Poradna duly
Jana Čurdová
Holky já dělám v nepřetržitým provozu-12tky, denní-noční a hlavně jsem pořád na nohách, sednu si max. o přestávkách a tahám těžký bedny, takže nebylo co řešit ![]()
@Ištara Vytáhla jsem je kvůli tobě a cukr tam je. Píší přímo nevhodné pro diabetiky
Ale fakt pomáhají. Alespoň trochu
Příspěvek upraven 14.11.12 v 19:45
U me taky to bylo jasny po ivf. a hlavne kdybych jim rekla ze mam treba chripku tak by na neschopence videli razitko s nazvem gennet asistovana reprodukce…
a jinak vas chapu ze chcete pockat az do 12tt teda v tom pripade ze je vam dobre. ja kdybych chodila do prace tak bych byla porad na zachode nebo spala na stole. takze je to tezke
Taky jsem byla v prvním těhu na neschopence hned od začátku, v práci 3směnný provoz a pořád na nohou, do toho jsem špinila a bylo mi tam z těch pachů pořád blbě, ale ted je to jiný celkem v pohodě až na to že si moc neodpočinu…dneska jdu od půlnoci na premieru stmívání:D už se těším, jenom jsem zvědavá jak zvládnu zítra vstávát v 7 s prckem když se vrátím až kolem třetí domů ![]()
a ty lízatka mi přijdou jako ty klasický levný, mě pomáhala cucat cokoli, ty lízatka mi moc nechutnali
Vypada to jako rokosova lizatka, sladke to je ale nevim jestli jsou vhodna pro diabetiky, mrkni po netu dej si do googlu gravipop a ja se jdu jeste kouknout na krabicku
@Lemonkas me chutnaji nezkousela jsem jiny
jj jinak cukr tam je
@Verunka1309 píše:
@Lemonkas me chutnaji nezkousela jsem jiny
jj jinak cukr tam je
já jiný taky pak nezkoušela, ale když jsem byla menší tak mi to přišlo jako ty levný na tý papírový tyčce, ty jsem nesnášela
Jo ta papirova tycka tam je, hih ta by mohla byt plastova teda, zuzlat papir nic moc, jeste ze to je v podstate bunicina, hih)
![]()
Já se zítřka asi nedočkám.......jdu až na 13.10h
,doufám že to srdíčko tam bude!!!
archienka1 to Tě s 30. 11. ještě trumfnu
, takže
@Zuzišzítřek je paráda
držím pěsti
A holky já jsem na tom nejhůř, na ultrazvuk až někdy v prosinci, až budu v tom 12.týdnu (ted jsem v 8. takže za měsíc)
ale ted to až tak neřeším
Lemonkas jasně, že nemá cenu zbytečně plašit, když je vše v poho, jsou stejně kontroly jen jednou za měsíc. Ale když jdeš až ve 12tt, to nepůjdeš na první screening? prý je ideální v 10tt až 11tt…
@adele1 píše:
Lemonkas jasně, že nemá cenu zbytečně plašit, když je vše v poho, jsou stejně kontroly jen jednou za měsíc. Ale když jdeš až ve 12tt, to nepůjdeš na první screening? prý je ideální v 10tt až 11tt…
na ten placený screening nejdu, nešla jsem ani u prvního…to jsem to strašně plašila, že všichni tady chodí a já nic ani doktorka ani slovo, ale u nás ve městě, nechodí skoro nikdo, na ultrazvuku v tom 12.týdnu kontrolují tu nosní kůstku a všechno, jen to není dohromady s tou krví, ale jsem mladá je mi 22 takže druhý bude v pořádku jako první