Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
můžu se přidat? Těhotenství mám potvrzeno zatím asi 6ti pozitivními testy a 12.12.2012 jdu na první ultrazvuk, to až budu asi v 8tt, zjistit jestli tluče
. Teď mi to vychází na 5tt a termín porodu na 18.7.2013. Tak snad bude ultrazvuk v pořádku, když to mám v tak krásné datum 12.12.2012 ![]()
Ahoj,
držím ti palce abys měla vše v pořádku
já dneska byla na prvních odběrech a na UZ a vše jak má být
Jsem v 11tt a mimčo už měří 4,6cm
Pak písni jak jsi dopadla
![]()
Ahojky!
Tak jak se daří, maminy? Mně fajnově, až na to naše prvorozené „zvíře“ - má období „ne, nechci, nebudu, nepůjdu, neudělám…“. Je to celkem zápřah na nervy. Jen nevím, jestli mu tohle období někdy skončí. Čekám, že jo, ale určitě přijde zase něco ještě lepšího
.
Jinak já mám poslední dobou chuť na všechno co pálí, co je nezdravý. Salámy, rajče s okurkou posolené a popepřené, teď jsem dotlačila šunkový závitek s křenem
v aspiku. A taky na sladký, ale to už bych řekla, že už není tak intenzivní, než bylo.
Chudák prcek, asi mu dávám zabrat.
Ahojda holky rada bych se k vam pridala. V utery jdu k doktorovi tak snad bude vse ok. jinak by jsme meli cekat miminko v cervenci.tak uvidime co me doktor rekne. ![]()
@barcheta, ahoj
,tak se budem vídat i tady. A máme i uzavřenou skupinu, ak se přidej ![]()
Ahojda Simulka77
porad mi prosimte jak se k vam pridam. dekuji
@barcheta Ahoooj, už máš schválenou žádost, tak pojď mezi nás
https://www.emimino.cz/…rvenec-2013/
Zdravím, moc ráda bych se k vám (konečně) přidala. O další dítko se snažíme už dobrý rok, až včera jsem našla mé vysněné dvě čárky. Jakožto osobě motající se ve zdravotnictví mi to samozřejmě nedalo a doslova jsem se dnes ráno vetřela na odběry, jelikož jsem byla moc natěšená na to abych čekala, kdy bude mít doktorka volno. Naštěstí mě potěšili i tam hodnota hCG byla krásných 8635mUI/ml. Tudíž tam to mimčo konečně po úmorném snažení, přeci jen je
![]()
Všem Vám k prckům strášně gratuluju a přeju hoooodně zdraví ![]()
Ahoj, posílala jsem žádost do skupiny, ale vůbec netuším, zda se odeslala, protože se mi zrovna sekl internet. Na emiminu se zatím nevyznám, tak nevím, jak to tu funguje. Jsem v 10. tt.
Maminy, dneska jsem byla v poradně, dle měsíčků jsem dnes 12+2tt, všechno
pořádku, jen mě zarazilo, že prcek měří 7cm. Myslela jsem, že bude už větší.
No, asi bude po mně
, já měřím 159cm.
@kaminky Žádost schválena
https://www.emimino.cz/…rvenec-2013/
Ahoj, tak já mám termín 9.7., dnes má mimís 8 týdnů a 2 dny - dle dr. a má 18,21 mm. Prý je to „pěkný mimčo“, asi bude po tatínkovi. ![]()
Zdravím vás děvčata, je vás tu už hodně, proto se raději ptám, mohu se ještě přidat? TP mám 21.6.2013.Původně jsem čekala dvojčátka, dnes mi lékař oznámil, že jednomu netluče srdíčko, tak doufám, že druhé zabojuje a bude v pořádku.
.Máte již uzavřenou skupinu, tak asi chodíte víc tam???mohu také vstoupit?