TP červen, červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
4.2.13 12:07

Ahoj, ja mam termin 25.cervna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
4.2.13 12:09

Ahoj děvčata zdravím Vás.. :-) Jak se citíte??? Jsem dneska 22tt… Minuly tyden jsem byla na 3D ultrazvuku a budeme mít holčičku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
4.2.13 12:13

Gratuluji. Ja jsem 21.tt a lezim doma v posteli, protoze mi tvrdne bříško :(
Zitra jsu na kontrolu, tak to snad uz bude lepší. Desne se nudim.

Dnes nam privezli postýlku, jsem z ni nadsena. Přikládám fotku ;) Jeste k ni prijdou nebesa a nejake krasne povlecenicko a mantinely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
4.2.13 12:15

@li.hun Je krásná… Držím palečky, aby bylo vše v pořádku…S tou nudou jsme na tom stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
4.2.13 12:20

To já se holky teda nenudím, velký bráška má rýmu, kašel a teploty, takže je mu špatně a je jak přísavka ubrečená chudák malej :? všude to řádí tak ať to taky nechytíte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
4.2.13 12:21

Je to hruza. Jsem ted casto na internetu a cucim na tv, jak nemam co delat, ale uz me to moc neba :think:
Doufam, ze mi zitra doktor rekne, ze je to lepsi a zemuzu alespon na procházky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
4.2.13 12:22

@kaca.zagi to je fakt, vsichni kolem me jsou nemocný, snad se udrzim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
4.2.13 12:30

Byla jsem minuly tyden zkouset tehotenske obleceni a je to hruza a des!!! Vypadam ve vsem jak korab. Asi pujdu sehnat normalni obleceni s volnym briskem, protoze to tehotenske je opravdu priserne. Jo a byla jsem s manzelem kupovat nove podprsenky, ty stare me uz skrti a prsa mi z nich pretekaji  no a z mych puvodnich dvojek uz mam čtyřky. Manzel kricel z kabinky na prodavacku, jestli nemaji padáky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
4.2.13 12:34
@li.hun píše:
Byla jsem minuly tyden zkouset tehotenske obleceni a je to hruza a des!!! Vypadam ve vsem jak korab. Asi pujdu sehnat normalni obleceni s volnym briskem, protoze to tehotenske je opravdu priserne. Jo a byla jsem s manzelem kupovat nove podprsenky, ty stare me uz skrti a prsa mi z nich pretekaji  no a z mych puvodnich dvojek uz mam čtyřky. Manzel kricel z kabinky na prodavacku, jestli nemaji padáky…  :lol:
:D Tak to jsme na tom podobně s těmi podprsenkami… Já jsem si zkoušela minuly tyden o dve cisla vetsi, než mam ted a byla malá..Tak jsem z obchodu naštvane odesla, ale stejne me to nemine..!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
4.2.13 12:38

Pěkné těhotenské kalhoty měli v CaA, tyrkysově modré ;) ale jinak se mi taky nikde nic moc nelíbí a po prvním těhotenství nic nemám, protože jsem chodila pořád ve svým klasickým oblečení a jen nosila těhotenský pás.. ale to jsem měla jiná kila ještě :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
4.2.13 12:46

Prý maji i nejakou kolekci pro maminky v H&M, nevidely jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
4.2.13 13:28

V Nextu maji tyhle prďácký kousky. Ty jsem tam nemohla nechat!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
4.2.13 13:29
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
4.2.13 15:52

A jak to mate s nastavajicimi babičkami? Tesi se na vnoucata? Muj manzel rodice uz nema a moje matka nikdy babickou byt nechce Je mi to hrozne lito, ze moje deti nebudou mit milujici a babicku, ktera by je rozmazlovala… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
4.2.13 16:33

@li.hun Co se týče babiček, ze začátku těhu jsem poslouchala věci typu, že nechtějí být tak mladé babičky atd. atd. ale čím víc, se porod blíží babičky se můžou zbláznit.. Maminka od přítele už si dokonce zařizuje i pokoj na hlídání mrněte.. No a moje mamka se ségrou nás zas zásobují oblečením.. :dance: Takže vlastně od začátku do teď naprosto obrátili.. :) Jsem za to ráda.. :hug: Dědečkové jsou taky nadšení, ale přece jen ty babičky to nadchlo tak nějak víc.. Jsou to ženský… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí