Poradna duly
Jana Čurdová
@Luuc21 taky jsem to teď v neděli neviděla a ještě jsem se k tomu nedostala… my budeme rekonstruovat ložnici v druhé půlce března, už teď z toho mám hrůzu, ale co se dá dělat, pro našeho bobka to uděláme rádi ![]()
@cami.m Přesně tak..
Co bychom pro ty mrňousky neudělali..
Už se těším až toho drobečka budu držet v náručí.. ![]()
@Luuc21 já se taky těším, ale zároveň bych byla ráda, kdyby to tak moc neutíkalo, protože těhotenství je nádherný a já si ho užívám naposledy ![]()
@cami.m Mě to taky strašně utíká.. a je fakt, že si těhu opravdu užívám, protože až na nějakou tu občasnou migrénu, kterou mám dědičnou si nemůžu vůbec na nic stěžovat…
Proč poslední? Další už neplánujete?
@Luuc21 nee další už ne, však i tohle miminko bylo hooodně na poslední chvíli
mám svůj věk
![]()
@cami.m Tak hlavní je, že se zadařilo.. Já chci ještě druhý..
Ale mám strach aby to nebyli dvojčátka..
Máme to danný..
buď já nebo ségra..
Takže jsem ráda, že teď čekáme jen jedno.. Protože dvojčátka ze startu by nám dali asi pěkně zabrat..
To ja si tedy těhotenství vubec neuzivam a preju si uz aby to skončilo ![]()
Mám jen samé problémy a je to pro me opravdu utrpení a to jsem teprve v pulce ![]()
Jedině co si uzivam jsou pohyby miminka, to je opravdu úžasné.
My budeme rekonstruovat az bude prcek větší, tak az mu budou tak 3, 4 roky. Zatim s nim budu v ložnici pro hosty, aby se manzel v klidu vyspal.
Bude tomkoje první miminko, manželovo uz třetí. Ale určitě bych chtěla minimalne ještě jedno. To už si ale budeme muset pospíšit, manzel není nejmladší, tak abychom to stihli ![]()
@li.hun To mě mrzí, že si těhu neužíváš, já si ho užívám opravdu plnými doušky, ale na toho našeho drobečka se moc těším..
Pohyby jsou fajn, jen si někdy připadnu jak kopačák a říkám si, že by mrnňous už mohl na chvíli usnout..
Taky chci určitě ještě jedno.. Jedináčka nechce ani přítel.. On sourozence nemá a jako dítěti mu to chybělo.. Já mám o 7 let mladší ségru a to už je taky velkej věk. rozdíl.. Rozumět jsme si taky začli až nedávno.. Už je přece jen v pubertě a rozumu má taky malinko víc než předtím.. ![]()
Tak to mas štěstí. Ja si se svým brachou nikdy nerozuměla a on mi volá jen na sve narozeniny ci na vánoce, protoze ví, ze dostane peníze jako dárek ![]()
Jsme od sebe 7 let, tenhle rok mu bude 18. Je to hrozné. on je šíleně rozmazlený a nevychovany. To máma podelala ![]()
Ale treba manzelovy deti jsou naprosto úžasne a skvele si rozumí.
@li.hun Tak to ti bráchy teda nezávidím..
Já si k sobě se ségrou našla cestu až za poslední rok.. Jinak jsem byla JÁ a ONA.. Jsou mezi náma určitý rozdíly, ale ty nás asi tak dokonale spojují..
Nevymněnila bych ji za nic.. I když je to pro mě pořád moje malinká sestřička(a to jí je 15) ![]()
Přála bych si mit hezky vztah se sourozencem, takmtreba v příštím zivote, no ![]()
Máš sestru? Pralamsis nekdy bráchu? Ja si prala vzdycky segru ![]()
@li.hun přála sem si bráchu, to je jasný..
Ale i za ségru jsem ráda.. Vždycky je to, přesně opak toho co by člověk chtěl.. Mám ségru, je to 15ti letá zamilovaná puberťačka
která se strašně na mrňouse těší.. Zásobuje nás oblečením..
Sice jsu některý věcičky vyloženě na holčičku, ale doma se dá vynosit všechno.. ![]()
Jeee to je hezke. Me tohle nahrazují me kamarádky. Jsem za ne vdecna a mam je moc ráda ![]()
@li.hun to verim.. Ja mam kamaradky jen 2, jsem spis clovek kterej probira radej auta, motorky a hokej..
Citim se lip ve spolecnosti kamaradu.. Tohle dlouhou dobu nedokazal pochopit muj pritel a strasne zarlil, ale kdyz zjistil, ze nema duvod protoze vetsina mych kamaradu jsou i jeho znamy tak je v klidu(zname se spolu od plinek) vi, ze bych mu neverna byt nedokazala.. Me nikdy moc nebavilo sedet s holkama(fiflenkama) a resit sminky, kluky a penize, ja v tomhle spis soucitim s tim hokejem.. ![]()
To chápu. Já, jakozto ryba - tedy dvě tváře- se umim přizpůsobit. Takze dokazu posedet jak s fiflenkama, tak s chlapama ![]()
Ale nejradeji mam ty svoje holky - normální kamaradky „nefiflenky“