TP červen, červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1541
4.3.13 15:05

@Luuc21
Uz by to melo jit, napsala jsem omylem tvuj nick s malým pismenem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
4.3.13 15:05

@li.hun Už jsem vás našla.. Přes ten vyhledávač nahoře.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.3.13 21:10

Sladkosti jsem nejedla a teď pořád koláče, žloutkové věnečky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
5.3.13 21:13

@myssi :mrgreen: já si dnes dala esíčka.. a bolí mě akorát zuby.. :D JinKak sladký nevyhledávám a to jsem se po něm mohla před těhu utlouct.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
5.3.13 21:14

A ja jdu zitra do cukrarny a hotovo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
6.3.13 08:25

Holky me uz manzel nosi automaticky dorty z kazdyho nakupu, jinak pry se mnou neni k vydrzeni… :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
6.3.13 08:26

Ale musim vzdycky slibit, ze vypiju aspon pul litru mlika k tem dortum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
6.3.13 09:11

Tak to ja slibovat nemusim, vypiju ho i tak - rano pekne kakao a vecer vlažné mlíčko na sklidneni žaludku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
6.3.13 09:17

@li.hun to mas fajn :) a mas na to chut sama od sebe? co tak pres den jis? me mlecny veci vubec nejedou, takze me nuti, ale jsem za to rada, aspon me mimco uplne nesni… dneska jsem teda rano musela slibit, ze snim i nejakej salat, na kterej samozrejme taky nemam chut :-D dala bych si tak rajskou, svickovou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
6.3.13 10:35

@m.veru
No jim co je zrovna po ruce :mrgreen:, ale nejraději ted mám ruzne kompoty a sladka jidla. Mlecne vyrobky take moc nemusim, jen to kakao a mléko, na to mam chuť. Jinak vubec nejim jogurty ani sýry. I když v poslední době jsem ujeta na tavene syry. A co vubec nejim je zelenina :? Jen rajčata, cervena paprika a brokolice, jinak nic :poblion: Proste to co je zdrave a co bych mela kvuli miminku, tak to dodáním vitaminama v tabletách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
6.3.13 10:37

@m.veru
No jim co je zrovna po ruce :mrgreen:, ale nejraději ted mám ruzne kompoty a sladka jidla. Mlecne vyrobky take moc nemusim, jen to kakao a mléko, na to mam chuť. Jinak vubec nejim jogurty ani sýry. I když v poslední době jsem ujeta na tavene syry. A co vubec nejim je zelenina :? Jen rajčata, cervena paprika a brokolice, jinak nic :poblion: Proste to co je zdrave a co bych mela kvuli miminku, tak to dodáním vitaminama v tabletách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
6.3.13 11:47

@li.hun dekuju, to jsi me trosku uklidnila, u me tez vedou kompoty a na zdrave veci kvuli mimi nemam ani pomysleni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.3.13 09:45

To je právě blbé, tloustneme v době kdy zelenina teprve pouští kořeny.-) za měsíc dva už budou alespoň ředvičky… mňam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
23.3.15 16:01

Oživuji snad to nevadí, kdo ještě není ve skupině a chtělby být, je vítaný :)https://www.emimino.cz/skupiny/cerven-2013-od-blondie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí