Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, co máte dnes v plánu?
Já musím stále ležet, ale říkala jsem si že kratičká procházka na čerstvém vzduchu mi neuškodí, obzvláště když je venku hezky a svítí slunicko ![]()
@Luuc21 To je naše holčička ve 21+1, máme 400g.
Taky vše ok.
@angor kraska a gratuluji k holcicce.. @li.hun my jsme byli s pritelem na obede a ted mame v planu taky prochazku.. Vzal si do konce tydne dovcu, tak si ho musime uzit..
@myssi tak to je fajn, ze bylo misto.. ![]()
Luuc21: bylo jen strašej, kolem byly mamči s větším břuchem než-li mám já, pani na registraci byla příjemná takže pohodka
@myssi tak to jsem moc ráda.. Takže teď už si můžeš těhu užívat plnými doušky, bez obav, že nebude někde místo.. ![]()
Závist! Ja bych šla taky na prochajdu, manžel si vzal dokonce dnes také volno, ale jemu se nechtělo a me samotne se také nechce ![]()
Takze brouzdam po netu a vybírám veci pro miminko. Ani jsem netusila, kolik třeba druhů lahviček existuje - s dudliky s jednou, se dvěma, třemi či čtyřmi dírkami, skleněné, plastové, Velké, malé atd. Vubec netuším co vybrat a to same i s odsavackou a dalsimi produkty
![]()
Hrůza. Proc to není jako kdysi… prisla jsi do obchodu a koupila jsi co bylo a hotovo ![]()
Ted dávají na Spektrum Home porad Maminka stávkuje, je to děsná prča
Maminka necha tyden tatinka samotnyho s detmi, ať se stara a pak to cele sleduje v primem prenosu a sama je nekde v lázních.
Teda to je neuvěřitelné jak jsou někteří tatínkové neschopní!!!
Ale je to fakt sranda to sledovat ![]()
@li.hun no vidim to tak, ze ta prochazka bude jen na chvilku, protoze u nas je strasna zima..
je fakt, ze lahvicky mam do zasoby vyhlidly od aventu, dudliky od nuku, zdaji se mi asi nejlepsi.. Ale cert vi.. A odsavacku tu jsem jeste neresila.. Ale za chvili me to ceka… Termin mame 2.7. Takze ono to utika.. :p
@li.hun najdu ten porad na netu? Kdyz tak ctu, co pises, rada bych se koukla.. ![]()
My mame termín 16.6. a ja nemam stejne co dělat, tak tu nudu zahanim vyberem výbavy.
U nas mame pul metru sněhu a stale snezi, mtakze jsem zvedava jak to bude vypadat zítra
Na netu jsem našla jen Spektrum ale ne Spektrum Home, ale podivej se, treba to najdeš www.spektrumtv.cz
![]()
@li.hun dekuju za odkaz, zkusim pohledat..
no ja kdyz se fakt moc nudim, tak si ctu casopisy typu mama a ja, betynka atd.. Ja koukavam v nedeli na ct1 na 4 v tom a kdyz to nestihnu v nedeli, tak se kouknu v pondeli na netu.. ![]()
Na to jsem koukala taky. Viděla jsem vsechny dily a vzdy se těšila na další, ale uz to skončilo. V nedeli uz budou davat něco jiného ![]()
@li.hun já právě teď ten co byl v neděli neviděla..
A neměla jsem do dnes časa se kouknout.. Tenhle týden je pernej.. Ale snad o víkendu se k tomu dostanu..
Rekonstruujeme ložnici a pokoj a dává nám to pěkně zabrat..
Ale co by jsme pro toho našeho malýho, ještě nenarozenýho synátora neudělali…
![]()