Poradna duly
Jana Čurdová
@sanulka, tohle se nedá přát opravdu nikomu, náš malý už nežil, když se narodil, mě porod vyvolávali, no hrozný zážitek, ale všechno zlé je už za námi a teď nás čekají zdravá, krásná miminka ![]()
@Simulka77 v pondeli jdu poprve na UT tak mam trochu obavy.snad bude vse ok. kolikatej ses tyden? Ja dneska 6
Vercara
paráda
Lucienka ty to zvládneš
,posílám ti sílu
,lepší vážně teď nežli až by to bylo větší
drž se!!!
teda já si to nedokážu ani představit čím jste si vy prošli ženy ale jste silný a zvládli jste to ![]()
tak musíme doufat že všechno bude OK
u všech a přibydou další, který budou hlásit // na testíku ![]()
Jinak teda u nás není snad žádnej dr kterej by měl u sebe utz, takže já jdu ve čvrtek na utz a pak teprve ke svýmu gyndr ![]()
Tak teda holky, já si nedovedu představit, čím jste si prošly:(
@Lemonkas, už je to za námi, bolet to nepřestane nikdy, ale je pravda, že nejlepší lék je čas. Teď už nás čeká jen samá radost ![]()
Ahoj maminky:-) tak my jsme taky červencový, vím to zatím asi z 50i těhu testů, ale je to tam:-)
Tak dneska je mi pěkně zle, jen jsem otevřela oči, všechno mi tu smrdí a strašně nakopává
no to bude den, pokud mě to nepřejde!!!
@Zuziš to já dnes totálně netěhotně.....to zase budou nervy. Už aby to byl tak dvacátý tt. a dalo se uklidňovat kopáním
bronn pak budeme zase nervní, když nekopne
takže člověk si nevybere…já zatím žádný těhu příznaky nemám, u prvního mě bolely takle ze začátku prsa a ted nic, je pravda, že jednou mě pálila žáha, to jsem to ještě nevěděla a mam strašnou chut na kyselí okurky
a teda podbříšek občas cítím, ale jinač nic, jen mě občas bolí záda a to jsem se dneska chtěla vrhnout na mytí oken když je tak hezky, ale s tím špuntem za zadkem to asi jaksi stejně nepůjde ![]()