TP červen, červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2078
4.2.13 16:36

Holky a co porodnice? Už jste tak nějak rozhodnutý, nebo váháte stejně jako já??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
4.2.13 16:56

Tak ja to mam presne naopak. Muj tata se desne tesi. Jeho pritelkyne take a uz se me ptala, jestli mi nebude vadit, ze bude nevlastni babička :)
Zato moje mama, tak ta mi uz dopredu rekla, ze babicku delat nebude, ze na to nebude mit cas… :nevim:

Jinak porodnici mam vybranou uz davno, tedy vlastne mi ji pridelil muj doktor… budu rodit v Praze na Kralovskych Vinohradech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
4.2.13 17:03

@li.hun Taky bych chtěla aby mi přidělila Mudra porodnici, já stále váhám.. :think: No maminka od přítele má svého přítele, ale mě ten chlap prostě přijde hrozně arogantní.. Každej má svoje chvilky, to chápu.. On je jednou dobrej a podruhé na facku.. :zed: ale beru ho.. Nic zlýho jsme si neudělali, ale prostě ten pravej dědeček, táta od přítele(i když má svý mouchy) je pro mě prostě milionkrát přijatelnější.. ;) A čím mě opravdu potěšil? Dojel se za námi podívat a hlásí nám,,,ultrazvuk jsem si vytiskl a dal do kanceláře do rámečku,, :) to mě potěšilo.. :dance: Prostě pyšnej nastávající dědoušek.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
4.2.13 17:12

@Luuc21
To je presne muj tata. Vola mi skoro obden, pta se jak se nam dari, chce jako dedecek poridit malemu kocarek, vymýšlí ruzne přezdívky, jak mu budou rikat az se narodí, mkoupili mu s pritelkyji houpaci sit, az hude vetsi atd. Koc me to těší :dance:
To moje mama se mi vubec neozyva a kdyz uz se ji ozvu ja, tak mi jen vyklada o svych psech a o svych problemech a bolistkach :roll: Leze mi to na nervy. Ale to jak se dari me a miminku, to ji jusim rict sama, protoze by se vubec nezeptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
5.2.13 05:28

@li.hun To mě mrzí, že mamča se chová takhle, ale třeba až se mrně narodí, bude se zase chovat jinak.. :think: A kočárek s postýlkou už máš nějakej vybranej? Já teď váhám nad dvěma kočárkama, jsou to oba trojkombinace.. :) Tak uvidíme, kterej vyhraje.. ;) Hlavně se těším, až nám konečně prozradí to pohlaví.. Jsem jak na trní, je mi jedno co to bude, ale zvědavost mi nedá.. Hlavní je aby byly mrňata zdraví.. :) A co jména? My máme na kluka 100% vybráno a nad holčičkou ještě přemýšlíme.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
5.2.13 08:01

Ono všechny jakékoliv výhrady postupně přejdou, až se na ně ten malý ksichtík usměje, to znám z vlastní zkušenosti :) Děti dokážou divy a když ne dřív, tak později určitě.. u takovýchhle zatvrzenců to chce asi čas :)

Jinak o porodnici mám jasno, rodila jsem tam i první a je to Jablonec n. Nisou. Jsem sice z Liberce a je tu tedy krajská nemocnice.. ale tam vás berou.. no jako že jste další číslo a šup nezdržuj, odroď to a hoj se a mazej domů a neotravuj.. nebo alespoň mi to tam tak přijde.. záleží na směně asi, ale je mi tam nepříjemno a nevlídno. V tom Jablonci vás s úsměvem vždy zdraví i uklízečky, sestry, doktoři, všichni.. jsou trpělivý (no řekněte, zaseknout jim tam na 20 hodin jeden porodní box ze dvou a ani úšklebkem ani slovíčkem či gestem nic nenaznačili k mému zaseklému porodu a jen mě podporovali).. je to taková opravdu přátelská porodnice - jenže taky pořád plná, tak uvidím, zda mě vůbec vezmou na porodopis. Jinak jsem byla ráda, že se vším poradili, vše ukázali a nepřišla jsem si jako blbec, když jsem se ptala proč má prcek černý kakání třeba :D Takže tuhle volbu určitě nepodceňovat, protože podle mého, porod je jen jendou, dvakrát za život a měli bychom si ho v rámci možností užít, abychom na něj vzpomínali pěkně a aby nás k těm našim rozbolavělým tělům a plačícím uzlíčkům nestresovali ještě protivné sestry :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.2.13 10:39
@li.hun píše:
A jak to mate s nastavajicimi babičkami? Tesi se na vnoucata? Muj manzel rodice uz nema a moje matka nikdy babickou byt nechce Je mi to hrozne lito, ze moje deti nebudou mit milujici a babicku, ktera by je rozmazlovala…  :,(

Moje mamča, mě taky předem upozornila, že ani hlídat nebude… Cití se hrozně mladě.. :/ Taky mě to mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
5.2.13 11:35

@Luuc21
Já už mám postýlku doma a kočárek se mi teď vyrábí a měl by být do měsíce.
Jméno máme Thomas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
5.2.13 11:46

Dnes jsem byla na UTZ v Praze na Vinohradech a docela mě děsí, jak nepříjemní lidé tam pracují. Od recepční sestry až po doktorku, no hrůza :( To jsem zvědavá jak se ke mě budou chovat až budu rodit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.2.13 12:09

@li.hun Ty jsi rychlá.. :-) Já kočárek teprve vybírám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
5.2.13 12:30

@kaca.zagi Přwsně jak říkáš.. Já jsem z Brna a váhám.. Protože kamarádky co těď rodili, byli každá jinde a všechny si chválí svoji porodnici.. Mě asi nejvíc zaujali Ivančice.. Mám to 20 minut cesty autem a právě tahle porodnice mi přijde taky taková domácká a hlavně personál je jedničkovej.. Sice je to starší porodnice, ale nepatřím mezi ty pohodlný, který potřebují mít vše jak nové.. V porodnici se člověk zdrží jen krátce a podle mě, jde nejvíc o to, aby personál poradil a vše probral.. A ne aby jsme jeden den odrodili a druhý den na nás neměla sestra ani minutku.. @Miška68 Tohle jsme slyšeli od mé i přítelové maminky taky.. Jelikož nám oběma bude 22 tenhle rok, a babičkám je čerstvých 40, taky jsme ze začátku slýchávali, jak hlídat atd. nebudou, že jsou na babičky ještě mladý, ale teď? Jedna vybavuje pokojíček :D a druhá zásobuje oblečením a potřebnýma věcma.. :) Čím víc se porod blíží, tím víc měknou :D Takže holky nevěšte hlavy, podle mě maminy změní až to mrně uvidí.. :) @li.hun Já si myslím, že pokud narazíš ať už jen někde v diskuzích na jinou a podle tebe lepší porodnici, můžeš volat tam, podle mě je jen na tobě kam budeš chtít jet odrodit… Pokud se ti nelíbí přístup.. Já budu na monitory chodit na Obilňák, protože ten mám na dojíždení s břichem lepší, ale pokud to půjde a bude místo, tak rodit chci asi v těch Ivančicích.. A co se týče postýlky a kočárku, jsi opravdu rychlík.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
18.2.13 20:54

Ahoja, taky tady někdo začíná řešit registraci do porodnice v 18. týdnu? :-D vůbec jsem nečekala že už je pozdě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
18.2.13 21:04

@myssi Ahoj odkud jsi? Mě bylo na gyndě řečeno, že se nikam registrovat nemusím azáleží jen na mě jakou porodnici si vyberu, že až to na mě přijde mám si zavolat a buď mě vezmou nebo zavolám jinam, kdyby byl stopstav.. Já jsem ve 21tt, takže doufám, že to tak opravdu je.. Myslíš registraci do porodnice přímo, nebo na nějaké ty oředporodní kurzy? Já na kurzy totiž chodit nebudu vůbec.. Jen chci zajet na den otevřených dveří, kouknout na porodnice a podle toho vybírat.. protože podle mýho názoru je registrace v 18tt strašně brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
19.2.13 00:13

Také jsem se na to ptala doktora a byl tak hodny, ze mi řekl, ze se o to nemusim starat, ze si jen 14 dni pred terminem zavoláme a domluvime se spolu. On me bude i rodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
19.2.13 10:37

Luuc21: jsem z okolí Prahy a chci Prahu kvůli vybavení, jsem v 18tt a doktor mi řekl, že už je pozdě se někam přihlásit leda mimo Prahu. Všude berou do 14tt, což mě překvapilo, řešila jsem jiné věci, především jsem se děsila plodovky, tak jsem dneska volala na Bulovku a mám přijít ve čvrtek s průkazkou a snad se místo najde, ale hrozně mě to překvapilo! Jak fronta na banány :-D nevim jestli mi blbnou hormony nebo je to tak na hlavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí