Poradna duly
Jana Čurdová
Tada vás tu je
všechny vítám ![]()
@sanulka určitě to dobře dopadne, musíš tomu věřit ![]()
Jinak mě docela dost bolívá hlava…to jsem u prvního těhu neměla.
Já jsem taková v pohodě…i když jsem unavená, tak srším energií jestli chápete jak to myslím ![]()
@Jasnenka79 Je mi fakt blbě.. hrůza. Jsem ráda, když z práce dojdu domu a zalezu si na gauč a celý den se nehnu. Ještě ke všemu se mi do toho připletla mykoza, takže paráda. A občas zvracím no
@Tůmička píše:
@Jasnenka79 Je mi fakt blbě.. hrůza. Jsem ráda, když z práce dojdu domu a zalezu si na gauč a celý den se nehnu. Ještě ke všemu se mi do toho připletla mykoza, takže paráda. A občas zvracím no
Tak to já měla stejný v prvním těhotenství. Teď mám doma ročního syna a musím to nějak vydržet
… Tak ať Tě to moc netrápí… A co Ti Dr. dala vůbec na tu mykozu? To mě zajímá…
@bronn A jak si to uzvládla to shodit prosím tě??? to seš teda machr..
Já při prvním porodu měla 77 kilo.. letos mi byla zjistěna při 86 kilech hypofunkce štítný žlázy a ne a ne se ručička hnout dolu.. kolikrát jsem propadala depkám, že sem hnusná.. teď sem se s mířila s tím, že budu asi už vypadat jak vypadám
ale co.. jo zkoušela jsem doma mrkat očkem a odpověď - počkej si na večer maličká
je to marný je to marný je to marný
Holky, všem přeju, ať se brzy zbavíte obtíží, pokud je máte a je vám fajn.
Jinak jsem dnes vyprskla kafe zas já, když jsem si přečetla, že bronn je „protivná jak stará prdel“, to je hláška! ![]()
@bronn píše:
@pampalinuž jsem se dívala. Dneska jsem si vypsala do kalendáře týdny, jak mě čekají, tak mi to najednou ani nepřišlo tak dlouho. Tak to už bys měla jít pomalu taky na ten screening ne? A jak ti je? Bolí něco? Prsa? Chutě? spíš teda nechutě?
Je mi celkem fajn, až na únavu, ale za to „může“ spíš náš junior, už asi 2 měsíce se budí v noci a chce maminku. No, on pak usne, ale já čučím 2 hodiny do stropu a ne a ne zabrat.
Prsa mě teda bolí a chutě mívám taky.
Jinak k mé váze - když jsem otěhotněla s Matýskem, měla jsem 59kg, při porodu 76kg.
No, a teď mám 74kg ve 3. měsíci!!! Počítám, že rodit budu jako METRÁČEK
!
Jo, měřím jen 160cm, takže si fakt připadám jak vyvrženej vorvaň. A bude hůř ![]()
@Jasnenka79 Doporučil mi glycerinové globule, bílý jogurt pro zmírnění svědění a canesten.. jinak nic. No já to taky musím zvládat kvůli práci
Tak to ja si to malovala ruzove, jako s malym a skutek utek. Spanek je muj nejlepsi kamarad, akorat spat nemohu, nechapu, kolik prostoru to skvrne uz ted v te deloze chce, protoze me pritom roztahovani teda sakra boli bricho
a navaly, motani hlavy a zaludek v jicnu teda fakt nic moc. Uz jen 6 tydnu a bude urco lip
. Asi jdu spat ![]()
Ahojky tak jsem tu taky ![]()
termín teda ještě nemám, ale momentálně jsem v 6tt a čekám druhé, doma mám 7letého Ondráška ![]()
jo a 15.11. jdu na utz tak doufám že tam bude už ![]()
a všechny vás tu zdravím
![]()
Ahoj, také se přidávám. Dnes jsem byla u doktora a mám potvrzené těhotenství 5+1. Podle poslední MS bych měla být 5+5, asi jsem měla ovulaci později. A na další kontrolu mám jít až 28.11
! To nevydržím ![]()
@vasa13 hale to zvládneš.. já byla na první kontrole 18/10 - 5+1 tt a teď půjdu až 30/11.. to spíš já se nemůžu dočkat
a přijde mi to dsně dlouho…
Dobré ráno. Tak mám pocit, že jsem asi z Vás u Dr. nejčastěji
, ale jsem ráda. Jinak dnes je mi pro změnu blbě.
@bronn já budu vzhledem k věku a k tomu ZT v červnu u doktora asi nejčastěji, buď v klidu, mě netrumfneš
mně je taky blbě, naštěstí nezvracím, ale občas k tomu nemám daleko, jako třeba včera v potravinách, šla jsem pro pečivo a málem to neustála, všechno mi nepříjemně páchlo, třeba i koření, hlavně kmín jsem cítila ![]()
Holky myslíte si, že není pozdě jít na 1. kontrolu 26.11., když jsem měla poslední MS 5.10.? čárky mi ukázkově sílí i ta druhá už je stejně tlustá jak kontrolní, ale píchá mě občas ve vaječníku a břichu celkově, ale tak snad je to normální příznak a ne mimoděložní..