já vám závidím, že už to máte takhle za pár. My máme ještě před sebou necelý 4 týdny. Zatím se cítím dobře, takže kéž by to takhle bylo až do porodu a pak to z ničeho nic přišlo :palec:
Renat mám z porodu stejný pocity, to je asi prostě normální. Taky se strašně těším a zároveň mám i strach. Sice to asi bude dost bolet, ale ta odměna nakonci za to stojí!!! :srdce:
Zítra se zase ozvěte, jestli ještě bude 2v1 :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
31.5.10 17:45
keti píše:
Ahojky mniško :mavam:
no rodit budu v Motole protože jsem ze Zličína takže to mám za rohem..Jsem zdrav.sestra takže vím že hodně bude záležet na personálu, ale to si asi nevybereš..
No hlavně ať je to už brzo za náma že ? :-)
Taky nevíme co to bude tak o to víc se nemůžu dočkat..
Tak zatím papa a děkuju za podporu :palec:

Čauky Keti, no vidíš já taky bydlím za Zličínem. Vůbec jsme tu všechny tak nějak z okolí! Takže pak můžeme vyrazit na hromadný kočárkování holky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
1.6.10 13:24

To by byla podíváná! Ahoj všem. Heli, zrovna koukám jak si na tom, a vidím že v poho. Ještě jsme 2v1! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
1.6.10 13:26

Já jdu do Motola ve čtvrtek na 11,00, tak jsem taky zvědavá jak dlouho budu čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
1.6.10 14:59

ahojky Aničko, koukám, že máš taky termín v půlce června…no uvidíme, co ti naši klučíci :wink:
Jinak u mne už se poslíčci hlásí docela poctivě, tak nevím, co si o tom myslet… :think:
a co Ty Renčo, jak jsi na tom? Jsem moc zvědavá, co nám ve čtvrtek řeknou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.6.10 20:32

ty jo tak to se nas sejde na tom kocarkovani :potlesk: to bude fajn…u Apolinare jsou taky desne navaly.ja jdu k doktorce zitra a pak uu me taky asi bude cekat to ze si budu muset posedet par hodin u Apolika nez na me prijde rada..me zatim jen porad poboliva bricho ale nic pravidelneho…uz to taak moc chci mit za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
2.6.10 14:20

Ahoj, tak já hlásím čím dál tím intenzivnější poslíčky a línýho synáčka :-D Já už bych to chtěla mít za sebou, ale malýmu se ven nechce :-(
Zítra po kontrole všichcni sem a hlásit co a jak, ať víme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.10 15:15

Prvy termin bol vcera, dnes sme boli v Motole - monitor - jedna kontrakcia ale otvorena len na 1cm - takze nezostava nic ine len cakat a cakat - dalsi monitor v piatok a v nedelu. Toto snad nema koniec - pomoc!! Clovek je tvor netrpezlivy a ja som ten najziarivejsi priklad. Majte sa!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.6.10 10:24

ahoj holky..tak ja taky nic…mam nasadit pikantnejsi papani pry to vyvolava porod :?: .prokrvi se tim vice panevni dno.tak uvidime.malej je otocenej vse oki ,ale ven se mu take nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.6.10 10:25

Ahoj holky :-) ,
tak vidím že jsem na tom všechny stejně netrpělivě :think:
Já byla v Motole včera poprvé,čekala jsem dvě hodiny a jsem ráda že už tam nemusím..Monitor mi bude natáčet můj doktor,sám mi to nabídl..Takže do Motola až na porod.Trochu jsem zmatená jak píšou že do porodnice pouze menší zavazdlo no nevím co je menší :roll: Já mám normální cestovní tašku tak doufám že mě stím nevyrazej.Poslíčky ještě asi nemám,doktor říkal že příjdou tak tejden před porodem.Termín mám 18.6 tak doufám že to bude co nevidět,maliník piju už 2× denně, víc udělat asi už nemůžu..nebo máte nějaký tipy ? :wink:
Mě když je nejhůř představím si kočárek s mimi jak jezdíme za krásných letních večerů a hned je mi líp..
Tak se holky držte, a napište taky :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.6.10 10:26

Ahoj Mniško, tak vidím že jsme skoro na minuty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...