Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj děvčata zdravím Vás..
Jak se citíte??? Jsem dneska 22tt… Minuly tyden jsem byla na 3D ultrazvuku a budeme mít holčičku!!!
Gratuluji. Ja jsem 21.tt a lezim doma v posteli, protoze mi tvrdne bříško ![]()
Zitra jsu na kontrolu, tak to snad uz bude lepší. Desne se nudim.
Dnes nam privezli postýlku, jsem z ni nadsena. Přikládám fotku
Jeste k ni prijdou nebesa a nejake krasne povlecenicko a mantinely
@li.hun Je krásná… Držím palečky, aby bylo vše v pořádku…S tou nudou jsme na tom stejně..
To já se holky teda nenudím, velký bráška má rýmu, kašel a teploty, takže je mu špatně a je jak přísavka ubrečená chudák malej
všude to řádí tak ať to taky nechytíte ![]()
Je to hruza. Jsem ted casto na internetu a cucim na tv, jak nemam co delat, ale uz me to moc neba ![]()
Doufam, ze mi zitra doktor rekne, ze je to lepsi a zemuzu alespon na procházky
@kaca.zagi to je fakt, vsichni kolem me jsou nemocný, snad se udrzim ![]()
Byla jsem minuly tyden zkouset tehotenske obleceni a je to hruza a des!!! Vypadam ve vsem jak korab. Asi pujdu sehnat normalni obleceni s volnym briskem, protoze to tehotenske je opravdu priserne. Jo a byla jsem s manzelem kupovat nove podprsenky, ty stare me uz skrti a prsa mi z nich pretekaji no a z mych puvodnich dvojek uz mam čtyřky. Manzel kricel z kabinky na prodavacku, jestli nemaji padáky… ![]()
@li.hun píše:
Byla jsem minuly tyden zkouset tehotenske obleceni a je to hruza a des!!! Vypadam ve vsem jak korab. Asi pujdu sehnat normalni obleceni s volnym briskem, protoze to tehotenske je opravdu priserne. Jo a byla jsem s manzelem kupovat nove podprsenky, ty stare me uz skrti a prsa mi z nich pretekaji no a z mych puvodnich dvojek uz mam čtyřky. Manzel kricel z kabinky na prodavacku, jestli nemaji padáky…
Pěkné těhotenské kalhoty měli v CaA, tyrkysově modré
ale jinak se mi taky nikde nic moc nelíbí a po prvním těhotenství nic nemám, protože jsem chodila pořád ve svým klasickým oblečení a jen nosila těhotenský pás.. ale to jsem měla jiná kila ještě
![]()
V Nextu maji tyhle prďácký kousky. Ty jsem tam nemohla nechat!!! ![]()
A jak to mate s nastavajicimi babičkami? Tesi se na vnoucata? Muj manzel rodice uz nema a moje matka nikdy babickou byt nechce Je mi to hrozne lito, ze moje deti nebudou mit milujici a babicku, ktera by je rozmazlovala… ![]()
@li.hun Co se týče babiček, ze začátku těhu jsem poslouchala věci typu, že nechtějí být tak mladé babičky atd. atd. ale čím víc, se porod blíží babičky se můžou zbláznit.. Maminka od přítele už si dokonce zařizuje i pokoj na hlídání mrněte.. No a moje mamka se ségrou nás zas zásobují oblečením..
Takže vlastně od začátku do teď naprosto obrátili..
Jsem za to ráda..
Dědečkové jsou taky nadšení, ale přece jen ty babičky to nadchlo tak nějak víc.. Jsou to ženský… ![]()