Poradna duly
Jana Čurdová
@Lucienka1984 ježiš no to mě poser
to je zase hláška. Ty perlíš teda. Jinak mě dnes nebolí prsa tak zase hysterčím ![]()
@bronn Hysterčíš proto, že Tě nebolej prsa
Ne, jasně, dělám si srandu.
@bronn kliiid, mě nebolely včera, ale večer zase začaly, tak se ničeho neboj, všechno je v pořádku ![]()
@bronn píše:
@Lucienka1984 ježiš no to mě poser![]()
to je zase hláška. Ty perlíš teda. Jinak mě dnes nebolí prsa tak zase hysterčím
neplas.. vse bude ok… me nekdy bolej min a nekdy vic…
Holky, bronn to ale asi nemyslela tak, že hysterčí kvůli tomu, že jí nebolej prsa, to jsem si dělala srandu. Asi to bylo myšleno spíš tak, že když jí jeden den nebolejí prsa, tak má pro změnu zase hysterickej den… ![]()
Dobre rano. Tak u nas spanek do ruzova, vstavacka az v sedm. Neni mi spatne, takze super. Prsa me bolely jen prvni tyden a vcera trochu. Ale zase povyrostly holky
, takze klid
. U nas to dnes vypada na slunecny den. Tak ase pujdeme s prckem na nejakou delsi prochazku.
Holky taky se pridam… podle internetovych kalkulacek to vypada na TP 15/6 ale uvidim zitra co rekne doktor… bylo to takove necekane prekvapeni po trech a kus letech snazeni, ze jsem to ani necekala a jak to tak vypada zjistila jsem to az cca v 7. tydnu
tak doufam ze zitra uz bude na UTZ videt
![]()
@pampalin ne holky ví co myslím
Právě jsem četla, že holky co měly ZT, tak je přestaly bolet prsa. Tak když mě na chvíli nebolí, tak hned hysterčím, že něco není v pořádku ![]()
Aha, tak jsem to špatně pochopila, promiň. To víš, když má někdo bohatý rodiče, kteří mu koupill dlouhý vedení… ![]()
@pampalin
v pohodě, ono to totiž taky vyznělo divné pro nezasvěcené
Ahojky, tak my dnes budíček chvilku po 7…V noci párkrát vstávat kvůli dudlíku, ale jinak to šlo. Já si připadám jak v přechodu…mám strašný návaly horka v zápětí mám zase zimnici…no mazec ![]()
@pampalin to já jak mě teď fakt bolej, tak uhýbám, chudák manža… ![]()