Poradna duly
Jana Čurdová
Jo holky tak to já k obědu slupla salátek a zjistile jsem, že kolega přinesl výborné ovocné zákusky tak už zase žer… ![]()
Tak holky jsem ráda, že nejsem sama, co má už týden žaludek jak na vodě a citlivá prsa
O sexíku ani nemluvte, předtím chutě pořád a teď, bych pořád jen spala. Na sex ani pomyšlení. Asi mě kousla moucha cc ![]()
@Lucienka1984 jéé to se máš, já do sebe dnes oběd vůbec nedostala
Tak žaludek na vodě mám taky a prsa děs, ale to k tomu prostě patří, ale co mě štve, že taky nemám moc chuť na sex
teda hlava by chtěla, ale tělo by furt jen spalo ![]()
Dneska mně taky bolí žaludek a na nic nemám chut a ještě mně šíleně pálí žáha. Se z toho zblázním
.Poradíte mi na to něco? Je to fakt hrůza.
Já jsem utahaná, ale spát nemůžu.. a to že tedy dřív jsem zabrala hned, co jsem si lehla, protože naše dítko č. 1 se stále v noci tak 3× budí, takže mám pořád spánku málo. Prsa mám v pohodě, jen bradavky pořád přecitlivělé a první nevolnosti už se taky objevují a to jsem u jedničky byla úplně v pohodě
A sex.. což o to, říct bych si i dala, ale počkám si až po kontrole, jestli je vše ok.. jinak co chytré hlavy říkají, tak u fyziologického těhotenství je sex povolen v pohodě a občasné špinění po sexu může být způsobeno praskáním žilek, protože ženské orgány jsou v tomto období hodně prokrveny..
Ale což, kdo to chce riskovat, že jo ![]()
Na pálení žáhy je nelepší špaldovo kafe(pila jsem to celé minulé těhu i dodneskdyž mě někdy pálí žáha). Skvěle to zabírá. Poradili mi to dva doktoři nezávisle na sobě. A navíc to neubližuje miminku, není to opravdová káva, ale nějaký prášek z kořene. Chuť podobná jako kafe. Kamarádkám i sestře to také pomohlo. Tak skus a uvidíš
@kaca.zagi jak je staré první dítko? A řekla jsi mu už o sourozenci v bříšku?
Na žáhu jsem u prvního pila mlíko a pak mi dr předepsal nějaký pytlíčky, ale už nevím jak se to jmenovalo, ale zabíralo to ![]()
no já už nic riskovat nebudu, moc se bojím, čeká mě utz příští týden tak doufám že to bude v poho ![]()
@Natinka píše:
@kaca.zagi jak je staré první dítko? A řekla jsi mu už o sourozenci v bříšku?
říkám mu to denně ale prd mi rozumí
je mu 16 měsíců a v TP mu budou dva roky, podle PM skoro na den, ale samozřejmě to zase bude jinak, jen mi to přišlo hezké, že se půl roku snažíme a povede se to v podstatě ve stejnou dobu jako u Dandi jen o dva roky později ![]()
Špaldová káva? to slyším prvně, ale asi ve zdravé výživě se to dá sehnat běžně, ne? nebo kde jsi kupovala Nati?
@kaca.zagi špaldovou kávu jsem koupila jak v globusu tak i u nás ve zdravé výživě. Jelikož jsem byla zvyklá pít kafe bez cukru a s troškou mléka, tak jsem si do špaldova kafíčka dávala také tošku mlíčka a tak jsem se to naučila každý den pít, že do teď nepiju normální kafe jen to špaldovo nebo caro. Klasické kafčo už mi prostě tolik nechutná
A dr. mi tenkrát říkali, že to můžou i miminka a malé děti buď jako slabé kafíčko a nebo ve formě špaldovy mouky(palačinky atd). Rozhodně mimi v bříšku tím neuškodíš, je to přírodní
![]()