TP červen, červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3973
18.1.13 14:58

Aha tak to je v celku brzy ja jsem 16plus1 a 4.2. jdu k lekarce tak uz by mi mohla rict co budeme mit, porad se doma dohadujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.1.13 15:08

@KristynR Jj,to už by tam za ty 3týdny mělo být vidět :dance: Já jdu ve středu na kontrolu, takže na devátý ultrazvuk :D ale aspoň vím, že ultrazvuky mám na jedničku bez odchylek ;) A jinak máš výsledky a všechno vpořádku? Já jsem si tak v podvědomí cítila, že to bude holčička ;) a i na pleť tak vypadá, samý beďar :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
18.1.13 15:17

No vše mam v pořádku, takže jsem jedině ráda :-) Aspon nemusim nikde litat, a stresovat se no…no ja to asi nepoznam, taky si tak nejak myslim ze je to holka ale pritel ne :-) Ja mam plet porad stejnou, nikdy jsem moc pupinky nemela, akorat ted obcas se neco najde ale nic hrozneho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
18.1.13 17:32

Tak my jsme se dnes dozvěděli, že čekáme kluka :mrgreen: a že všechny výsledky testů jsou ok, takže nemusím na plodovku :palec:
Jinak jsem si říkala, že až budu vědět co to bude, tak začnu konečně nakupovat. Takže hned zítra objednávám prvni vecicky a děsně se na to těším :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.1.13 17:58

Holky moc vám gratuluju k tomu, že máte všechny výsledky vpořádku :kytka: a můžete si užívat těhotenství bez stresu. Já doufám, že za týden mi spadne kámen ze srdce a budu už taky v pohodě a klidu, když teď měsíc a půl bylo stresující :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
18.1.13 19:38
@li.hun píše:
Tak my jsme se dnes dozvěděli, že čekáme kluka :mrgreen: a že všechny výsledky testů jsou ok, takže nemusím na plodovku :palec:
Jinak jsem si říkala, že až budu vědět co to bude, tak začnu konečně nakupovat. Takže hned zítra objednávám prvni vecicky a děsně se na to těším :jazyk:

Gratulace :-) objednávej, objednávej…taky se v tom vyžívám…chlap mi furt nadává :-D že toho bude mit moc ale me se porad nezda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
18.1.13 19:39
@kanka80 píše:
Holky moc vám gratuluju k tomu, že máte všechny výsledky vpořádku :kytka: a můžete si užívat těhotenství bez stresu. Já doufám, že za týden mi spadne kámen ze srdce a budu už taky v pohodě a klidu, když teď měsíc a půl bylo stresující :oops:

Uvidíš že budeš mít vše O. K. :-) držím palce, a začneš taky užívat bez stresu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
18.1.13 20:49

Stopro bude vše ok!!!

Jjinak já pořád říkám, že ničeho není nikdy dost (až na chlapskou jesitnost) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
30.1.13 12:54

Ahojky Holky :mavam:, po dlouhé době Vás zdravím… Dnes jsem 17+1tt. Termíny porodu oba dva 9.7.2013. :mrgreen: Mám za sebou screening, kardio, výsledky krve a testů, v poradně ultrazvuky atd. vše v pořádku. :D Další kontrolu v poradně(+ další screening v 20tt) mám 18.2… cca od 15+4 tt cítím pohyby miminka. :D A bříško už je pěkně veliké, doufám, že tímhle tempem to nepůjde i nadále, jinak budu za chviličku jako vzducholoď :lol:… Pohlaví mimíška nevíme a ani vědět nechceme. Necháme si to jako překvapení do porodnice. :lol: Ale jména už jsou na 1000% jistá. ;) Pro holčičku Sofinka a pro chlapečka Oliverek. :srdce:… Jinak co se týká výbavičky, máme vše po synovi. Vše je jako nové. Měli jsme toho tolik, že jsme většinu ani neunosili. Kočárky neojezdili(měli jsme 3) a ostatní je také jako nové :lol: Dokoupili jsme jen kojící polštář, nové povlečení do postýlky a nějaké drobnosti jako dudlíky atd… po Filípkovi máme skoro vše neutrální a nebo frajersky klučičí, tak jsem neodolala a nakoupila 4 růžovoučké souravičky, kdyby to byla náhodou holčička. :lol: No uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
30.1.13 12:58

Všem gratuluju ke skvělým zprávičkám z kontrol :potlesk: :palec: :potlesk:

@kanka80 nevěš hlavinku, vše bude v pořádku. Uvidíš. Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.1.13 13:09

Také gratuluji, k pozitivním výsledkům!!!Hezky si to užívejte..! :) Já jdu na screening zítra a moc se těším, až se uklidním, že je vše v pořádku..Jelikož necitím žadné pohyby a občas mě pobolívá břicho pořád na stejném místě..Jsem ve 21 tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
30.1.13 13:28

Ahoj holky, ja jsem 20+3tt pohyby citim od pondělí. Vcera mi pan doktor rekl, ze mam zkraceny delozni cipek, tak snad nebudu muset do nemocnice :( Moje obvodacka mi zas nasla zlateho stafylokoka v nose, takze se mi to paradne komplikuje :roll: Ale jinak vse ok. Uzivam si ted tech prvnich pohybu a kopanečků :andel:
Uz mam objednany kocarek, postylku a prebalivaci pultík.

Vsemmpreji hladky a spokojený průběh těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
30.1.13 13:38

Holky, všem vám držím palečky, ať Vám to vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
2.2.13 21:42

Ahoj holky muzu se pridat? Dnes jsem 18+4tt a mrne si od vcerejska hraje na fotbalisty.. Jen to pohlavi nam porad skryva :( ale je krasny sledovat vlnici se bricho pri kopaneccich.. :D tak snad 20.2.na dalsim screeningu uz se nam ukaze.. :) jinak vsem maminam gratuluju.. Jak k pohyybum a kopaneckum, tak i k dobrym vysledkum.. ;) co se tyce nakupovani, nakupuju zatim neutralne, kocarek uz mame taky vybrany, jen nad postylkou vaham.. Mam v merku 2, klasickou a jakoby kolibku, ktera je vyuzitelna cca do 3tiho mesice, tak uvidime jestli pujdeme do obou, nebo jen do te klasicke, ktera je co se tyce pouzivani vyuzitelna mnohem dyl.. ;) jak jste na tom s nakupy pro mrnata vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
2.2.13 23:08

Ahojky, já cítím prcka asi od necelého 18tt, protože už je to druhé. Pohlaví máme jasné a zase kluk :) Na další UTZ jdu ve 22tt, tak se jen potvrdí, jestli je to opravdu pindík, ale jinak bude snad vše ok :) Nenakupuji nic, vzhledem k tomu, že je to druhý kluk, tak bude dědit po bráškovi, ale mít holčičku, asi se nějakým lehce růžovým dupačkám neubráním :) pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí