Poradna duly
Jana Čurdová
@li.hun to mi povídej, taky mám dojem, že miminko pěkně obaluju
doufám, že ty chutě po porodu přejdou ![]()
@cami.m
Ja se obavam, ze nepřejdou. To bude totiz tolik prace kolem mimča, ze budes potrebovat cukr k dodani energie ![]()
@li.hun to mě neděs, kvůli snažení jsem už před otěhotněním dost nabrala a kdyby to nepřešlo, tak jen tak nezhubnu ![]()
@cami.m
Jak dlouho jste se snazili?
My jsme meli s manzelem take problém, pak jsme sli na vyšetření a doporucili nam inseminaci. To jsme se snazilinuz 3 roky. Bylo zari a na tu inseminaci jsme meli jit ted v březnu. Takze jsem se prestala soustředit na to, ze chci mimco, uplne jsme to vypustili z hlavy a v rijnu, asi 14 dni pred nasi svatbou jsembzjistila, ze jsem tehotna
No a ted, kdyz nastal mesic naší planovane inseminace tak uz jsem v 6.mesici
Myslím, ze je to hodně o psychice…
@li.hun my jsme se snažili 9 měsíců, pak jsem otěhotněla a v 9.tt jsem musela na revizi, ale pak se to povedlo docela rychle, otěhotněla jsem po třetí porevizní MS
měla jsem strach, že to zase nepůjde a manža nechtěl do CARu, chtěl to nechat přírodě… takže jsem to řešila jen u mého gynekologa a ten toho moc nemůže…
@cami.m
Aha, tak ale nakonec to dobre dopadlo ![]()
Kolikatem jsi tt?
@li.hun zítra to bude přesně 23 týdnů
mám metřík v podpisu, když si je zapneš
a v kterém jsi ty?
@cami.m
Ja jsem dnes 25+1tt
Prcek sebou v noci tak skubal, ze jsem se asi 4× vzbudila a nemohla jsem vubec usnout ![]()
@cami.m No tak já to mám přesně naopak.. Když jsem nebyla těhotná jedla sem sladký po kilech a nijak nikdy nepřibrala.. Ale teď na něj nemám chuť vůbec..
@li.hun Pozvánku mi kdyžtak teda pošli..
Přečtu příspěvky a přidám se k vám..
Jen mi musíš poradit jak se do uzavřené skupiny dostat, tak daleko jsem se ještě nedostala.. ![]()
@Luuc21
Tak pozvanku uz jsem poslala. Staci kdyz si najedes na skupiny, najdes uzavrene skupiny a muzes se k nam přidat ![]()
@li.hun lotřík
to mně dává v noci pokoj, doufám, že to tak bude i až se narodí ![]()
@Luuc21 tak to vidíš, jak se ty chutě v těhu otočí ![]()
@li.hun ukázalo mi to, že skupina je uzavřená, a nepustí mě to dál..
Musím počkat na nějaké schválení?