Poradna duly
Jana Čurdová
Aha tak to je v celku brzy ja jsem 16plus1 a 4.2. jdu k lekarce tak uz by mi mohla rict co budeme mit, porad se doma dohadujeme ![]()
@KristynR Jj,to už by tam za ty 3týdny mělo být vidět
Já jdu ve středu na kontrolu, takže na devátý ultrazvuk
ale aspoň vím, že ultrazvuky mám na jedničku bez odchylek
A jinak máš výsledky a všechno vpořádku? Já jsem si tak v podvědomí cítila, že to bude holčička
a i na pleť tak vypadá, samý beďar ![]()
No vše mam v pořádku, takže jsem jedině ráda
Aspon nemusim nikde litat, a stresovat se no…no ja to asi nepoznam, taky si tak nejak myslim ze je to holka ale pritel ne
Ja mam plet porad stejnou, nikdy jsem moc pupinky nemela, akorat ted obcas se neco najde ale nic hrozneho ![]()
Tak my jsme se dnes dozvěděli, že čekáme kluka
a že všechny výsledky testů jsou ok, takže nemusím na plodovku ![]()
Jinak jsem si říkala, že až budu vědět co to bude, tak začnu konečně nakupovat. Takže hned zítra objednávám prvni vecicky a děsně se na to těším ![]()
Holky moc vám gratuluju k tomu, že máte všechny výsledky vpořádku
a můžete si užívat těhotenství bez stresu. Já doufám, že za týden mi spadne kámen ze srdce a budu už taky v pohodě a klidu, když teď měsíc a půl bylo stresující ![]()
@li.hun píše:
Tak my jsme se dnes dozvěděli, že čekáme klukaa že všechny výsledky testů jsou ok, takže nemusím na plodovku
Jinak jsem si říkala, že až budu vědět co to bude, tak začnu konečně nakupovat. Takže hned zítra objednávám prvni vecicky a děsně se na to těším
Gratulace
objednávej, objednávej…taky se v tom vyžívám…chlap mi furt nadává
že toho bude mit moc ale me se porad nezda ![]()
@kanka80 píše:
Holky moc vám gratuluju k tomu, že máte všechny výsledky vpořádkua můžete si užívat těhotenství bez stresu. Já doufám, že za týden mi spadne kámen ze srdce a budu už taky v pohodě a klidu, když teď měsíc a půl bylo stresující
Uvidíš že budeš mít vše O. K.
držím palce, a začneš taky užívat bez stresu ![]()
Stopro bude vše ok!!!
Jjinak já pořád říkám, že ničeho není nikdy dost (až na chlapskou jesitnost) ![]()
Ahojky Holky
, po dlouhé době Vás zdravím… Dnes jsem 17+1tt. Termíny porodu oba dva 9.7.2013.
Mám za sebou screening, kardio, výsledky krve a testů, v poradně ultrazvuky atd. vše v pořádku.
Další kontrolu v poradně(+ další screening v 20tt) mám 18.2… cca od 15+4 tt cítím pohyby miminka.
A bříško už je pěkně veliké, doufám, že tímhle tempem to nepůjde i nadále, jinak budu za chviličku jako vzducholoď
… Pohlaví mimíška nevíme a ani vědět nechceme. Necháme si to jako překvapení do porodnice.
Ale jména už jsou na 1000% jistá.
Pro holčičku Sofinka a pro chlapečka Oliverek.
… Jinak co se týká výbavičky, máme vše po synovi. Vše je jako nové. Měli jsme toho tolik, že jsme většinu ani neunosili. Kočárky neojezdili(měli jsme 3) a ostatní je také jako nové
Dokoupili jsme jen kojící polštář, nové povlečení do postýlky a nějaké drobnosti jako dudlíky atd… po Filípkovi máme skoro vše neutrální a nebo frajersky klučičí, tak jsem neodolala a nakoupila 4 růžovoučké souravičky, kdyby to byla náhodou holčička.
No uvidíme ![]()
Všem gratuluju ke skvělým zprávičkám z kontrol
![]()
@kanka80 nevěš hlavinku, vše bude v pořádku. Uvidíš. Držím palečky
Také gratuluji, k pozitivním výsledkům!!!Hezky si to užívejte..!
Já jdu na screening zítra a moc se těším, až se uklidním, že je vše v pořádku..Jelikož necitím žadné pohyby a občas mě pobolívá břicho pořád na stejném místě..Jsem ve 21 tt..
Ahoj holky, ja jsem 20+3tt pohyby citim od pondělí. Vcera mi pan doktor rekl, ze mam zkraceny delozni cipek, tak snad nebudu muset do nemocnice
Moje obvodacka mi zas nasla zlateho stafylokoka v nose, takze se mi to paradne komplikuje
Ale jinak vse ok. Uzivam si ted tech prvnich pohybu a kopanečků ![]()
Uz mam objednany kocarek, postylku a prebalivaci pultík.
Vsemmpreji hladky a spokojený průběh těhotenství ![]()
Ahoj holky muzu se pridat? Dnes jsem 18+4tt a mrne si od vcerejska hraje na fotbalisty.. Jen to pohlavi nam porad skryva
ale je krasny sledovat vlnici se bricho pri kopaneccich..
tak snad 20.2.na dalsim screeningu uz se nam ukaze..
jinak vsem maminam gratuluju.. Jak k pohyybum a kopaneckum, tak i k dobrym vysledkum..
co se tyce nakupovani, nakupuju zatim neutralne, kocarek uz mame taky vybrany, jen nad postylkou vaham.. Mam v merku 2, klasickou a jakoby kolibku, ktera je vyuzitelna cca do 3tiho mesice, tak uvidime jestli pujdeme do obou, nebo jen do te klasicke, ktera je co se tyce pouzivani vyuzitelna mnohem dyl..
jak jste na tom s nakupy pro mrnata vy?
Ahojky, já cítím prcka asi od necelého 18tt, protože už je to druhé. Pohlaví máme jasné a zase kluk
Na další UTZ jdu ve 22tt, tak se jen potvrdí, jestli je to opravdu pindík, ale jinak bude snad vše ok
Nenakupuji nic, vzhledem k tomu, že je to druhý kluk, tak bude dědit po bráškovi, ale mít holčičku, asi se nějakým lehce růžovým dupačkám neubráním
pa