Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak si predstavte, ze jsem vcera byla u Dr. na kontrole a moje bolesti stydke kosti se ji vubec nelibily, dostala jsem injekci agolutin depot a musim jen lezet, ani krok z postele mimo na wc, dalsi inj za tyden a kdyz se to nezlepsi tak spital. jo a jsem stahla takovym elastickym pasem pres panev, aby se mi vic neuvolnovala.
@m.veru
Ahoj, tak to jsme na tom dost podobne. Ja uz lezim 4 tydny a další 4 jeste musim vydrzet.mje to ocistec ![]()
Mam zkraceny delozni cipek a hrozí mi predcasny porod ![]()
@m.veru @li.hun Holky taak to vám vůbec nezávidím, já si nedokážu představit jen ležet a dojít si max na zachod..
Já bych bez procházek atd. nevydržela, ale ono když člověk musí, tak musí.. Tak se hlavně držte a ať jste v pohodě.. ![]()
@li.hun ahoj, jeeeje tak to jsi hrdinka, kdyz uz mas pulku za sebou
cim se tak v posteli bavis?
@Luuc21 diky za podporu, neda se nic delat, bohuzel jsem musela ze dne na den prestat i z domu pracovat a co me stve nejvic, ze uplne vsechno je na manzelovi a jeste se o me musi komplet starat
je to zlaticko, ale jsem z toho zoufala
@m.veru To věřím, taky bych si asi zoufala..
Ale zas na druhou stranu buď ráda, že máš takovýho mužskýho..
Ne každá ženská takovýho má..
Naštěstí to není ani můj případ, já když potřebuju přítel taky pomůže..
Ale i tak…vydrž to.. ![]()
@m.veru
Cim se bavím? No uz ani nevim. Spím, koukam na tv, jsem na internetu, nebo obcas porusim postelove vězení a jdu neco upect ![]()
Driv jsem i cetla, ale to me už nebaví ![]()
Ale co budu delat ty další 4 tydny, to opravdu netuším ![]()
@Luuc21 jojo, mas pravdu, bez nej bych to vubec nedala
@li.hun tak se drz, nejak to zvladneme
kdyby ses moc nudila tak napis. muzeme si zafnukat
ja jsem si k posteli nechala naskladat vsechny casopisy Maminka a jdu studovat a studovat…
@m.veru
Ja jich také par mám, ale uz me nebaví, prijde mi ze se tam ta temata opakuji stale dokola ![]()
Ja se ted spis bavim pečením dobrot, ale uz mi dochází suroviny ![]()
@m.veru
Předevčírem jsem pekla treba croisanty s čokoládou, moc se povedly ![]()
@li.hun Jak nemám v těhu chuť na sladký, tak těma croisantama jsi mě navnadila a musím jít slupnout něco sladkýho..
Jinak…krásná práce.. ![]()
@Luuc21
Nechtela by ses pridat k nam do uzavřené skupiny „Nastávající maminky, co se občas nudí?“
Jsme tam docela fajn parta a myslim, ze by ses k nam hodila ![]()
Mám ti poslat pozvanku?
@Luuc21 nemáš v těhu chuť na sladký? to se máš
já na ty croisanty od @li.hun radši ani nekoukám, normálně sladký vůbec nemusim, jak je rok dlouhej, ale co jsem těhotná, tak bych se po sladkym utloukla
![]()
Ja bych se taky utloukla po sladkém. To ted nejsem ani lina jit si udelat nejake dobroty… od krupicove kase, pres ovocne knedliky az po buchty, bublaniny, croisanty atd. Mňam
Taky ze mam pocit, ze mi neroste miminko v břiše, ale pneumatika kolem miminka ![]()