Poradna duly
Jana Čurdová
@Ištara jen jsem chtěla říct, že se mi na to v nějakém 6+4 ještě vykváknul, a když se ho sestřička ptala, jestli v tom 10. týdnu uděláme už poradnu, tak řekl, nooooooo to se teprve uvidí…já to u prvního zjistila v 10tt, v 11tt jsem nacválala a rovnou mi dal průkazku a udělal odběry a bylo
Mazílek5684 testy na toxoplazmózu by měli dělat vždycky z krve, aspoň myslím..
Jinak ty průkazky se distribuují nějak zvláštně - mně ji dali okamžitě při první návštěvě dr., další kontrolu mám až 30.11. pak screening, přeji všem pohodové těhu bez jakýchkoli komplikací ![]()
@adele1 já jí nedostanu snad nikdy, na utz jsem sice už byla pětkrát, ale pokaždé dr. chytám někde mimo jeho ordinaci, tak mám asi smůlu ![]()
@archienka1 Aháá já v těhle všech věcech zas nejsem úplně zběhlá tak jsem ze všeho možnýho vyplesklá, a vše moc prožívám, chápeš ![]()
@archienka1 a jestli to takhle není lepší než ty stresy furt
že já nevydržela a nešla dýl ![]()
@cami.m taky nějak teď stresuju víc, asi proto, že to opravdu nebylo v plánu, taková nehoda a tatínek se s tím jaksi né a né srovnat, to mi na pohodičce nepřidá no ![]()
@archienka1 u nás z toho měl tatínek taky šok. A doteď se s tím neumíme ztotožnit, ikdyž se moc těšíme
@bronn náš tatínek bude mít ve 40 letech první dítě, tak je z toho dost KO ![]()
Hezký, příště to bude ještě lepší ![]()
Lucienko to je mi moc líto
,přeji ti aby se zase brzy zadařilo a v čem byl problém???
jinak mě je dneska tak všelijak, pobolívá mě podbřišek a ráno jsem trošinku špinila, no klasika, vždycky když prohlásím, že si připadám netěhotně tak se to musí nějak projevit ![]()
@archienka1 ale ve 40 už měl docela na čase, ne?
to už by se s tím měl chlapec srovnat ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat. Dnes byla na kontrole a jsem 7+3, i když mimčo odpovídá 7+6 a měří 1,5cm. Jsem po 3.IVF. Z 1.pokusu už máme holčičku, pak se dlouho nedařilo, tak mám strach, aby vše bylo O. K. Dneska jsem se rozloučila v CAR a v pondělí jsem už objednaná do poradny u své Dr.. TP mám kolem 28.6..
@Dasha01 aho Dashi, vítáme Tě. Tak držíme palce, aby už vše bylo ok.
Lucienko je mi to líto
já jdu k doktorce 23.11. a to jdu jen na krev a moč…a už mě začíná štvát to, proč jsem chtěla po prvním těhu přejít k jiný mudře, nemá ultrazvuk takže posílá do nemocnice a to ve 12.týdnu, 21. a 30.týdnu a a pak až v poradně v nemocnici…takže vůbec netuším jestli srdíčko bije a jak na tom jsme, u prvního jsem v tý kabince před ultrazvukem v 12.týdnu málem omdlela jak jsem se bála, že nebude srdíčko i když ted to tolik neprožívám tak mě to mrzí, že jsem mimi ještě neviděla a doufám, že je v pořádku