Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, take se pridavam. TP 3.7., ale take to vidim na cerven. S prdolou to bylo 38tt.
Jinak vsem gratuluji. U lekare jsem byla, vse ok. Pristi tyden znovu na UZ a uz bude fotecka i se ![]()
Ahojky!
Zrovna už jsem přemýšlela, že bych takovouhle nějakou diskusi založila. No, mám to bez práce
!
Já mám termín porodu zatím jen podle posledních měsíčků, a to 9.6.
A jak vám je, maminky? Mně tedy kromě nevyspání díky našemu raubíři jinak vůbec nic neschází a je mi fajn!
Včera jsem si s malým dokonce udělala 10km pěší výlet za kamarádkou a její dcerkou.
@stepankad Ahoj, mě bolí.. sem 4+4tt.. a stále mě píchá buď kolem vaječníků, nebo kolem pupíku… prý se roztahuje děloha a je to normální, aspoň tak mě všichni uklidňují
@shina píše:
@stepankad Ahoj, mě bolí.. sem 4+4tt.. a stále mě píchá buď kolem vaječníků, nebo kolem pupíku… prý se roztahuje děloha a je to normální, aspoň tak mě všichni uklidňují
tak to jsi me taky docela uklidnila…ja mela strach co to je..
Aaaa Verun tak už jsem tady. Tak pro ostatní já mám TP cca 9. - 10.6. v pondělí mě čeká odběr krve na prvotrimestriálí screening a za další dva týdny pak UTZ. Už se moooc těším. A blbě mi je. Břicho už mě týden nebolí.
Ahojky take se pridavam. jsem dnes 5tt po 2ivf a termin mam 10.7 je mi blbe vse mi smrdi sem porad nastvana a bolej me prsa. mam neschopenku a celej den lezim …kdyz se mi udela lip tak jdu neco malo udelat. k doktorce jdu za 14dni tak uvidime jestli bude vse ok. jelikoz mi tam dali 2embria tak mam obavy…
@sanulka moc držím palce. Jinak mě včera posedly Vánoce a začala jsem se strašně těšit. A to budu přesně na Štědrý den 16 + 0 a mohla bych možná cítit pohyby
![]()
Ahojky holky… já jsem potvrzeně od 18/10 5+1.. termín dle rpvního utz je 19/6…
@vercara tak už jsem tě našla
![]()
takže ahojky všem, TP mám 2.7.2013 dnešní UTZ v 6+0tt jen dutinka a žloutkový váček a jsme asi mladší, vypadáme na 5+1tt, tak snad to brouček dožene
na další UTZ jdu 13.11.
@cami.m 2/7/??? ježiš to je krásný datum to se mi narodil Ondřík
![]()
@Lucienka1984 píše:
@cami.m 2/7/??? ježiš to je krásný datum to se mi narodil Ondřík![]()
![]()
A JÁ JSEM SE VDÁVALA
![]()
@Lucienka1984 faaakt, to je pěkný
já jsem 22.7., takže se mi to datum taky líbí ![]()